TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
19.8.22 17:05

@Sissela no malyho to moc nebere :D radši mu to to držím a on to kouše dasnemi :D, ale není to tak drahe, tak klidne můžeš zkusit :kytka:

• načítám...
1347
19.8.22 17:10

@MILINKA35 To vypada fakt jako vyhoreni. Nepomohlo by ti odjet nekam na dovcu jen ty s malym? Treba by se trošku vycistil vzduch.

• načítám...
motivi
19.8.22 20:57

@Petrussee joo tak asi to není co hori ale člověk to chce vyřešit i ksyz to ty prcky vůbec netrápí. Naše doktorka je super ale vždycky rekne noo tak ona má tu kůži citlivější. já- A je to teda akné nebo nějaká vyrazka? - noo muže být.. aha :D takže pak člověk má tendenci hledat na netu a to je moje smrt vždycky protože se doctu hrozny věci a pak to moc sleduju a už vymyslim hrozny scénáře :lol:

• Upravit
motivi
19.8.22 21:00

@Sissela já ho chci pořídit na okurku :D malá jinak ji ovoce jako broskve třeba sama, okurky miluje, ty sem dávala jako první na cucani, ale co má spodní dva zuby tak si vždycky ukousne kus a další a další a pak toho má plnou pusu a začne řvát protože to nedokaze pokousat :lol:

• Upravit
1115
19.8.22 21:29

@MILINKA35 klidně si postěžuj, od toho tu přece jsme :srdce: doufám, že to brzy vyřešíte a ta dovolená co zazněla výše není vůbec špatný nápad! Třeba trochu odstupu a změna prostředí pomůže :) ono je super, že pro Vás postavil barák, ale vztah a rodičovství není jen o tomhle :) jo a jinak jsme na Šumavě :) pěkně prší, tak jsem na to zvědavá 😅

• načítám...
7611
19.8.22 21:44

@Sissela heled, to je asi dítě od dítěte. Hugís teď poslední týden vstává pravidelně v 6 ráno, ale už nezabere. Dopoledne si dá tak od 9:30-10:30 a pak odpoledne jeden krátký spánek od 2-2:30 nebo max do 3 a konec. Pak ho aktivně uspávám na ruce mezi 19:30-20:00. No a spí s 1 probuzenim na mléko zase až do 6 ráno. Noci poslední dobou jsou dobré (musím zatukat). Usíná ihned jak ho po napití mléka polozim do postýlky a dokonce ani nechce v noci chovat. Jak ho polozim do postýlky, přetočí se má bok a hned usíná.

• načítám...
1960
20.8.22 07:01

Ahoj holky,
@milinka 35 - mas muj obdiv ze jsi zvladla tak dlouhé souziti s tchyni ktera byla takhle specifická, kdyz to reknh mírně. Jak psaly holky treba ta dovca jen s nalym by mohla byf fajn a treba i zajit do te potadny sama mohlo by to pomoci treba v utříděni myslenek.
@kambalaka - Hugisek je fesak, super ze ted lepe spi. U nas dnes budicek ve 4:30 ted uz zase nastesti mala spinka.

@Nikca2020 - uzij volno s kamaradkou a detmi- kam přesně jedete?

@Sissela - sitku na ovoce nemáme vim ale ze par holek ji kupovalo a byly spokojene.

@motivi u nas měla mala jednou vyrazku jako alergii a zmizelo to samo za 3 dny.

U nas je dnes pekne nehezke pocasi tak asi budeme doma jen se ten den bude hrozne vlect. Chteli jsme jit na motokary a outdoor sifrovaci hru ale asi to necháme na zitra.

• načítám...
6702
20.8.22 08:35

@motivi jo to jo, uvidím, co mi řekne, možná je lepší kožní :nevim: ty dětské mi přijde, ze hádají :D :roll:

• načítám...
5617
20.8.22 11:22

Udravím, tady v Krkonoších je krásně. Zatím vůbec nepršelo. Anička teď spinká a mi jdeme dolů na oběd. Pak pojedeme do Aquaparku do Liberce.

• načítám...
6702
20.8.22 11:35

@Ráďa 25 užívejte :kytka: mě čeká dneska svatba, chvíli bez Marecka, ale teda je zima a prší :roll:

• načítám...
1960
20.8.22 16:53

@Rada25 jeee tak to jste kousek od nas, uzijte aquapark :) my nakonec dali šifrovací hru po Liberci tak to bylo fajn. Emma byla hodna a spala venku 2h, tak jsem si uzila starší dceru :)

• načítám...
459
21.8.22 08:51

@MILINKA35 Muselo to být fakt náročný, koukám, že tchyně si trošku popletla vztah vnouče-babička a měla tendence tě nahrazovat v péči o miminko.. To by mě taky dost štvalo :think:. Já myslím, že se to v tobě za tu dobu u nich nakupilo, jak jsi musela do jistý míry potlačovat svoje pocity, abys tchyni neposlala do paďous, a teď, jak jste změnili prostředí a jsi ve svým, tak to z tebe spadlo a proto se cítíš naprosto vyčerpaně. A teď ještě v rámci toho vyčerpání se starej o domácnost a 24/7 o miminko, viď. Drž se, holka :kytka: :hug:. Kdyby ti byl aspoň muž oporou a pochopil by, jak se cítíš.. Snad se dá nějak dokupy a zabojuje o tebe.

• načítám...
459
21.8.22 08:55

Holky, já doufám, že malá nebude mrzutá a plačtivá u růstu všech těch 20 zubů, jinak mě asi odvezou k Chocholouškovi :nevim:. Zase se chce skoro pořád nosit, už nám neusíná moc ani v kočárku, resp. když už po dlouhým houpání a drncání konečně usne, snadno jí probudí např. štěkot psa, řev dětí na hřišti, když jsem jí nandavala igelit proti dešti na kočárek :zed:. Večer je uspávání pořád kovbojka a nad ránem chce být pořád u prsu.

Calgel nám moc nezabírá, nenechá si ani ten gel pořádně rozetřít na dásně, nechce, abychom jí do pusinky vůbec sahali, jak já to bolí.

Snažim se jí pořád nějak zabavovat, aby přišla na jiný myšlenky, takže toho doma moc neudělám a běhám kolem ní, je to náročné.

• načítám...
6702
21.8.22 09:38

@Sissela Mareček je taky citlivý a vše ho probudí, takže teď jsme na spanky většinou doma, snazim se byt potichu, zatahnu mu a spi lépe než v kočárku, to ho vzbudi, co projede kolem, tu plastenku úplně nesnáší :roll: te se boji, sundani nebo nandani ho taky hned probudí..ale u nás to bohužel zubama není, nemám to na co svést :D :nevim: prodávají i něco jiného než gel, mám cipky a mají i takové kapky, třeba to trochu pomůže, ale spíše se musí vydrzet, nejhorší jsou pry ty první :roll: :?

• načítám...
459
21.8.22 09:50

@Petrussee Já doufám, že to jen těmi prvními zoubky.. teď jsme odbourali jeden ze 3 denních spánků, takže malá spí za den jen 2 x a pak usíná večer o něco dřív. Doma usne, ale jen když jí kojím a víc než 20 minut v kuse spí jen tehdy, když ležím vedle ní :oops:. Vždycky se probudí, mrkne na mě - ověří, že jsem u ní, a spí dál, třeba se přetočí na druhý bok. Když jsem vedle v pokoji nebo v kuchyni, mám jí na monitoru - probudí se, rozhlédne a když nejsem u ní, začne plakat, přetočí se na bříško a leze pryč z postele. Nevadí mi to, že vyžaduje hodně pozornosti, jsem tady pro ní, jen domácnost trochu stojí, no :?. Ale co už :dance:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100