TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
21.8.22 10:15

@Sissela taky máme už nějaký týden spanky 2, ale o moc dříve spat nechodí a vstává porad stejně :roll: :D ja většinou taky uspavam 🐐, ale pak se teda potichu odeberu pryc, někdy taky chce, abych ležela u něho, sahá na mě, ale taky mi to nějak nevadí..domácnost chápu, dělám vše, když spi nebo si chvíli hraje :nevim: ale proste to počká.. :kytka:

• načítám...
1738
21.8.22 13:09

Trosku nelichotive tema

Chtela bych se zeptat jakou stolici maji BLWujici a kouskujici mimisi. Mala ma totiz takovy celkem dospelacky bobek a mama zas jak je to spatne. Celkove mne zrazuji od tech kousku (ale ne blw), ze to neni dobre. Pritom takhle toho nesni tolik jako kdyz se do ni neco „leje“ - zakladem je prolejvat a to se ji pak taky chce vic pit. Ale okoli pry, ze ma mit mimo do roka ridsi stolici. :nevim:

• načítám...
1479
21.8.22 13:24

@TerezkaSt Tak Maty už nemá řídkou stolici od zavedení příkrmů. A je jedno, jestli měl něco mixovaneho nebo kousky. Od doby, co není jen na mléku to tak prostě je :nevim:

• načítám...
1738
21.8.22 13:30

@wendelina30 ja myslela ridsi ve smyslu kasovita (po mleka byla spis tekuta). Mala ma normalne tuhej bobik a mama, ze to jsme nikdy nemeli. :nevim:

• načítám...
3555
21.8.22 13:34

@Sissela prý ještě pomáhá viburcol čípky.
To víš, ono to tak nevypadalo před ostatními, ale ženská to pozná. Z muže vypadlo, že si nepamatuje, že u nich v domě by byl děda nebo babička. A to bydlí hned vedle. Ta ani nevěděla, že jsem těhotná, že mám psiky, než jsme o fenku přišli… Atd atd… Jj, spadlo to ze mě.. Pořád se ohlížím přes rameno.. Muži jsem řekla, že jsem vyčerpaná, poslala mu i články, že si prostě nevymsylim. Tak snad to bude ok. Zapojuje se a my se snažíme se zase sbližit fyzicky. :andel:

• načítám...
6702
21.8.22 13:46

@TerezkaSt Mareček to taky nemá kasovity, jak má něco jiného než mléko, kousky teda nedávám, nema ani jeden zub :D..dneska mi teda vzal kus vanocky :D a tu si nějak rozpustil v puse..zeptala bych se doktorky, jestli je to v pohodě, ale zase to asi moc neovlivnis, spíše více tekutin, pití třeba bílý jogurt :nevim:

• načítám...
3555
21.8.22 13:49

@TerezkaSt malej má bobky jak zajíc, někdy velké jak dospělej a někdy má kaši. Záleží, co do něj nafutruji. Dnes měl řidší. Dostal meruňky s hruskama, na oběd batat, řap celer a králíka, a za chvíli bylo vymalováno 🤣 do jídla dávám denně oliv olej. Kadi pravidelně, většinou ráno, co se vzbudí. Na bolest bříška netrpí a jak píše Wendelina. Od zavedení příkrmu se to změnilo.
Když dáváte ovoce, zbavujete slupek?
Já budu za chvíli zařazovat vejce a další věci. Kousky jsem začala taky a docela si s tím poradí, když neukoisne kus :mrgreen:
Co leze, všude na kolena a snaží se na nohy, tak je z něj malá kyselina, sní 4× 200 ml a do toho ještě kojím 8o ale není spekounek. Jinak jsme se potkali s 9 m. Holčičkou, ta byla obrovská, to byl náš prcek. Obrovská hlava, no celá obrovská byla :mrgreen:
Jinak spánek - to už jsou 2 za den. Jeden delší a druhý kratší, je to jak kdy jestli dopo nebo odpo. Malej je zvyklej i při vrtacce. To jsme neřešili hluk od miminka. Takže teď tady vysava robot, chlap vrtá a malej spí. Cca půl h. Takže čekám, že bude za chvíli vzhůru. Ale noc je 2× vzhůru. Přitom se napere kaše, ještě se vybije, energii, nakojim a odpadne a stejně bývá vzhůru :think: ale má to tak už dlouho.
Jinak zuby se skoro prorizla vrchní 1 tak pak ještě druhá. Teď už je to lepší. Dolní byly hrozně. Asi už ví co bude tak to snáší lépe :think: snad

• načítám...
1960
21.8.22 14:18

@Sissela u nas tohle dela emma v noci, když jsem někde poblíž tak se vždycky jen tak podívá pohladí Popřípadě zatahá za moje vlasy a spinká dál když je ale sama v postýlce tak dostane Infarkt a okamžitě je vzhůru

• načítám...
1479
21.8.22 14:24

@TerezkaSt Já bych řekla, že to máte v pohodě :) Jak tam není krev, hlen nebo nestrávené kousky, tak je vše ok :)

• načítám...
6702
21.8.22 14:40

@MILINKA35 ja když jsem něco mixovala a vařila tak jsem tam tu slupku nechala :nevim: asi jak u čeho :think: spanek máme podobný, taky jeden kratší a jeden delší jak kdy, ale Marecka budí vše, takže potichu, dříve mu to nevadilo, klidne jsem mohla vysávat, teď je cita :mrgreen: 2× je dobrý..Mareček v lepší dny vstává 4× a měl i noc kdy byl vzhůru i 15× 8o prý je to normální, každé dítě je jiné, už se s tím smiruju :nevim: my zuby porad nic, trochu se bojím, ze nebude spat pak vůbec :mrgreen:..a je fajn, ze jste to s chlapem probrali a snaží se, držím palce :kytka:

• načítám...
1738
21.8.22 18:23

Debata o ho*ne

Tak dobre holky, uklidnily jste mne. Jako u vsech debat o oune. :mrgreen: Ona toho proste zbodne hodne a kusy a pritom ma furt 62.

• načítám...
5617
21.8.22 19:59

@TerezkaSt Anička když kaká- tuhé bobky, tak u toho brečí. A je jedno co do ní nacpu, vůbec nic nám nepomáhá, aby to bylo řidčí. :?
Jinak už jsme doma, včera po tom aquaparku byla plná zážitků, tak moc nespala a houpala po nás na posteli.
Dnes dostala chodítko. Už leze, sedne si, tak teď může jezdit :D

Načítám video...
  • načítám...
7611
21.8.22 20:25

@TerezkaSt my od zavedení prikrmu máme bobky jako dospělák a vůbec to neřeším. Naopak jsem ráda, že to nemá rozpatlané po celé pr**** 😁

Já to nechci zakriknout, ale vrátily se nám zpátky 2 spánky (predtim měsíc jen 1 spánek). Jeden delší (hodinka a půl) a druhy už je krátký. Ale usíná po 19 a vstává mezi 6-7 (jedno noční krmeni) nemůžu si stěžovat 😁 🙏

• načítám...
7611
21.8.22 20:27

Musím se pochlubit, vím, ze tu jsme asi nejvíce pozadu 😁 ale… byli jsme teď s manželem na chatě na dovolené a Hugísek se nám tam krasne rozplazil 🙂

Načítám video...
  • načítám...
1738
21.8.22 20:59
@kambalaka píše:
Musím se pochlubit, vím, ze tu jsme asi nejvíce pozadu 😁 ale… byli jsme teď s manželem na chatě na dovolené a Hugísek se nám tam krasne rozplazil 🙂

Tak blahopreji. :mrgreen: Moje se jeste neplazi a jako nejake podnety jsou ji uplne burt, na Hugim je videt, ze zajem ma. Ja ted dostala takovy ten nafukovaci valec - akorat na to cuci. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100