Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sofie_13579 píše: @Bjetus - otazka je uplne v pohode, takže bez problémů odpovím![]()
u nás společné bydlení vlastně nikdy na začátku vztahu nepřicházelo do úvahy potom jsem se rozhodla že chci miminko ať už s partnerem nebo bez něj…otěhotnět se podařilo s nim. Takže je to Emminky tatínek, ale s bydlením jsme zatím nic dalšího nevymýšleli a já si to neumím moc představit. Oba už jsme hodně zajetí ve svých kolejích a mě to tak maximálně vyhovuje. Vypadá to že možná se budeme společně stěhovat do Prahy a tam už asi buď rodinný dům nebo nějaký velký byt společný mít budeme - ale to je situace až tak zhruba za rok a půl do té doby si myslím že na tom nic měnit nebudeme a v Praze to budeme měnit primárně z pohledu partnera. Já bych klidně model jaký máme teď udržovala donekonečna. Jsem takový dost samorost takže nějaké partnerské každodenní sdílení mi fakt nechybí, samozřejmě racionálně beru že pro Emmu je správné aby měla kdykoliv po ruce oba dva rodiče a to bude také hlavní důvod proč v Praze ke společnému bydlení budu svolná.
Tyjo tak to je zajimavej model
Popravde, hlavne at jste spokojeny. Treba k tomu spolecnymu bydleni dospejete, ale nema cenu to lamat pres koleno.
@kambalaka já jsem taky navrhovala, někam se jet podívat a psa s sebou. Nooo, nadšení nebylo sdíleno
prcek jak leze a snaží se o vše chytat a stoupat, no to je.. Už chudák spadl na sisku, převrátil koš, naštěstí je dobrej. Oblíbil si moje palce, jak je vidí, prileze a kouše
zuby pořád nikde.
Jen ty dva spodní ![]()
@Petrussee @kajka kajka Soucitim holky, drzte se, vydrzte, taky zdravim z pekla. Ne kvuli horku.. Miky ted spal par noci trochu lip, presto jsou dny k nepreziti. Jen se strida knourani a rev. Jestli tohle nejsou zuby tak nevim.. zas strasne slinta a vsechno strka do pusy a drti, porad kadi, moc toho nesni..
@kambalaka schvalne mu ted jukni do pusy, Bartovi se tam ted za tim dasnovym hrbolkem objevili dva male hrbolky vedle sebe, asi teda konecne zubaky.
Prekvapilo mi to. Bart je cca stejne hroznej jako jindy, asi uz to horsi bejt nemuze tak mi to ani nepřijde
![]()
@MILINKA35 to se mi zdál na dnešek den, ze se na mě Hugo usmál a měl zubů plnou pusinku 😁
@kambalaka Ja mela uplne stejny sen! Jeste sem si rikala v duchu ze ty mimina se zubama vypadaj fakt divne ![]()
Taky ještě nemáme zuby
Ale že jsem na to už svedla protivných dnů. ![]()
Počasí na mic, jsem nemocná, mám kašel a bolí mě v krku. Anička má rýmu. No a v pátek jedem na víkend do Krkonoš. No sice bude asi pršet, ale jedem jen s Aničkou, děcka budou u babičky.
@MILINKA35 byla jsem v lékárně a dali mi něco na podporu laktace, ale říkali, ze už je veliký a ze se to dává spíše na začátku..on mi nechce to pití a ja se bojím, aby nebyl dehydratovany..prý mám zkusit hrnicek
nebo jinou lahvicku..ale ja nevím jakou, nechci je kupovat zbytečne…no uvidíme jak to bude dal, hlady nebreci, ji..ale to mléko mě trápí..
dekuju
..láhev je dobra hračka, ale Mareček teda ještě neleze
Mareček akorát kouká, když vysavam..takže se to s nim dá
to jsem dělala predtim..ale teď tam byt nechce, jak se porad budí, tak ho tam vracet nebudu, to mi upadnou ruce
usnul v 8..vzbudil se jednou už, přítel tam šel a on nepřestane, musím za nim ja, už to pozná, mamanek, pohladim a spi
jinak už spi přes den jen 2×, jeden delší a jeden kratší spanek..dneska jsem měla hroznej den, tak snad to zítra bude lepší ![]()
@kambalaka přítel řekl, ze už s nami nejede, ze to nebyla žádná dovolená, no nebyla, příště bereme babičku s dedou ať se alespoň v klidu najime nebo jim ho necháme ![]()
@Bjetuš je to bída, Mareček zuby žádný, ale noci hrůza porad
dneska to byl děs..mám něco na podporu laktace, um nechce, ale asi budu zkoušet, už mě to tahá a bojím se, ze má málo a jak jsem dneska měla hroznej den, tak on byl taky protivnej a řval
drz se, soucitim ![]()
Jak vám spí vaše miminka? Hugíno teda mazec, vstával dneska teda výjimečně o hodinu později tzn v 7, dopoledne si hodinku ještě dal, ale odpoledne dal jen půl hodinky spánku 😳 celé odpoledne jsme strávili u bazénu, koupáním, plaváním, jsem si říkala, jak ho to unaví a on usnul až teď v 21 hod a to jsem si řekla, ze už jako dost a šla ho na ruce udyndat, jinak by si ještě hrál. Vůbec nevykazoval ani známky únavy, to je fakt terminátor.
@kambalaka Mareček má přes den dva spanky, jeden delší a jeden kratší..dohromady tak 2,5h..ale ty noci spíše nespi nez spi, usnul kolem 8 a už byl vzhůru dvakrát..
a to jsem nesla spat ještě..jednou pohladit a teď 🐐 ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat