TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
1.11.23 12:20

@Martii6 měla jsem podobný problém se synem.
Zkusila sem “oblbnout” odměnou za cokoli v podobě panáku se sirupem, nalila sem si taky a ťukli jsme si :lol: asi bych úplně nenutila a nemluvila o tom že je to na kašel apod. :lol: vždycky mi krásné vše vypije a navíc ho to baví ;)

• Upravit
5617
2.11.23 07:19

Já jsem tak ráda, že jsme to oddudlíkování zvládli. Měla ho už skoro pořád v puse.Ale noc jsme zvládli, jednou se probudila a ptala se, tak jsem jí dala ten plastový konec a řekla, že to nejde spravit a spala dál :palec: Taky na ní platí, že jí říkám, že její panenky taky přece nemají dudlík ;)
Jen doufám, že teď pár dní nepotkáme nikoho s dudlíkem :think:

• načítám...
7611
2.11.23 11:35

@Ráďa 25 Hugo vidí dudlík u Beatky a stejně ho už nechce. Tři dny a zvládli jsme to úplně v pohodě.

Včera mi Hugo po obědě zase neusnul, tak jsem to nechala být a pak najednou uprostřed hraní v 15:30 usnul na gauči. Probudil se za 3/4 hodiny a řádil dál. No a večer jsem ho v 22:30 nemohla ještě zahnat do postele a lítal mi doma jak šílenej, jako já už nevím, co s nim, to má období zase 😁

• načítám...
2087
2.11.23 12:56

@kambalaka nevím jestli je to období nebo že má takový režim. Nastolila bych odpoledni klid a ať třeba nespí, ale prostě klid a buď usne nebo ne, ale žádné lítání a hraní. Když mu dovolíš hrát si, tak spát nebude.
@Ráďa 25 to je paráda, že to takhle krásně zvládla :palec: s námi do kroužku chodí chlapeček stejně starý jak naše děti a pořád dudka palec, ale fakt pořád. Vždy si vezme hračku, sedne s ní a palec do pusinky, hrozny to je. Ale jako chápu, že tohle odnaučit je těžké

• načítám...
7611
2.11.23 13:20

@Janinac23 a to ho mám přivázat k posteli, aby nelítal? 😁 já mu zkousela i číst nebo pustit pohádku, ale vůbec to nezabírá. Chvíli kouká a letí pryč :nevim: dneska je manzel doma a to, co tu po obědě předváděl za bugr… manzel ho radši vzal ven 😁 a já si jdu dat šlofik s Beou. A to jsme byli dopoledne cvičit, ale on je fakt neunavitelnej. Když má jít spát, začne být úplně hysterickej, to dřív vůbec nedělal :nevim:

• načítám...
2087
2.11.23 14:15

@kambalaka tak stejně jak mu řekneš, ať u jídla sedí, tak po obědě se dělá hájí. Můžete prohlížet knížky třeba. Asi to má tak nastavené už, že ví, že nemusi. Asi to je teď už fakt těžké, tak ho nedávej vůbec a dej ho o půl sedmé spát. Co tatínek něco nového? Čekáte na výsledky, že?

• načítám...
951
2.11.23 14:34

Holky gratuluji v oddudlikovani u nas katastrofa to nepujde a ani pres den. Pockam po novem roce i pro svuj klid. :nevim:

Nocnik to si chci taky zas pockat na jaro/leto. Ale normalne kdyz jsme byly na letisti tam je zachod pro rodinu, kde je jeden malinkaty. Ona si na to sedla (vysadila) a rekla kaka kaki mama a hodila to tam. :mrgreen: Doma zas nic. Podle mne bude chodit rovnou na zachod…

• načítám...
6702
2.11.23 14:43

@MongolskaRyba u nás to stejný, po novem roce dudlik a jaro nocnik :D :nevim: nemluví, nemá motivaci a dudlik je uklidnění i pro mě :mrgreen:

• načítám...
5617
2.11.23 14:52

@Petrussee Říká se, že když má dítě dudlík hodně, tak že se mu do mluvení moc nechce.

• načítám...
951
2.11.23 14:53

@Petrussee jo moje mluvi super, ale ten dudlik to kazi fakt. Ted uz rika normalne „co to je? To je..“ skvela vyslovnost. Sranda predevcirem jsem byla u kamosky, deti se ji hasterili a mala najednou „holcicky uklidnime se“ jako takhle to sklonovani teda zatim nechape, jinak je dobra.

Taky je hypochondr a blazen na cistotu. Furt chodi ze „boli namazat“ a nebo nekde taha hadr ubrousky a „umyjeme musim umyjeme“ a pak musim rucicky umyjeme. I sla v tram utrela si sedacku a pak si teprv sedla. Pak nekolikrat denne chodi „zoubky prosim“. I R ma moc pekne. :D :srdce: ale ma to zas po tom co ji hlidala mama se vzdycky vic rozmluvi.

• načítám...
6702
2.11.23 15:08

@Ráďa 25 no nemá ho, když je v pohodě :nevim:, ale chce ho aby se uklidnil, v autě, na spaní, jinak řve řve a když spadne no, on by snad jinak nepřestal :roll:, ale od 2 let to omezime, teď mi ještě přijde, ze mu porad rostou ty 3 spicaky a má rýmu..par slov říká, ale je to bída no :roll: tak snad se to bez dudliku zlepší @MongolskaRyba tak to je úplně jiný level :mrgreen: Mareček teď říká abko (jablko) :D to má rad a děla bordel, uklizi akorát na cvičení

• načítám...
5617
2.11.23 15:22

@Petrussee No Anička ho měla už snad pořád. Jedině venku ho nechtěla. Jenže ona je kousala a jeden stojí 100,–
Měla jich 7 a když zbyl poslední, tak jsem ho neustále hledala :roll: Tak jsem řekla dost a hotovo.

• načítám...
7611
2.11.23 15:36

@Janinac23 čekáme na výsledky histologie a ty budou ve čtvrtek. Ale doktor nás už připravoval, ze to nebude moc dobré…
Víš co… tak dávat ho spát, když prostě spát nechce a neusne, tak ho hold spát nedám a večer už ho budu hlídat, aby neusnul v 5 a půjde prostě brzy, no… nic jiného mě nenapadá. Včera usnul až někdy ve 22:45 a to už jsme s manželem nevěděli, co s nim. Myslela jsem, ze bude dlouho spát a on jen do 7:15. Dopoledne jsme byli cvičit, pak po obědě byl s manželem venku na odrážedle a několikrát vybihali kopec. No a Hugo pak přiletěl domu a vzbudil mi Beatku 😁 ho podezřívám, ze jede na nějakým tripu, to není možný 🙈 😁

• načítám...
951
2.11.23 15:37

@Petrussee mela rika „jašiško“ a „apfa“ na tom je taky zavisla.

@Ráďa 25 Jo proto myslim, ze to tu rec az taaak neovlivnuje. Ja jich ztratila asi 10 :?

• načítám...
6702
2.11.23 18:51

@Ráďa 25 to se nedivím, Mareček je nekouše, takže mu vydrží

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky