Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jen.Jesterka Ahoj, vítej
Jo je to fajn mít s kym sdílet aktuální radosti i starosti. Tak prima, že ses přidala
Gratuluju k úspěšnému ivf, to jsi to taky asi předtím neměla jednoduchý. Tak aspoň že to pak vyšlo napoprvé.
@Peťulka39 Díky
Já jsem teda pak už nebyla ani silná ani statečná
Díkybohu už to jedno dítě mám, kvůli a díky němu jsem fungovala.
@Jen.Jesterka moc Te zdravim ![]()
Jsem ze severu cech, takze Brno Ti neporadim.Take mam skoro vse po prvnim ditku, takze v klidku…ty vecicky miminka neznici
.Ja mam vychazky od 12 do 6,idealni.Na dovce jsme byli v pohode a zmenila se mi jen adresa pobytu, takze vse jde v pohode
. At miminko krasne roste🙏🏼
@Bjetuš ja vim, tohle jsou okamziky, ktere cloveka srazi na kolena. Prvni detatko pro Tebe byl a je hnaci motor, alespon tak jsem to vzdy vnimala ja, kdyz bylo cokoliv z ceho by se clovek polozil. Dikybohu, ze toto temne obdobi jste preckali a ted uz bude svitit slunicko🙏🏼 💕
Holky, jak jste na tom s pocity slabosti pri poloze lezeni?
Me staci byt v mensim zaklonu na kresle a je mi slabo…
Fujtajskl…
Jinak mohu lezet jen na levem boku…na pravem to same a na zadech take.Vim,ze je to tlacenim na dutou zilu, ale mate to nekdo podobne?
@Denča96 jeeee😂,tam jsem chodila na stredni a kousek od Lipy pochazim ![]()
Svet je malej ![]()
Ja jsem po dvou laparkach bez vejcovodu, takze pro me je uz 6 let jasne, ze to muselo jit IVF, tezke to bylo tenkrat, pak jeste tezsi najit normalniho chlapa, ted uz jsem to brala v pohode nastesti, protoze jsme oba zdravi🙏 😊kolikrat jsem si rikala, jak jsou vsechny zenske statecne a opravdu je od srdce obdivuji, co vsechno zvladnou!!!❤️️
@Peťulka na Liberecku jsme byli na jedne dovci na 4 dny u Mníšku, je to tam nádhera!😍
A jinak lezeni je u me z hlediska nevolnosti v pohode, ale uz tak dva mesice mam problem s pravym podzebrim, prej je to od nozicek, malej je od zacatku hlavou dole a citim, ze je tak celou dobu bez otaceni, takze tam ma zrejme nohy, ale kolikrat je to bolest jak nakupnuty zebra, nejde sedet, lezet ani chodit, jen v noci nastesti v pohode🙏Ale jinak je to na posra**
@Peťulka39 Já toto vůbec nemám. Četla jsem o tom, že se nemá spát na zádech právě kvůli té duté žíle, ale já se několikrát za noc na zádech probudím a jsem vyděšená, že jsem malého přidusila nebo podobně. Právě poloha na zádech mi je příjemná, ale nevím, zda to nemůže prckovi vadit ![]()
@Jen.Jesterka chudaku, to mas taky pekny
🤦🏽♀️.Ale co by jsme kvuli mrnouskum nevydrzely, ze?
@Wendelina prave ja si pamatuji, ze u dcery me vadila poloha na zadech a u druheho na zadech a pravym boku, takze taky na posr…,no, woman_facepalming_tone3:.Pritom bych si tak potrebovala polezet na zadech, protahnout se poradne, jenze do deseti minut je mi fakt soufl fest az jako na omdleni, ze se musim prekulit, do toho se mi kolikrat stava, ze dostanu tak silenou krec do prave nebo leve strany bricha, jako do svalu, ze nevim co se deje v tu chvili…no snad vse doklepeme v poradku, musime drzet, maminky, clap_tone2: 👍🏽 :smiling_face_with3_hearts:
Příspěvek upraven 22.09.21 v 18:50
@wendelina30 ja myslim, ze miminecku nemuze uskodit, kor kdyz Ti to vyhovuje a dela dobre.Jako vsude stoji, ze nejlepsi je na levem boku z hlediska zasoby kysliku plodu, ale jaka je pravda nevim…zkus se na to poptat v poradne, az vyrazis ![]()
@Učikači jeee,dekujeme.Ja na to koukala u Nikol Stibrove na instagramu.
Mrknu na to, urcite je to na miste, s tim souhlasim.
![]()
@Peťulka39 píše:
@Učikači jeee,dekujeme.Ja na to koukala u Nikol Stibrove na instagramu.
Mrknu na to, urcite je to na miste, s tim souhlasim.
Není zač! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat