Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sissela taky nechce byt na zemi a kde muze tak se sape. Podle mne si proste uvedomuje, ze brzo ma byt na svejch. ![]()
@Nikča2020 Jojo, máme, ale teda je fakt bída ani to nevypadá hezky, těch par stánku ![]()
Holky, tak my máme za sebou první společný rok
Hrozně to uteklo. Dneska se mi vrátilo hodně vzpomínek na tento loňský den
![]()
@wendelina30 Tyjo, to už je velký kluk… my budeme mít taky rok, ale teprve nedávno jsme začali lézt, takže zatím ještě ani nestojíme. My vlastně ještě ani nesedíme 😁 asi jsme tu jediní 🙈 už aby Hugo aspoň seděl, my ho furt koupeme v té malé vaničce a už se nám tam pořádně nevejde a o jídle a hraní si v sedě - ani nemluvím 🙈 😁
@kambalaka ja ho koupala ve velké vane na břiše, když neseděl
, ale taky nestojime, jde do kleku akorát jak surikata ![]()
@kambalaka Neboj, ono to všechno přijde
U nás si zas dávají na čas zuby. V září mu vyrostly 2 a od té doby nic
Když se směje, tak je jak úplné mimino
![]()
@wendelina30 my taky máme jen 2 zuby a to ještě sotva vykouklé 😁
Ahoj holky,
pro ty co mely starost, tak moc dekuju, ze na me myslite. 21.11. jsme nastouoili do Motola, vse probihalo hladce, v utery mu udelali CT pod narkozou, kde potvrdili srostly metopicky sev, ve stredu 23.11. mela byt operace. Ale hodinu pred operaci nas pustili kvuli prujmu domu. Bart tam nejedl vubec, mel zajem jen o Sunar, tak si myslim, ze to bylo z toho, to ale nikoho nezajimalo, logicky, je to risk. Novy termin jsme dostali ted na 5.12., ale minuly vikend nas skolila nejaka chripka, Bart ma kasel a to je dalsi komplace, ktera operaci vylucuje. Dalsi termin tedy mame 16.12., vypada to, ze v nemocnici tedy budeme pres Vanoce/narozeniny. Obrecela sem to. Ale uz jsem tak psychicky na dne, ze Vanoce byla jentakova tresnicka. Loni sem byla v porodnici, letos toto. Njn. Snad tenhle termin vyjde, mam strach, protoze cim vice se to odklada, tim nebezpecnejsi a narocnejsi a min ucinna operace je. Tak drzte palce.
@kajka kajka já na vás myslela každý den, říkala jsem si, ze doufám, ze je vse v pořádku, když ses tak dlouho neozvala 🙏 je to pech, ale nedá se nic dělat, než to takhle odložit. Ty Vánoce by mě taky mrzely. Nás poslali minulý rok 24.12. odpoledne domů, ale já to odpoledne a večer stejně prospala, tak jsem z toho večera stejně nic neměla. Nic si z toho nedělej a hlavně neplakej, my jsme silné holky a zvládneme všechno. Naštěstí ty naše malinké deticky ty Vánoce ještě tak neprozivaji. Když by mu byly třeba 3 roky a strávil by Stedry den v nemocnici, to by byl teprve důvod k pláči. Držím palečky, ať operace dobře dopadne a vstoupíte do nového roku zdraví a plní energie
![]()
@Logodice He, no to jses dobrá, já přemýšlím, jestli vůbec budu něco péct. Já většinu cukroví rozdala, protože u nás to nikdo nejí, ale baví mě to péct. Jenže teď na to nemám ani čas, ani energii ![]()
Jinak holky, dneska jsem byla na kontrole a podle UTZ jsem už 11+5. To to utíká 🙈 Za 10 dní v pondělí mě čeká screening, tak doufám, ze bude vse v pořádku 🙏 a nebudu se nervovat tak, jako s Hugem, kdy mi screening vyšel pozitivní a já musela na amniocentézu 🙈
@kajka kajka ahooj, to jsem ráda, že ses ozvala, často jsem na Vás myslela. Moc mě mrzí, že máte takové komplikace, i to, že přes Vánoce budete v nemocnici, ale hlavně aby šlo vše hladce. Myslím, že velké plus je, že to Bárt nevnímá. A ty jsi silná a statečná a určitě to zvládnete ![]()
@kambalaka no ty brďo, to to letí! Budu držet moc palce, ať vše dobře dopadne! A je Ti dobře? Ono asi moc neni čas aby nebylo viď 😅
@kajka kajka omlouvám se za zprávu ale myslím na vás každým dnem a teď takové období před narozkama že jsem potřebovala slyšet dobrou zprávu. No, vykašli se na vánoce, ty si můžete oslavit týden po zákroku. Nestresuj se. Malej nepozná co je za den. Moc moc držím palce a ještě jednou se omlouvám že jsem tě sem vytáhla
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat