TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
15.10.23 14:45

Mareček je teda bez mleka, vypije trochu kakaa, jinak nemá žádný, dala bych mu max láhev, ale nestojí o to :D a kaše teda taky nemá, ji co my už, pije vodu a čaj ;) a v noci nemá nic, ja bych nevstala :mrgreen: má spat :mrgreen: takže max pohladit nebo dudlik, ten jsem řekla, ze do 2 nechám a pak postupně omezim a seberu tak snad to půjde dobře

• načítám...
7611
15.10.23 14:54

Tyjo holky, tak já mám doma mlíčňáka. Vsadil se, ze kdyby uměl mluvit a já se ho zeptala, co chce k obědu, řekl by mi “mlíko z flašky” 😁

• načítám...
1479
15.10.23 15:00

Holky, já taky pořád dávám mléko ráno a večer. Jen si teda myslím, že už je velký na flašku. Vodu a čaj už pije ze skleničky nebo hrnečku, ale nevím, jestli by najednou vypil 150ml mléka :think: No do dvou let už to tak asi nechám a pak flašku vyhodím a bude bez UM. Jinak kromě mléka jí dost jogurty a sýry. Jediné, co fakt nechce jsou jakékoliv kaše. To tak max. dvě tři lžíce a končíme

• načítám...
7611
15.10.23 15:09

@wendelina30 Hugo zase má stopku jogurtům. Už mi moc nechce ani termixy a monte. Sýr si dá tak akorát v toastu 😁 tak to nahrazuje tím mlékem, no…

• načítám...
6702
15.10.23 16:18

@wendelina30 ja mám taky v plánu vyhodit flašku :D on má v ni ještě čaj, ať je dojedeme :mrgreen:, ale k Vánocům koupím nové, i box na svačinu a kakao dávám do hrncecku s brckem :D

• načítám...
6702
15.10.23 16:19

@kambalaka Mareček to moc taky neji, dá si par lzicek, tak má jen syr nebo syrové tyčinky a trochu kakaa.. :nevim:

• načítám...
1479
15.10.23 16:37

@Petrussee A to kakao dáváš normálně Granko? My jsme ještě nezkoušeli.. Že by dneska k večeři.. :think: :lol:

• načítám...
5617
15.10.23 18:52

Anička kakao nechce, kupuji frapko-banán, jahoda, vanilka a dávám do polot. mléka. Pije ještě z flašky, po obědě a večer.
Jogurty teď nechce, miluje vajíčka, míchaná, omelety, na tvrdo.Pak sýry a párky :lol:
Je super tady pozorovat jak je každé dítě jiné. Anička miluje dudlíky, na nočník moc nechce, číst z knížky? Tak to ani náhodou :lol: ale ráda maluje, tancuje a teď začala počítat do 5. Přijde si pro křupku a počítá si kolik jich má :palec: Vůbec nevím kde na tom byla, asi jak si pouští videa na mobilu.

• načítám...
1960
15.10.23 19:08

Ahoj holky u nás je Ema pořád na mléku :) Řekla bych že to jí celkem Chutná - jinak jí skleničky, klasické jídlo poměrně málo respektive to má v jeslích a teda pořád pije z lahve když má i nějaký džus, fresh a podobně tak všechno v láhvi :oops: hrnečky a podobně to zatím vůbec nezkoušíme ona by u toho udělala šílený nepořádek :think: Jo a hlásím počítání rovněž stejně jako Ráďi Anicka :) Plus Je schopná rozpoznat respektive říct tři barvy :) ale to beru že má z jeslí - chodí tam do skupinky se staršími.

Příspěvek upraven 15.10.23 v 19:10

• načítám...
6702
15.10.23 19:10

@wendelina30 Jojo, ale sypu mu tam málo :D

• načítám...
6702
15.10.23 19:13

@Ráďa 25 to vůbec neznám, co to je za mléko :D? Mareček teď dudlik jo, nocnik taky ne, z čísel umí jen dva :mrgreen: ale pohadku vypráví nebo čte tatínek každý večer ;) to se chytlo, snad to vydrží.. :srdce: @sofie_13579 barvy, tak to je úplně jiný level :mrgreen:

• načítám...
6702
15.10.23 19:15

Už máme i helmu, jezdí jak drak :D už si motorku oblíbil :andel:

• načítám...
7611
15.10.23 19:45

@Petrussee taky na tom funny wheels naráží nohama do těch zadních koleček? Hugovi to tam překáží :nevim:

@wendelina30 @Petrussee holky, granko není kakao 🙈 😁 já dávám Hugovi i do krupicové kaše klasické holandské kakao - to je kakao 😁

@Ráďa 25 každé dítě umí něco. Huga posazuji na nocnik a to mu vůbec nevadí. Je šikovný i na různé skládačky a umí si hrát i sám. Venku mi zdrhá, tak když zlobí, lupnu ho do kočárku, ale má ho rád, tak neprotestuje. Ale zase nemluví - teda teď začal říkat “ajajajajaj” a má z toho strašnou radost 😁

@sofie_13579 taky jedeme hodně skleničky, Hugo je má rád a sní je (narozdíl od normálního jídla), tak proč mu ho nutit? I pro mě je to pohodlnejsi… a flašky se savickou se jentak asi nezbavíme 😁 Hugo si teď i navýšil mléko. Dávali jsme ho jen večer a ráno a teď mu ho dávám i přes den a někdy si o nej rekne ještě v noci 🙈

• načítám...
1479
15.10.23 19:56

@kambalaka @Petrussee Oki, tak mu nebudu říkat, že pije kakao a nazvu to třeba Grankočíno :lol: :lol:

• načítám...
motivi
15.10.23 20:51

Ahoj holky,
Naše malá teď jogurtum taky moc nedá, tak ji to nacpu do plnitelnych kapsicek a to vycucne ráz dva :lol: každý den vypije balení kefiru, klasické mléko nechce. Kakao taky ne, kase vůbec. My to nejime, tak to nechce taky asi :lol: každý den vajíčka, zeleninu i ovoce, nejvíc teď frčí ryze a brambory, maso teď moc nechce. Miluje vývar, ten ji dávám do hrnku a pije to.
UM nema od 14 měsíců asi?
Spi stále s nama takže postel zatím neresime :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100