Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Vallantha Kolikáté čekáš děťátko?
Já mám děti doma brzo po sobě a u 2. a u 3. jsem měla bříško taky brzy…
No a teď budu za chvilku začínat 9tt (8+) a bříško už jde znát
Hlavně večer…
Ale moje rifle obleču, ale nemůžu se v nich mlet, jak mě tlačí
Naštěstí nikam moc nechodím, ani teď nemůžu, tak to doma jistí tepláky, ale i ta guma už mi na nich začíná vadit ![]()
Mne je taky pořád blbě. Ve dne i v noci, když se vzbudím. Aspoň že nezvracím. Mám pocit, že když je škaredě venku, tak je mi hůř. Už aby bylo hezky. 😁 Břicho už mám taky, ale spíše je to tím, že mi úplně povolilo. Je mi nepříjemné, když na něj něco tlačí.
Tak holky u nás happy end nekoná dnes nástup do Nemocnice a ráno revize. Vám ostatním přeji jen to nejlepší
@Džejý a z čeho usoudili že revize? Jestli ti tedy nevadí se o tom bavit
@Džejý to mne moc mrzí. Snad bude vše bez komplikací a brzy smutek vystřídá radost.
![]()
@Sandruška21 v úterý byl gestacni váček a embryo dneska už jen cmouha. Což jsem viděla ten rozdíl i já. Šílený křeče v podbřišku. Teď brali HCG ráno vezmou znovu pokud bude ukázkový tak revize nezbytné jen mě budou hlídat pokud špatný berou mě hned. Ale já sama jsem viděla, ten rozdíl že je to špatně všechno
@Reňullka je to moje první těhu, takže se nějak nevyznám co je správně apod. ![]()
Ahojky děvčata, tak i já se s dovolením přidám. Poslední MS 26.2.21, na testech krásné čárky a odběry HCG vypadali taky ok. První byl 326, po dvou dnech 639. Tak snad to bude ok. Doma mám téměř 6letou cácorku ❤️️ J*
@Vallantha U první mi vylezlo břicho až po 20tt, pořád nic nic a bum, ze dne na den pupčisko a hned vyskákaly i strie
I přes veškeré mazaní
4 měsíce po porodu jsem plánovaně otěhotněla a to bříško vylezlo brzy… Pak jsem plánovaně otěhotněla po 10 měsících po porodu a bříško vylezlo taky hned
A teda i pohyby jsem u 2. a u 3.cítila brzy…
Prý to tak u dětí brzy po sobě bývá, že je vše ještě povolené
U prvorodičky jsem bříško tak brzy ještě taky neviděla
Ale všechno je možné, pokud tě tlačí gatě, tak nevidím problém, proč nekoupit těhotenské, které ti budou pohodlné
Záleží, jestli ti to nebude zatím padat
![]()
@Reňullka prave ze moje me tlaci
ale zase si rikam protoze trubka jsem je hodila do susicky aby to nebylo z toho
nebo jsem jen pribrala ![]()
@Vallantha mě už je taky nepříjemný pas od kalhot, dneska už jsem vytáhla těhotenské kalhoty a to pohodlícko je k nezaplacení ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky děvčata, tak i já se s dovolením přidám. Poslední MS 26.2.21, na testech krásné čárky a odběry HCG vypadali taky ok. První byl 326, po dvou dnech 639. Tak snad to bude ok. Doma mám téměř 6letou cácorku ❤️️ J*
Ahoj tak to jsi stejně jak já, poslední ms jsem mela 23-26.2.
Už jsi byla u dr?
@Sandruška21 píše:
Ahoj tak to jsi stejně jak já, poslední ms jsem mela 23-26.2.
Už jsi byla u dr?
Ahojky. Zatím ne. Čeká mne to v úterý. Nechtěla jsem zatím úplně plašit.
Na krvi jsem si byla sama jako samoplatce, abych viděla, jestli to roste. A co ty? Kdy tě čeká dr.?
Tak já jdu na KO v pondělí. Budu dle ovulace teprve 5+5, tak asi nic moc neuvidí ještě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat