TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2087
12.11.23 08:52

@motivi 😀dělá to hodně dětí, nechápu 😀 a až trochu povyrostou, tak se nechtějí pro změnu oblékat/převlékat 😀

• načítám...
5617
12.11.23 10:46

U nás se nevysléká, jen teda pořád ponožky. Ale dnes spala u babičky a super, nechápu proč je tady tak hodná a doma je jak čert.
https://youtube.com/…/FRaOYhqeCvo?…
 https://youtube.com/…/mKYDfR6MKRQ?…

• načítám...
1960
12.11.23 15:10

Jj u nas leti svlékání všeho, oblékání ne, emmca by nejradeji byla naha…nevim po kom to ma.
Jinak držení tuzky neopravuji, nechavam to na ni.
:)

• načítám...
1115
12.11.23 15:29

@Ráďa 25 jo přesně, Elli si taky pořád svléká ponožky a pak jí honim po bytě abych jí je nandala 😅

Dneska se nám v noci vzbudila ve 3, slezla z postele a chtěla jako vstávat. No tak jsme pořád leželi, za chvilku přišla a usnula 😅 spala do čtvrt na 8, takže krása. Ale nevím co to teď s tim spánkem má, ale nechávám to být, prostě období.

Já jsem pořád po tom covidu na hromadě, pořád mám ucpané dutiny, paráda 😅 teď kašel, už mě to slušně řečeno hodně štve. Holky, už blázníte s Vánocema? Jakože výzdoba a tak?

• načítám...
7611
12.11.23 15:44

@Nikča2020 vuuubec, ká včera zjistila, ze bych už pomalu měla prarodicum a rodičům vybrat fotky na fotokalendar (jako tradičně každý rok), ale vůbec nevím, kde má to vzít čas 🙈

• načítám...
6702
12.11.23 19:59

@Nikča2020 ja mám akorát par dárku, zítra objednam další až přijde rodicak :D v sobotu si dáme výlet do IKEI :mrgreen: chceme nějaký nabytek pro Marecka a par věci k Vánocům..co se týká výzdoby a cukroví na to moc nejsem :D mě to nebaví, Vánoce budeme s nasima, když už bydlíme nad sebou a vařit se mi teda nechce :D jinak taky mám v plánu dělat kalendář jako @kambalaka ale až po Vánočním foceni, spojíme to s rovnou s 2rocnim..ať to sfoukneme najednou, přeci jen chlapi a foceni :roll:..akorát jsem si dneska stáhla “do list” vánočního úklidu :D ten musíme udělat, okna, nadzvednout gauč a tak..

• načítám...
motivi
12.11.23 22:37

@Nikča2020 já Vánoce miluju. Tu atmosféru a ten čas před stedrym dnem takže si to každoročně chci dopřát poradně takže my máme vyzdobu od 2.11. Prosím :lol: stromek až začátkem prosince teda :lol: ale vše ostatní už mám, co se dárku tyče tak poslední věci vezmu v black friday a hotovo.
Co se úklidu tyče tak to nehrotim vůbec. Uklizim bezne a jen proto ze sou Vánoce nevidim důvod umyvat okna třeba :lol: umyvam když je potřeba Ale ze bych si řekla - Ha budou Velikonoce, budou Vánoce atd. Tak musím.. to vůbec. Necekam ze přijde kontrola hloubkové úklidu :lol:

• Upravit
7611
12.11.23 22:44

Taky to mám tak s uklidem. Vždycky jsem to hrozně řešila, když jsem ještě neměla děti, ale teď…? Pffff :lol: chtělo by to umýt okna, ale to mě teda fakt nebaví a ani popravdě nevím, kdy bych to dělala. Hugo vstal ráno v 5:30 🙈 dopoledne jsme byli v herničce. Přijeli jsme kočárkem domu a hned si šel sám od sebe lehnout. Spal cca 1,5 hodiny ještě před obědem. No a jak to dopadlo? Vůbec jsem ho nemohla večer uspat. Zkousela jsem od 19:30 ho uspavat a po hodině a půl se na to vybodla. Nakonec ho uspal manzel v 22hod, hrozny toto. Jako mám ráda, když usne po obědě (to už bývá jen ojediněle), ale pak večer ho do postele nedostanu. Když cely den nespí, tak pak většinou usne do 20hod bez velkého úsilí…

