Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MILINKA35 já začala pouštět písničky z YouTube - zaplatila jsem si premium, abych to měla bez reklam a Hugo miluje Míšu Růžičkovou 😁 takže u nás jedou furt dokola “Popelář” “Sloník Toník” “Sanitka” “Hasičská” “Policejní” atd 😁 a to Hugo hltá. Nebo miluje písničky od Béby 😁 - to je fakt chytlavý “Jede traktor” nebo “Na dvoře je kuře” 🙈 😁
Diky holky. Tak ja to zitra zkusim kdyz je to i za dobre a pod echo. Jako vola od videi „to nechcesss“, ale mysöim to da v pohode kdyz je to neco rytmickyho.
@kambalaka Jo Misa to ma takove s noblesou jak uz je starsi od tech jinych detskych pisnickaru. Asi si to i cele dela sama.
Na tu Karol jsem si zvykla, ale kdo mi div ne vadi je ta Bibi bum. Vzdyt neumi zpivat.
Z toho ma pak clovek pocit, ze bavit deti muze kazdej kdo si umi nasadit mikrofon. ![]()
@MongolskaRyba s tou Bibi bum to máme podobně
naštěstí ani děti nevyhledávají. Dej pak vědět, jak se líbilo kino ![]()
@MILINKA35 Mareček taky ne, jen písničky chvíli a furt chce přepínat
alespoň ušetříme, kino mám rada, ale jdu radši na něco pro dospěly
bez Marecka @MILINKA35 k Vánocům koupíme ten kallax, zatím má jen 4 boxy na podložce na zemi ![]()
@MongolskaRyba pak je ještě nějaká ta Kája, to je taky takový podobný, ale Míša je u nás TOP
@kambalaka U nás taky jednu dobu frcela Míša a Beba
Pak chvíli Smejko a Tanculienka, Štístko a Poupenka. Momentálně je nejoblíbenější Miro Jaros. To jsem ráda, protože to se konečně líbí i mně
Třeba ta s Rytmusem je dobrá nebo Disko
![]()
Holky, některá jste před časem psala, že se vám dítko nemůže vykakat, máte nějakou radu co s tím? Naše malá nikdy neměla problém a poslední asi dva týdny má problém. Chodí třeba za tři dny a chudák zkouší během dne x krat a je z toho celá nervozni. Jen musím říct, že jidlo papa pořád stejné, ovoce, zeleninu všechno. Jediné co mě napadá, tak že pije vanilkové umělé mléko (omylem jsem koupila vanilku, záměrně bych to nevzala) a nebo pak zuby jestli mohou mít vliv, rostou ji pětky…
@Janinac23 to budem my. A můžu říct, že u nás je to vždy k zubům. Ale kupuji vlákninu a když je úplně nejhůř tak Forlax.
@Janinac23 ja bych řekla, ze tím um to nebude, Mareček měl taky vanilkovy parkrat a v pohodě..taky si myslím, ze to bude k zubum
pětky nás teda ještě čekají
@Ráďa 25 @Petrussee díky holky, tak budu doufat, že to zase přejde.
@Janinac23 u nás teda u zubu opak- většinou casteji než ze by ji to neslo. Ale u nás byl problém když začala být bez pliny. Spis měla blok trochu. Co se jídelníčku tyče tak sem začala dávat kompot nebo tu stavu pít a slo ji to lépe a pak už byla dobra.
My máme teď takové zvláštní období. Hugo odmítá snídat cokoliv jiného kromě piškotů - fakt výživná snídaně 😁 ale co nadělám
ještě palačinky mají úspěch, ale jinak mi nesní ani žádné pečivo/chleba. Jen toasty má rád. Poslední dny má co každou noc, to noční můra. V noci křičí, přijdu k němu a kope kolem sebe a máchá rukama. Napadlo mě, jestli právě kvůli tomu nemáme problém s tím usinanim - ze vyloženě vzdoruje jít spát - jestli se třeba nebojí
ale spát u nás v ložnici nechce. Takže ho vezmu do náruče, sednu si s nim na jeho postel a on usne a já ho pak položím. Je mi ho v noci líto, ale co nadělám, ze? Určitě nejsme jediní
@kambalaka kamarádce se budí a taky brečí, a nejde nijak utisit..doktorka ji poradila sedalii, to je prý nějaká bylinka
tak třeba zkusit tu ![]()
@Petrussee já se pak poradím s naši doktorkou, až tam půjdu s Beatkou. No máme teď horší období, vstavam k dětem na střídačku. Bea má teď nějaký růstový spurt a v noci ji kojím snad co 2 hodiny 🙈 pak ještě vstavam tak 2× za noc k Hugovi… no mazec tedkon. Bez kafe přes den nefunguju.
@motivi jeee, víš, že mě to taky napadlo s tou plenou. Je teď doma bez pleny a všechno okolo toho chápe a chodí xkrat za den na nočník a říká, že chce kakat a nejde ji to no.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat