TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
18.8.22 14:35

@TerezkaSt ja bych asi větší nechtěla, větší byt, více krámu a více úklidu :D :roll: pokojik podle mě potřebuji až když jdou do školy, ja jsem měla taky až od 5 let a v pohodě :D takže zatím určo stačí ;) do toho plavání mě všichni tlačí jak je to super, ale mě se nechce, přijde mi to náročný na logistiku, nějak nemám energii navíc

• načítám...
1347
18.8.22 14:38

@Bjetuš mame takovyho penovyho medveda pod nej, davali jsme ho na nej i na bricho a ted na nem sedi

• načítám...
3555
18.8.22 14:45

Koupu ve velké vaně, držím pod hlavou a pak ho dokoupu na břiše. Má tam plast misku a malej parník, takže se na to těší, caka vodu rukama :lol: bez lehátka, jen uvažuji o protiskkuz podložce.
Dnes se tukl o roh do čela. To jsem si myslela, že jsem ho chytla za včas a stejně se tukl. Naštěstí to nemá rozrazene, ale modrina asi bude. Jak se snaží na nohy chytá se všeho, úplně všeho. No budu ho zavirat do ohrádky, když budu vařit.
Já neměla sex skoro měsíc a teď mi to už vůbec nechybí. Nemyslím si, že jsem naplněna hormonem štěstí. Z malého jo, ale nemám potřebu mít vedle sebe chlapa :think: no, odloučení je opravdu velké, po tom přestěhování to vyplulo pořádně na povrch, že i muž vidí velký problém. Já to teď v sobě nemám, abych za ním šla a dala mu pusu, obejmula ho… Zvažuji nějakou poradnu :think:

• načítám...
3961
18.8.22 14:46

Diky zatim za koupaci tipy. Ja jsem s nim prave dlouho vanickovala, ale uz je na me strasne tezkej, zada mam v haji a i jeho bavi si tam proste cachtat. Asi kouknu znovu na ty sedatka a budou se moct s brachou koupat spolu ve velky vane.

@TerezkaSt Ohledne bydleni. My jsme s prvnim bydleli v malym 2+kk a v jeho dvou letech jsme se stehovali. Nebylo kam mu dat vetsi postel, uz potreboval prostor, porad byly vsude hracky.. takze od dvou let mel pokojik a vsichni spokojeny. Ale kazdej to ma jinak.

• načítám...
3555
18.8.22 14:46

@kajka kajka už ti sedí? Malej ještě ne, ale už se suprove přitahuje :lol: pošly medvěda 🙏

• načítám...
1738
18.8.22 14:51

My uz se vzdelavame :P ale motoricky fakt nula, co nepotrebuje necha lezet

• načítám...
6702
18.8.22 14:52

@MILINKA35 no ja to mám spíše jak jsem unavená, nespim, a jsem na něho sama, tak energie není, podle mě vlivem kojeni ani chuť..strašně doufám, ze se to pak srovná..většinou spíše přítel mi dá pusu, obejme..ja si akorát večer rada na něho lehnu a na něco koukneme, ja teda většinou usnu, ale to je takový největší kontakt :D :roll: sex máme jednou týdne, vždycky me to nějak rozhodí, ale myslím, ze je to tím vším co jsem psala, predtim to bylo v pohodě :nevim:

• načítám...
1960
18.8.22 14:53

Ahoj holky u nás koupeme teď u partnera ve velké vaně takže tam má Ema tak 20 cm vody leží na břiše a cáká se, doma máme sprchový kout a máme tam detskou vanu v té počítám že bude nějak tak v polosedě protože tam se úplně nevejde.

Jinak Jo s tím plavání máte pravdu. My jsme se tam dostali čistě jen z toho že ten kurz vede kamarádka jinak prý už bývá plno hned před prázdninami když se dokončí ty předešlé kurzy že se maminky hned zapisují na další rok. Takže většinou prý tady aspoň u nás dobírají jenom děti kolem třech az peti měsíců.

No a ohledně toho bytu - Přesně tak já si myslím že nejvíc záleží na tom uspořádání takže klidně i nějaký menší dobře uspořádané bude lepší než veliký který je uspořádaný blbě což je přesně náš případ teď při stěhování počítáme že si vezmeme dům přece jen dětí je vícero Takže aby měl každý svůj pokoj budeme potřebovat alespoň pět plus jedna a to se v Praze úplně snadno nesežene. Jako byla by to preference ani jeden úplně zájem o dum nemáme ale zase prostor rádi máme takže Tipuju že to dopadne tak že pronajmeme dům. :)

• načítám...
3961
18.8.22 14:53

@MILINKA35 Moc me mrzi, jak to ted doma mate. Hodne paru se brzo po narozeni potomka rozchazi, je to proste casto strasne velka zmena.. clovek vlastne fakt vubec netusi, jaky to bude. A nevis, jakej ten chlap bude tata.. My ted taky zijeme vedle sebe a jsme spolu jen kvuli detem. Jedna z veci, kterou jsem opravdu nikdy nechtela zazit :( On se proste vubec nezapojil do chodu rodiny, domacnosti.. pritom by doma mohl byt dost, pracovni dobu ma variabilni. Z myho pohledu se na me vybodnul, nevstava v noci ani rano, odpoledne vzal oba kluky ven tak dvakrat, jede si dal svoje. A ja padam na hubu. Chapu te, drzim vam palce. Poradnu jsem taky navrhla, ale to se mi vpodstate vysmal.

• načítám...
1960
18.8.22 14:59
@TerezkaSt píše:
My uz se vzdelavame :P ale motoricky fakt nula, co nepotrebuje necha lezet

Teda paráda a malá vypadá hodně soustředěně My jedeme v půlce října do Montessori hotelu tak jsem na to zvědavá jestli tam emmča bude aspoň trošku soustředěná podobně jako tvoje Emi Jak ji vlastně říkáte? Emilka, Mia Nebo úplně jinak?

@Bjetus - teda koukám že ani u vás to není úplně lehké ale tvým pocitům taky rozumím je to blbé když si pak ty chlapy jedou po svém a té ženě fakt nejsou oporou je to škoda že jste jen vedle sebe ale na další stranu je pravdou že zase asi i kvuli těm dětem je v určitém momentu toto rozumné řešení :hug: drž se :) myslíš že tedy vážně žádná poradna ani třeba nějaký vztahový kouč nebo tak by neměly smysl?

Příspěvek upraven 18.08.22 v 15:04

• načítám...
3961
18.8.22 14:59

Zuby ted chladime Mrozem :mrgreen:

• načítám...
1960
18.8.22 15:02
@MILINKA35 píše:
Koupu ve velké vaně, držím pod hlavou a pak ho dokoupu na břiše. Má tam plast misku a malej parník, takže se na to těší, caka vodu rukama :lol: bez lehátka, jen uvažuji o protiskkuz podložce.
Dnes se tukl o roh do čela. To jsem si myslela, že jsem ho chytla za včas a stejně se tukl. Naštěstí to nemá rozrazene, ale modrina asi bude. Jak se snaží na nohy chytá se všeho, úplně všeho. No budu ho zavirat do ohrádky, když budu vařit.
Já neměla sex skoro měsíc a teď mi to už vůbec nechybí. Nemyslím si, že jsem naplněna hormonem štěstí. Z malého jo, ale nemám potřebu mít vedle sebe chlapa :think: no, odloučení je opravdu velké, po tom přestěhování to vyplulo pořádně na povrch, že i muž vidí velký problém. Já to teď v sobě nemám, abych za ním šla a dala mu pusu, obejmula ho… Zvažuji nějakou poradnu :think:
Úplně ti rozumím nám se rozpadl vztah právě po porodu první dcery vydrželi jsme spolu do jejich 15 měsíců ale už tak po půl roce bylo jasné že si každý jedeme s tou svojí linii s expartnerem to fakt nešlo on Nedělal nic jako strašného ale prostě pořád si žil mládenecký totálně nezávislý nezodpovědný a velmi volnomyšlenkářský život takže tam se to fakt nedalo.

U nás to teď se současným partnerem chvilku bylo taky všelijaké Teď bych řekla že se to trošku ustálilo a upřímně jsem za nás zvědavá jak to bude v Praze ve spolecnem byte :?

• načítám...
3555
18.8.22 15:05

@Bjetuš to mi řekni, co s těmi chlapy je :pocitac: muž je táta.. Někdy fajn, někdy chybí zájem, trpělivost a já jsem z něj už na nervy. Večer chci mít po celém dní klid a hrozně se diví.. Dovolenou si taky nevezme.. Pořád jak toho má moc.. Takže jsme se včera opět chytli.. Že prý nemůžeme mít aspoň jednou normální večer :mrgreen: už mě to netankuje a když mi řekl, ať si nestezuju, že spolu nejsme, tak už si dávno nestezuju. O mě l nejde jen o malého, potřebuje taky tátu. To mi řekne, že už neví, co, jestli měsíc z nebe abych byla spokojená. Říkám dovolenou máš kdy? No nemá.. Všichni si ji vybírají a on chodí do práce. Řekla jsem, že nemá koule aby si ji vzal, že s námi asi být nechce. Tak třeba tam bude i na vánoce :mrgreen: jak lepí vztah jen on, ať se víc snažím… Já neumím naskočit do vztahu, kdy jsme byli šťastní, toužila jsem po něm.. Všechno šlo do háje tím bydlením před tím, ale to jsem byla za blbku jen já.. Pořád že vidím problém kde není. Říkám to skoro rok a teď ho vidí.. Že říkám dlouho, že žijeme vedle sebe, ale ne spolu. Pořád to bylo, vždyť jsme spolu a tady to má. Ale já se málo snažím :pocitac: takže teď se opravdu snažím být co nejlepší mámou začinam podnikat výlety a ještě s sebou brát psíka a je to :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
3555
18.8.22 15:08

@Bjetuš kočko drž se ✊ ✊ ✊ malej má viditelnou změnu nahoře, začíná to Bělat tak uvidíme :mrgreen: Miky má ale kukadla :dance:

• načítám...
7611
18.8.22 15:18

@Petrussee Tyjo, my nemáme sex ani jednou týdně a většinou já jsem ta, co přileze. Prej ho to přestalo nějak brát a nepotřebuje to :nevim: ze si prej odvykl 🙈 no my měli mimco vymodlený a fakt jsme predtim soulozili podle kalendáře. Pak když jsem otěhotněla, tak mi řekl narovinu, ze ho velrybky nepritahujou a od porodu jsme spolu spali tak 7×. Až poslední dobou se to zlepšilo trochu, ale stejně žádná hitparáda. Mnohem častěji ho obšťastním já. K sexu kolikrát ani nedojde.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100