Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 my přebalovák stále používáme, z toho nám nezdrhne 🤣
Holky, mám dotaz, odkud máte polštář a peřinu pro děti? Chtěla bych 100×135 peřinu a polštář 60×40 je klasika co jsem pochopila 😁 a aby nebyl moc vyplněný. Koukala jsem na traumeland, máte zkušenost?
@Nikča2020 já jsem koupila u nás - Vše pro spánek- je s kuličkovou výplní a půlku jsem hned usypala a schovala, protože Anička nemá ráda vysoko pod hlavou. Peřinu mám klasiku-duté vlákno. Ale zatím to stejně nepotřebujem ![]()
@Ráďa 25 já ho používám 😁 ale jako asi bych to zvládla i bez nej, ale mám v něm věci (pleny, krémy, olejíčky atd)
@Nikča2020 já mám ze scanquiltu polstar kojenecký (nízký 45×65) a deku 90×130 (ale mají i 140×200). K tomu to jejich jersey povlečení a je jak v bavlnce. Ale teda neptej se na cenu 😁
Holky, nemáte za sebou 7 nemoc? Myslím, že jsme si ji přivezli z dovči ![]()
@wendelina30 myslíš ruce, nohy, ústa? Anička jí ještě neměla, ale když jí tenkrát chytil syn, dostala to dcera i já. Oni to zvládly skvěle, ale mě to odrovnalo na 14 dní. Nejhorší bylo, že jsem měla puchýře na ploskách nohou a strašně to bolelo a to i v krku.Ale děti to snáší daleko líp. Jediná komplikace můžou být puchýřky v puse a krku.
@Nikča2020 polštář nepotřebuji, čím déle budou spat bez tím lépe
…my nemáme, takže když už dala bych fakt placaty..perinu máme z IKEI, i povlečení, ale nepouzivame..nechce byt prikryty
prebalovak používám tak 2× denně, zbytek prebaluju za pohybu, ale mám tam ubrousky, pleny a tak, nevím kam bych to jinak dala ![]()
@Ráďa 25 Tak to se máme na co těšit, jestli to dostaneme taky
Jak Matymu klesla horečka, tak už se zdá být v pohodě. Puchýřky v puse má, ale včera odpoledne už začal jíst i pít. Na netu jsem četla, že někdy slezou i nehty. Stalo se vám to taky? Vzpomínám si, že mi o tom kdysi vyprávěla kámoška, že se jim to stalo. Ale ten jejich malý s tim skončil v nemocnici. Tak možná horší průběh ![]()
@wendelina30 nene nestalo, ale já jsem třeba týden nic neudržela v ruce, měla jsem jí plnou puchýřků. Já jsem s klukem skončila v nemocnici s neštovicemi. Dostaly se mu do očí a nemohl zavřít oči. Tenkrát je měly obě děti zároveň a nebylo na těle místa, kde by neměly pupínky- jak jsme je natírali, tak bylo všude doma bílo ![]()
@Petrussee to joo, ale ona jak teď spala s náma, tak si hlavně na odpolední spánek zvykla na polštář a peřinu 😅 tak jsem si říkala, že bych jí to taky pořídila. Polštář samosebou nějaký ne moc naplněný, právě proto se mi líbí ten traumeland.
@kambalaka tu cenu si dovedu představit 🤣
Jinak holky, Ell už se konečně naučila k ránu chodit k nám, tak nemusím vstávat 😅 dneska na 2 sekundy kolem 5 zabrečela, pak ticho a najednou slyšim kroky 🤣 tak konečně to pochopila 😅
@Nikča2020 jo, my ho dáváme doprostřed, takže nemá stejně polštář
, ale teď se cpe furt ke mne, tak ho občas přikryji peřinou svoji..ale taky chodí, ale teď brzo, dneska přišel už v půl 2 ráno k nám
snad to brzy přejde, teď se dost budí
rostou mu ty 3 spicaky, tak nevím zda kvůli tomu, ale je furt vzhůru
@Nikča2020 ahoj, malá má polštář z Ikea jmenuje se tuším Len. Je teda 35×55 ale je úplně placaty takže to splnilo to ze chtěla pořad polštář jak viděla ze ho máme, ale většinu noci spi stejně mimo
kolem 100,– stal ![]()
@motivi jooo, ikeu vím, jen mi moc nevyhovujou ty rozměry 😄 ale moc děkuju za tip ![]()
Holky, používáte skoro ve 2 letech ještě fusak? Já faktem, co jsme měli, dám Beatce a premyslim, jestli Hugovi jeste pořídit nebo už ne…
@Nikča2020 jsou to ty jejich, ale to mají se vším skoro, takže tam musis koupit jejich
, ale zase je to nejlevnější
@kambalaka no zatím jsem ho tam nedala, ale myslím, ze pokud budou mít kombinezu a budou tam jen chvíli, tak to není nutný, Mareček v kočárku nespi a používáme ho jen na nějaký přejezd (na hřiště a tak) a stejne mám kočár v autě a ten používám více a tam ho dávat nebudu to je jak golfky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat