TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
15.8.22 11:19

@MILINKA35 člověk je musí pak více hlídat, úplně se toho bojím :mrgreen: :roll: utíká to rychle, už přemýšlím, co mu koupím k Vánocům a narozeninám :mrgreen: s Mareckem něco taky udělám, někdy huci, ale musí vydržet :D

• načítám...
1960
15.8.22 11:41

Ahoj holky jak píšete o svých rodičích a jejich návycích a také o idealizování toho jak krásně jsme spali My jako děti tak u nás je to úplně stejné.
Moje máti je to v tomhle taková zvláštní. Je docela drsná takže tam bych emču nenechala ani omylem. Ona teda sama ani hlídat nechce byla tady zrovna minulý týden a vydržela zhruba půl hodiny pak že už jí to nebaví a jdeme někam na oběd a podobně. No jako koukala jsem… fakt babička za všechny peníze, maminka od partnera bydlí relativně daleko s tou se vídáme tak čtyřikrát za rok tam hlídání nehrozí už vůbec,

U me mamky, si říkám jak jsem to mohla ve zdraví přežít asi jsme byly nějaké odolné děti co?

Ema na dnešek spala docela dobře spali jsme opět v obýváku v noci byla vzhůru jenom dvakrát tak to celkem šlo. Jinak partnera zapojuji víceméně povinně zrovna v sobotu dostal emču na starost s tím že já si budu doma v klidu číst on nějak žil v představě že půjdeme na procházku všichni, tak to jsem řekla, že s kočárkem může jít sam :) Já že toho mám za celý týden v kombinaci práce domácnost a ještě Emča nad hlavu. No tak šel a vydržel asi hodinu a půl je pravda že on to má snažší v tom že si emču vezme do posilovny kde tráví stejně každý den x hodin…No a tam ona se celkem zabaví. V pátek jí má na celodenní hlídání jedu na služebku tak jsem na něj zvědavá, má celý den pršet tak jsem říkala že jí možná může vzít do bazénu ale nevím jestli to sám v jednom člověku dá. :?

• načítám...
6702
15.8.22 11:56

@sofie_13579 moji mamu to taky moc nebaví a přítele rodiče to nebere vůbec, nebydli daleko, ale nějak nejeví zájem :roll: ja ho teda dávám občas kamarádce, děti miluje :mrgreen: umí se starat lépe a to děti nemá :D pracovala v jeslickach, školce, ma kurz chuvy, první pomoci..ale teď čeká svoje, tak nám to hlídání pak skončí :D přítel byl s kočárem 3×, když jsem chtěla udělat větší uklid a už za hodinu psal jak dlouho ještě :D :roll:, taky mu ho občas dam spíše povinně..ale až se dodela byt, dokojim tak hlídat bude muset :D Mareček ten studenější bazén nedává..teplejší jsme nezkouseli ještě, ale to spíše nějaké lázně, ale to si sama taky netroufnu :? dneska nemám hlídání a chtěla jsem na jógu, tak psala, ze ho muzu vzít sebou, tak o tom přemýšlím :D cvicime venku, tak to možná prubnu, když nebude pršet i tu jízdu autem :nevim:

• načítám...
1115
15.8.22 17:15

@sofie_13579 já teda musim zaťukat, že Ell jak je hodná a pohodová, taková nenáročná 😅 tak jí babičky hlídat chtěj a nevadí jim to, těšej se na ní 😁

Vždycky říkám, že po tom mym fakt špatnym závěru porodu a všeho tak mám za odměnu takhle hodný dítě :lol: musim teda říct, že je i super, že babičky respektujou to jak Ellu stravuju. Dělaj jí to co řeknu a když jí chtěj něco zkusit dát, tak to se mnou konzultujou, nedaly by jí to bez mýho vědomí a souhlasu. Což by tedy mělo být naprosto normální, ale když slyšim okolo, jak babičky dítěti nacpou svíčkovou a sušenky a kdesi cosi, tak jsem fakt ráda za mojí tchýni a mamku :)

• načítám...
1347
15.8.22 17:29

Holky kdyby Vas treba zajimala nejaka teorie v ramci generacnich presunu, chovani, vztahu a tak, tak doporucuji tuto: https://youtu.be/ObnR17DhvLY

• načítám...
5617
15.8.22 21:11

Anička asi moc toho mlíka nepije. Z prsu jsem to nehlídala a teď co dávám sunar, tak nic moc. Ráno v 6 mlíko-120 ml, v 8 kapsička, nebo malá snídaně, pak nejaký ten piškot, nebo ovoce a v poledne mi vůbec nechce oběd. Chce jen mlíko a spát. Víc jak 120 nevypije. Oběd jí až v 15.h.,pak v 18.h. kaše, v 19.h.jde spát. V noci jednou mlíko.
Poslední dobou tomu moc nedá, ale snad je to jen blok, že jsem jí vzala kozu. :roll:

• načítám...
6702
16.8.22 07:20

@Ráďa 25 taky jsem nad tím premyslela, ze z těch prsou nemůže mít tolik, jednou jsem mu dala um a vypil jen 60ml..dnešní noc katastrofa :zed: jsem unavená a vycucana..takže když se mi to mléko nevytvoří, tak mu zkusím dal um..už nemůžu :roll:..ale asi si musí zvyknout no..mě jinak moc nic jiného ani nepije.. :nevim: a něco jiného davas k pití? Ja zkouším vodu..rikam si, kdyby jim to nestačilo, tak by brecely nebo by si vzaly to co jim dáme :think:

• načítám...
1347
16.8.22 07:40

@Petrussee ja uz mam prsa uplne prazdna, tvori se az primo pri kojeni. Musi chvilku silne sat. Uz predtim sem kojeni nesnasela, ted je to ale fakt jobovka.

• načítám...
1960
16.8.22 07:47
@kajka kajka píše:
Holky kdyby Vas treba zajimala nejaka teorie v ramci generacnich presunu, chovani, vztahu a tak, tak doporucuji tuto: https://youtu.be/ObnR17DhvLY

Poslouchala jsem to video vyse v noci a teda musím říct že super :) Fakt se mi to líbilo :) takže doporučuji i ja :)

• načítám...
5617
16.8.22 08:08

@Petrussee dávám granulované čaje od Sunaru a vodu.Pije mi všechno i bylinky. Vypije přes den tak 300-400 ml. Takže proto asi pije míň mléka. Já od pátku nekojím a prsa mám nalitá a bolí. Ale musím výdržet. Ono se to časem ztratí.

• načítám...
7611
16.8.22 09:47

@Ráďa 25 já zase dávám v 6 ráno mléko, pak cele dopoledne nic nechce a kapsicku si dá až tak v 10:30. Nicméně před 12 už vyžaduje obed a sní bez problemu celou porci. V 15:30 svacina (většinou dávám mléko) a v 17-17:30 večeře mléčná kaše nebo zeleninová kaše. No a mezi 19-19:30 chodí spinkat, takže před spaním ještě lahvinka mléka. Teď to máme takto a stačí mu to. Ale ještě před měsícem měl nějaký spurt a krmila jsem ho co hodinu a půl 🙈

• načítám...
6702
16.8.22 09:50

@kajka kajka mě to přijde taky tak a pak to hrozne tahá :roll: @Ráďa 25 tak mě prave vypije tak 40ml :roll: tak možná proto no..vydrž, to musí byt hrozny, netuším jak budu prestavat :roll: :nevim:

• načítám...
1347
16.8.22 10:00

Ja rano hodne kojim, snida jak kdy, nekdy si da trosku ovoce nekdy vic, dneska treba kolem 130g, coz je u nej cela porce. Pak svaci nejakej chleba s necim nebo zbytek ovoce z rana, casto si se mnou rad zakousne avokado. K obedu basti zeleninovo masovej prikrm, sni tak 120-150g, vyjimecne celou porci 190g. Ke svace si da jeho oblibenej bilej jogurt, sni i 200g. Veceri kasi, taky 200g. Kojim stale ale tak 8× denne. Taky tomu asi moc neda, ale stale to vyzaduje. Pritom vypije tak 250ml vody ciste.

• načítám...
6702
16.8.22 10:08

@kajka kajka tak ja kojim tak nějak cely den a celou moc, moc nepije, tak se bojím, aby měl dost tekutin, ráno občas dam susenku dětskou, pak tu kapsicku nebo ovoce mezi 9-10, pak oběd to sní taky kolem 100g, pak většinou zase kapsicku nebo ovoce a večer mezi 6-7 kaši různe druhy tak dá někdy 160g na lžičku, když mu dam do lahvičky tak vypije méně :nevim: bílý jogurt chci zkusit za měsíc, ale pití moc nedá :zed:

• načítám...
1115
16.8.22 10:58

Holky, docela mě uklidňujete, já se bála, že Ella jí hodně a teď mi to tolik nepřijde :D má už jídlo 5× denně, okolo 6 mléko 240 ml, potom kolem 9 přesnídávka 190g, kolem 12-12:30 oběd, 180-200g, ke svačině má buď chlebík, kaši, přesnídávku nebo jogurt s ovocem, jogurt už vyžaduje celej 200g. A na noc mléko 270 ml. Bála jsem se aby nebyla buřtík, aby se nepřežírala, ale tlustá neni, taková pěkná holčička to je 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100