Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nikča2020 máte to nádherný 😍 to máte tapetu nebo jste malovali? ![]()
@Bobulka28 děkujeem
muž maloval 😁 ještě nám chybí matrace a pak ten domeček ještě dozdobíme a snad tam ta naše malá divoška bude spinkat 😅
@Nikča2020 taky se mi to moc líbí
máš šikovného chlapa, toho mého bych k tomu nedokopala 😀my planujeme běhám vánočního volna nastěhovat děti k sobě do pokoje. Trochu se bojím, že se budou navzájem budit.
@Janinac23 joo, to můj muž si to sám navrhnul a pak vymaloval 😁 jeho tyhle věci bavěj, už vymýšlí co v tom pokojíku udělá až bude Ell větší
no možná to bude ze začátku náročnější, ale pak si zvyknou, musej 😅 já sama jsem zvědavá, jak bude Ella spát v nové posteli, stále čekáme na matraci.
@Nikča2020 tak každý chlap má něco
můj teda kreativní není, blby, ze ja taky ne..takže Mareček to má jen vymalovany
, ale přítel dělal cely byt, sklepy a teď zakotvil v garáži, všichni ho obdivuji, sousedka, ze by taky chtěla opravit garáž..a chodí se koukat sousedi
, ale ja už se těším až to snad v říjnu dodela a bude více s nami doma, takže doufám, ze chvíli nic dělat nebude
, má to jako relax a útěk od nás no..
, @Janinac23 ale teda ja asi k sobě děti do pokoje nedám, když bych měla holku a třeba rozdíl 5 let
moc si to neumím představit, v tomhle jsem taková, ze bych jim dopřála soukromí
ja mám taky brachu a nikdy jsme spolu pokoj neměli, rodiče spali v obýváku
takže u nás to dopadne stejně, buď budeme mít obývák s ložnici dohromady a nebo koupíme nějaký gauč a budeme spat tam..ale to je ještě daleko
ja to beru podle sebe, měla jsem doma pak kluka a neumím si představit, ze bych spala v posteli s klukem a nahoře na palande byl bracha
, ale snad jim to spolu v pokoji půjde ![]()
Ahoj holky, ohledně plinek, Davidek má 5tky už dávno, měl klasické Pampers, ale už nám došly, nikdy mu teda neprotekly, ale přešli jsme na Lidl plínky klasické a ty my teda obcas pres den protecou a to teda nechápu, jak to je možné..
prijde mi, že mu sedí stejně jako Pampers.. V noci mu neprotecou, protože necura celou noc, az ráno po probuzení na zachod.. Jinak spinká celou noc, občas nás zavolá, ale jinak spí. Už je taky přesunuty ve větší posteli, ve „formluce“. Spinká tam taky krásně..
Jinak jsme byli před 14ti dny na druhém screeningu a budeme mít kluka.. Takže Davidek bude velký brácha..
zítra začínám 23 tt, strašně to letí ba ještě nic nechystám.. Narozdil od toho, kdyz jsme čekali Davidka.. To jsem chystala uz aspoň oblečení.. ![]()
A zuby mu taky rostou, už má tři 5tky, čekáme ještě poslední, vpravo nahoře.. Takze už má 19 zubů ![]()
@Ssfr85 gratuluju ke chlapečkovi
tyjo 19 zubu
Mareckovi to vypadá, ze rostou 3 spicaky..to ještě bude trvat než vylezou úplně a pak ještě 4 stoličky
užívej těhotenství ![]()
@Ssfr85 Mi už taky čekáme poslední 4 pětky a bude klid
@Petrussee hele buď ráda, že máte jen vymalováno. Já jsem tenkrát dětem pomalovala celý pokoj, jako bylo to krásný, ale když to teď chtěl dát manžel dolů- no málem zešílel. Takže u nás už jen jedna barva ![]()
Anička se teď zkouší vztekat, dokonce u toho i dupe. Dělá to hlavně na manžela ![]()
@Petrussee jj, chápu tě. Máme pokoje do budoucna pro oba v podkroví plus malou koupelnu. Teď jeden větší pokoj má syn (hraje si tam minimálně, vše je dole) a v druhém máme zatím ložnici, aby tam nebyli na noc sami a nespadli třeba ze schodů nebo něco. Ale je pravda, že je pořád otevřena i varianta, že budou rovnou každý sám.
@Janinac23 to je super, ze mate takové možnosti
ze se to dá kdykoliv upravit..my v tom bytě moc nevymyslime ![]()
@Ssfr85 hrozně moc gratuluji ♥️ kluci si pak spolu vyhrají a budeš mít i oblečeni, tak není moc potřeba co chystat
jen to další jméno pro kluka ještě vymyslet ![]()
@Ssfr85 no tak pěkný 😍 to je dobře, ze je vše v pořádku. Já ten poslední trimestr padala na hubu, ještě k tomu se starat o Huga… ufff. Jinak oblečení má Beátka taky po Hugovi a nikomu to nevadí 😁 já kupovala Hugovi hodně univerzální barvy (bílá, žlutá, zelená, hnědá) no a to modré pyzamko ve kterém spí… no a co? 😁
Hugovi vylezl už 1.špičák - nakukuje tam perlička. Ale u nej je to teda porod ty zuby 🙈 ten fakt trpí.
Dneska jsem byla s Beatkou na 4m prohlídce a vše OK. Jak jsem sem dávala tu fotku jejího očíčka, ze mi to přišlo jak nějaká “modřinka”, tak je to naevus simplex. Myslím, ze s kajkakajka jsem se o tom tady bavila. Má tam i malou dermoidní cystu, ale nic vážného. Bude dál sledovaná.
Hugo nám po obědě už dlouho nespí. Když vytuhne, tak ve 4 odpoledne stylem, ze ho hledám a najdu ho spícího v jeho posteli 😁 pak ho dáváme večer kolem 21 spát. Usíná sám. Akorát se furt budí mezi 4-5 ráno na mléko, premyslim, jestli mu to mléko sebrat, aby spal celou noc nebo mu ho nechat. Takhle ho vypije a zase se otočí a spí dál. Jenže z noci má pak plnou plínu. I jsem uvažovala, jestli ho třeba nebudí to, ze chce v noci čůrat. Premyslela jsem, jestli ho v ty 4 ráno nemám zkusit posadit na nocnik a doufat pak, ze zase usne 😁 nevím no… přes den ho posazuji na nocnik pravidelně a daří se nám to. Akorát bobek hází do plíny.
@Nikča2020 tak to je moc šikovnej teda
u nás jsem kreativní já, tak právě vymýšlím co by jsme tam udělaly za postylku a tohle je fakt moc pěkný, tak se možná inspiruji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat