Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My taky za jídlo utratíme spousty peněz, hlavně maso podrazilo a je fakt, ze když si jednou za čas koupíme čerstvou rybu, tak to hned naskočí. Taky kupujeme Bebu po 6ks jako @Ráďa 25 - vyjde to levněji. Naštěstí každý týden vzdycky moji rodiče koupí něco Hugovi v hodnotě 1000kc. Vzdycky řeknu, co potrebuju (plenky/skleničky/kaše/oblečení/hračky/Beba). To nám taky hodně pomůže.
Já vím, ze jste všichni dál než my, ale Hugísek si dneska poprvé stoupnul, taktak jsem to stihla vyfotit 😁 on se teda klepal jak ratlík a řval přitom, protože nevěděl, jak z toho stoje zpátky na zem, ale i to se počítá 😁
@kambalaka kde kupujete bebu po 6ks? Já totiž nenarazila nikde ze by mě to vyšlo levněji než když ji koupim po 1ks
tak jestli mas tip?
Jo tak to víš ze oni i ty sklenicky se prodraží ze, to jen lita ty peníze..
Já když vidím ze má řezník něco v akci tak toho vezmu víc a dam do mrazaku a pak se snažím vymyslet recepty i z věci co mám doma a tak nějak na to zapominam - jako třeba luštěniny.. těch mám plnou skříň ale často je nedělám
a dost mi pomáhá se podívat do letáku, podle toho si naplánovat co budu vařit a jet fakt podle seznamu, jinak kupuju zbytečnosti
nejhorší sou nakupy stylu “jen skocim pro chleba “.. vždycky tam nechám 500,– a nemám nic ![]()
@motivi jo to znám, taky skocime jen pro chleba a 500 pryč 😁 Bebu kupujeme na internetu. Za tu cenu po 6 ks máme většinou dopravu zdarma. Vzdycky kouknu přes Heureku, kde ji mají nejlevnější. A co se týče lustenin - nejsou až tak drahé a uvaří se z toho třeba pořádný kotel polévky. Dobré je kupovat třeba i kořenovou zeleninu (mrkev/celer/petrzel/červená řepa) - cenově přijatelná. Nebo i zelí - má hodně vitaminu a nají se z toho celá rodina.
@kambalaka Joo já prave nikdy neviděla nikde těch 6 ks levněji než za 2200,– třeba popřípadě je tam nějaký dárek jako třeba lego 😀takže to kuouju po 1ks protože to je levnější 😀asi nenacházím ty správně akce
za kolik ste to třeba kupovali v té akci?
Joo my jedem furt vyvary a to malé chutná tak vždycky všechno v tom vývaru i třeba uvarim ať to jídlo má chuť
@kambalaka tak výhoda vesnice-kořenovou zeleninu a kysané zelí máme svoje.Taky někdy zabijeme prase, husu, kačenu, takže je maso domácí ![]()
@motivi na mall.cz jsem koukala třeba trojka Sunar Complex 6ks za 1314
@Logodice jojo,sunar je dobrá cena i v dr. Max za těch 6 ks. Ostatní značky nevím. Ale většinou je to levnější za víc kusů. Když jsem měla malé děti tenkrát, tak se sbírali v lékárně razítka třeba 5 ks a 1 byl zdarma, to bylo super.
@Ráďa 25 my jsme 2 a Mareček, takže to ještě jde, kojim, tak tisíce ušetříme, ani bychom na to um neměli
, teď mu teda dávám jednu láhev um po prvním probuzení, ale to už nevyjde tolik, to Hami není tak drahe a má jen jednu, přes den nechce mléko ani moje ani tohle, maximálně si cucne 🐐 na usnuti..ale už si teda taky nekupujeme nic navíc, ale jak je vše dražší, tak je to hrůza..hodně máme od babičky a rodicu, ale i tak ![]()
Já zatím nejvíc nakoupila v rosmanu nebo v teta. Vždy cena 239 Kč za kus. Máte někdo vyzkoušený třeba to mlíko s příchutí vanilka nebo banán nebo co jsem to tam viděla?
@kambalaka jojo vpohode, já jen prave nemám srovnání a nevím co je dobra cena, protože ty e-shopy to často uměle navysuji tu cenu a pak to daji jakoze bomba akce Ale přitom to žádná akce není, tak jen pro zajímavost sem se ptala když to mas vycihle ![]()
@Logodice Joo tak sunar je z těch levnějších no. My máme bebu. Ale malá ji má jen večer před spaním a někdy v noci takže zas takovou spotřebu nemáme. Spis mě zajímalo jak to cenove vychází když je to fakt akce, protože teď co sem se divala na heureku kde nabízí 6ks tak mě vyjde levněji nakupovat po 1ks
takže to za akci nepovažuju ![]()
@motivi my už tedkon taky takovou spotřebu nemáme. Přes den mu nedávám a přes noc má 3 dávky. Večer před spaním - vyžaduje ikdyz je po večeři a vypije 3/4 lahve. V noci vypije celou láhev a ráno vypije 1/2 lahve. Dříve jsme měli spotřebu mnohem větší, to padla pixla za 5-7 dní.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat