TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
12.10.23 21:06

@Janinac23 jojo, říkala jsem to teď doktorce, když jsem byla na 4mesicni kontrole s Beatkou. Řekla, ze má ještě čas, že je zase šikovný na jiný věci - na nocnik a taky ze chodí sám spinkat a ze má čas, ze se teď zaměřuje na jiné věci s nemůžu po něm chtít, aby dělal hnedka všechno najednou. Že pokud rozumí, ale nemluví, je to OK. Že si ta slova střádá a ať jsem v klidu, ze přijde období, kdy tu pusu nezavře 😁 ale taky jsem ji říkala, ze nechce papat priborem, ani si ho nevezme do ruky a chce krmit, tak mi řekla, ze do 2 let je to v pohodě, ale ze na nej mám být přísnější. Prostě zkoušet to - mas hlad, najez se. Nechceš - máš smůlu a zkusit to později, až bude mít hlad a donutí ho to. No ale na to já nemám srdce a vlastně ani čas 😁

Jinak teda dneska nějaké erupce na slunci nebo Hugino jel dneska na nějakým tripu. Ráno jsme byli cvičit, odpoledne klasika venku na procházce - ikdyz pršelo, tak hezky ťapkal a přes den - klasika - mi neusnul. Říkám si OK, super, usne brzy večer a vuuubec - lítal doma jak tajfun, 2× mi večer vzbudil Beatku, až jsem se naštvala a dala mu mléko do postele (což už nedělám), aby ho to zklidnilo a usnul teď v 21 hod. Masakr toto 🙈

• načítám...
5617
12.10.23 21:26

@kambalaka co já bych dala za trošku klidnější dítě. Anička vyleze na gauč, řekne - tři, dva, jedna, teď a skočí :lol:

• načítám...
7611
12.10.23 21:49

@Ráďa 25 taky dobrý 😁

• načítám...
459
12.10.23 21:53

Jojo, mně přijdou v tomhle věku holčičky poněkud akčnější a divočejší, než kluci :D :pankac:.

Jinak holky děkuju za vaše reakce, trochu se mi ulevilo, že taky některé z vás máte ty noci divoké. Já se teda přiznám, že naše malá s náma spí pořád v posteli, je to prostě jednodušší, než k ní Xkrát za noc vstávat, pak by to stejně vypadalo tak, že bych jí musela uspávat u nás v posteli a po usnutí přenést, kdy by se mi tak z 80 procent vzbudila :zed:.

• načítám...
459
12.10.23 21:59

Jinak veselé historky z hřišť a herniček pokračují, dnes po mě jeden starší chlapeček mrsknul vztekle hračkou, protože jsem mu nechtěla půjčit míček, se kterým si naše malá právě hrála (podotýkám, že kolem nás bylo milion naprosto identických míčků). Když jsem se ho optala, kde je jeho maminka, ať mi jí ukáže, utekl.. hrdina :lol:. Posledně se zase nějaká holčička s naší malou začala přetahovat o panenku, prostě jí chtěly ve stejný okamžik obě. Někdy mi přijde, že nejlepší hračka je pro děti ta, se kterou si hraje druhé dítě :lol:. Naše malá tedy druhým dětem hračky z rukou nebere… (nevím, jestli nemám dodat „zatím“ :lol: ). Ty agresivní děti domáhající se svého i kdyby čert na koze jezdil mi ale upřímně řečeno docela pijou krev :dance:. Ocenila bych, kdyby se jejich doprovody trochu víc zapojily, když vidí, že se snaží ublížit druhým. Argument, že se děti musejí naučit řešit tyhle věci samy, mi přijde úplně scestný, když jde o „konflikt“ třeba mezi batoletem a předškolákem… :roll:

• načítám...
2087
12.10.23 22:05

@kambalaka jj, má pravdu Dr, nemůžeme po těch dětech chtít vše hned. Ani s tím příborem bych se netrapila, ono mít všude kolem jídlo taky nebude moc super 😀
Hugo už je bez plen? Miška je zatím pořád má. Doma na nočník čůrá, na záchod kaká, ale když má plenu, tak se do ní počůrá. Ven bych si netroufla bez pleny.
@Sissela taky jsem měli nedávno takové období šílených noci, musím zaklepat je to teď lepší. Trvalo to u nás asi 2-3 týdny

• načítám...
7611
13.10.23 00:18

@Janinac23 není bez plen, ale když ho posadim na nocnik, tak tam z 90% něco udělá. Jinak taky když má plenku, tak čůrá i do ní. Kdyby Hugo mluvil nebo aspoň naznačil, ze se mu chce, tak bych mu tu plinu vzala, ale on jak nemluví, tak je to těžký…

• načítám...
6702
13.10.23 07:23

@Sissela ja bych řekla, ze je to normální, i Mareček to děla, my to s holkama moc neresime dokud není hodně řev nebo do sebe nejdou… :nevim: vždycky chtějí tu co má druhy :mrgreen: když ja ta hračka toho dítěte, tak ji dostane ten či je a holt když není ničí vyhrava ten silnější :D proste neumí mluvit a neumí to vyřešit jinak..to přejde :kytka: ale u cizích zakrocim, minule mu prekazela holcicka tak ji sundal šátek z hlavy a zahodil ho :roll: tak jsem ho dala mamince a omluvila se..ale děla to no, i na cvičení, když mu někdo překáží, tak ho odstrici a kdyz něco chce tak to sebere…ale to ja jsem radši, když si to vyřeší, zase nechci řešit vše ja a ve školce taky s nim nebudu a celkove..ja mám radši děti, co když něco chtějí tak si řeknou a nebojí se než ty co porad mami mami…ale samozřejmě musí k tomu umět mluvit :D

• načítám...
7611
13.10.23 07:52

@Petrussee Tyjo, tak Hugo je pravý opak - naprostý salámista. Když má hračku a někdo přijde a vezme mu ji, tak si vezme jinou 😁 když mu ji zase vezme, tak se na nej jen podívá stylem “jsi mi u pr*” a odejde a vezme si zase jinou. Flegmouš po tatínkovi 😁

• načítám...
6702
13.10.23 08:01

@kambalaka jo to je dany i povahou :D Mareček hned řve jak mu někde něco sebere anebo hned útočí no když něco chce :roll:

• načítám...
5617
13.10.23 20:15

No zrovna dnes jsem to zažila u sousedů. Oni jsou takoví tišší a jeji děti taky.Oni snad nezlobí🙄 Anička si chtěla půjčit vozík a když jsem jí řekla ať už to vrátí, že jdeme domů, tak s ním naštvaně hodila. Koukali na nás jak na blázny, já jsem jí plácla přes ruku a vysvětlovala jsem jí to.No třeba říkám, že musím mít na skříňkách pojistky a oni že oni ne.Oni to dětem vysvětlili a nedělají to.No co dodat, asi si moc rozumnět nebudeme. :lol:

• načítám...
6702
13.10.23 20:26

@Ráďa 25 Mareček je to samy :D mě přijde, ze jsme všude jediný koho jde vidět a slyšet :zed: ja furt vysvětluji, dělám tyty, občas už dam na zadek, ale je to úplně marný :nevim: my máme taky pojistky :mrgreen: Mareček všude leze..

• načítám...
7611
13.10.23 20:40

@Ráďa 25 @Petrussee Hugo je sice kliďas, ale vleze taky všude a na šuplikach máme taky pojistky. A čím mě štve, tak ze vylívá neustále psovi vodu. Ta pak zaleze všude (po nové podlaze až pod skříně - skvělý 🙈 takže už ji máme zvlněnou. Plácnutí přes zadek nebo ruku či zvýšení hlasu s tytyty nepomáhá. Má z toho akorát srandu a myslí si něco o pr**. Jak misku naplním, tak jde a udela to znova :nevim:

• načítám...
5617
13.10.23 20:49

@kambalaka Anička zase dává do té vody granule, kočka to nežere, tak to vyhazuji.
No a teď se naučila otevírat terasové dveře a několikrát za den pouští kočku. Zavírat už ale musím já.

• načítám...
3555
13.10.23 22:02

Postel pro rošťáka ????

Ahoj holky, můžu vás poprosit o foto vašich postýlek nebo co se chystáte koupit? Přemýšlím nad domeckovou 🤔 jste s tím spokojené? Nebo jestli máte někdo třeba postel auto apod. Děkuji vám

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100