• načítám...
5617
13.11.23 06:46

Vánoce taky miluju. Výzdobu dělám před první adv. nedělí. Okna už jsem teď umyla, protože nemám ráda, když lepím obrázky na špinavá. Jinak u nás se uklízí průběžně, ale třeba se udělají kachličky, šuplíky v lince, pod gaučem, nebo umývají děti dveře a radiátory. Letos bych chtěla i něco upéct, uvidíme. Do toho nás čekají dvě akce co moderuji, nějaké rodinné oslavy a v prosinci budou volby na nového starostu.

• načítám...
1115
13.11.23 12:08

Tak já mám teď Vánoce taky ráda, kvůli Elli a výzdoba bude. Ne teda, že bych Vánoce před Ell ráda neměla, jen teď to víc prožívám, těšim se na ně hlavně kvůli ní 😁 co se týče úklidu, tak také samožrejmě uklízím průběžně, ale před těma vánocema přece jen děláme veliký úklid, kdy vytřídíme věci, uklidíme hůře přístupná místa, utřeme na nich prach. Okna už taky myjeme, musíme, jsou hrozný 🤣

Jinak dárky budu nakupovat v black friday, jen pro manžela už jeden mám a něco máme i pro Ell ❤️

• načítám...
7611
14.11.23 06:29

Holky, my teď nemáme vůbec režim a popravdě ani nevím, jak ho udělat. Ale třeba je to jen období a srovná se to. Jeden den Hugo vstane mezi 5 až 5:30 a usne kolem oběda na 1,5-2 hodinky. Jenže to pak večer usne až kolem 22hod (když se hodně snažíme). Druhý den tím pádem vstává později (7:30) a to už po obědě neusne ani za boha, ale zase večer vytuhne už do 19hod. Jenže příští den tím pádem zase vstává mezi 5 až 5:30 a tak je to na střídačku. Nevím, jestli je takovýhle “nerežim” vůbec dobrej… ale Hugovi to asi tak vyhovuje, ale doufám, že se to srovná a nějak ustálí, protože tohle na střídačku nevyhovuje mě 😁 ale zase když usne v těch 19hod, tak je to paráda, ale musím pak počítat s tím, že vstane po 5.hodině a to je teda v tomto čase fakt zabiják 🙈

• načítám...
2087
14.11.23 06:43

@kambalaka u nás se téměř vždy vstává v 5:30-6 hod. Odpo spi po obědě 2 hod a večer chodí 19:30. Když ví, že nemusí spát, když mu řekneš, tak spát nebude. Zkus ho dát do miminkovske postýlky, aby nemohl odejít a dělat si co chce. Dej mu tam jednu oblíbenou hračku plyšáka/autíčka a víc bych se s ním nebavila. Vstava se u nás vždy s úsměvem a povídavou 😀

• načítám...
7611
14.11.23 07:09

@Janinac23 on spát nebude, neusne ani v autě, ani v kočárku. Spát se mu nechce a takhle ho tam zavřít, když stejně neusne… to akorát bude řvát, mlátit hlavou o špricle a akorát mi vzbudí Beu 🙄 hold se budu muset smířit s tímto režimem :nevim: vy máte úplně jiný režim a asi větší potřebu spánku, Hugo, když vstane v těch 5 a jde spát po obědě, tak večer v 19:30 teda neusne ani náhodou. V 19:30 usina jen, když přes den nejde spát

• načítám...
3961
14.11.23 08:00

@kambalaka Tohle jsem presne mela se starsim tohle obdobi na stridacku. Byly mu dva roky a prestaval spat po obede. Ale netusim jak dlouho to trvalo, treba dva mesice, pak prestal spat po obede uplne a rezim se zas ustalil. Mne to nevadilo, jak se to stridalo pravidelne, tak jsem vedela jakej me ceka den :) Jeden den jsem se rano vyspala a byl volnej vecer, dalsi den byl odpocinek po obede :)

• načítám...
7611
14.11.23 08:05

@Bjetuš aspoň nejsem sama 🙏 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky