TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
2.1.23 14:24

@kambalaka Moje starší dcerka to dělala do roku. Držela se mě celou noc za ruku, ani otočit jsem se nemohla, natož jít na záchod :roll:.Jednoho dne jsem toho měla dost a ze dne na den jsme jí dali k bráchovi do pokoje do velké postele. Před spaním se přečetla pohádka a bylo.Ani v noci se nebudila. Anička jde ke mě někdy taky, ale ona se netulí a spí s hajánkem.

• načítám...
472
2.1.23 15:03

@kambalaka myslela jsem něco většího, aby si ho třeba i s medvědem přikryla dekou…když je šero aby viděl obrys že u něj někdo je…

• načítám...
2087
3.1.23 08:39

Holky, tak já vánoce asi plus 1kg, tak snad to zase rychle dostanu pod kontrolu 😀 i to na sobě cítím na bocích a břiše.

• načítám...
7611
3.1.23 09:31

Taky když krmite děti, taky jim zpivate? Hugo baští jen, když mu zpívám a dělám opičky. Jinak mám pocit, ze by ho to jídlo vůbec nezajímalo a kouká doprava a doleva a kde by co zase vyvedl 😁

• načítám...
5617
3.1.23 11:37

Dnes se Anička vzbudila přesně 3,15 a začala řvát. To se zrovna narodila😃 🍾 🥂Dnes mám takovou zvláštní náladu, tak strašně ten rok utekl😭 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
6702
3.1.23 11:51

@kambalaka Mareček musí mít před sebou nějaké věci, jinak neji :mrgreen: s nim je těžký všechno :roll: :D @Ráďa 25 krasne první narozeniny :srdce:

• načítám...
motivi
3.1.23 12:41

@Janinac23 tak mě během měsíce teda bezne kolísá váha klidně o 2 kg v závislosti na fázi cyklu takže se vahou neridim :palec: ale teda pocitove mohu říct ze u mě to bude po vanocich mnoohem víc než jen 1 kg :lol: :lol:

• Upravit
motivi
3.1.23 12:42

@kambalaka u mas zas malá chce mít svůj klid když ji, tskZe ji to dam před sebe a ji sama a já jim taky :lol: společně hodujeme :lol:

• Upravit
motivi
3.1.23 12:43

@Ráďa 25 krasne narozeniny přejeme :kytka: uteklo to neskutečně!

• Upravit
3555
3.1.23 19:15

@Ráďa 25 krásně narozeniny :srdce: :kytka:

• načítám...
3555
3.1.23 19:26

My jdem zitra na roční prohlídku a očkování, tak snad to dopadne vše ok.
Já jsem zhubla už předtím, tím stresem, a začala jsem si hlídat váhu. Zutra si jdu pro klíče od posilovny, potřebuji něco dělat a od příštího týdne bych měla začít chodit na jógu večer. Tak se těším :mrgreen: chci zpevnit tělo.

• načítám...
1115
3.1.23 19:38

@Ráďa 25 krásné narozeniny a hlavně hodně zdravíčka :srdce:

My jdeme zítra (doufám) vybírat boty a bačkůrky na doma. Doma mi tolik nevadí, že chodí bosa, ale na chatě jsou fakt studené dlaždice, tak tam bych ráda aby na těch nožičkách něco měla. No tý ceny se děsim už teď 😅 muž mi říká a jsou ty boty nutný když jezdí v kočáru? Tak řikám, jo jsou, já se pak někam bojim jít s holkama nebo někam jet a spoléhat se na to, že zrovna v tom kočáru bude chtít být. Na chatě jí nemůžu vzít ani na zahradu.

• načítám...
3555
3.1.23 19:40

@Nikča2020 pokud to stihnu, tak já se chystám zitra. Většinu času už je na nohách, ale ne se pustit a jít. Jako pouští se, ale stojí na místě. Pak si vezme židli a litá s ní. Myslím, že ho to brzdi

• načítám...
5617
3.1.23 20:10

@MILINKA35 hele Anička udělala první krůčky asi před 3 týdny a doteď si vezme raději židli, chodítko, nebo jí stačí můj prst. Prostě když jí řeknu ať jde sama, tak si sedne a směje se.

• načítám...
3555
3.1.23 20:15

@Ráďa 25 já to nechci usiechat, na tabulky nebo když už někdo řekne, ten náš už chodil, mavnu rukou a neřeším. Já jsem ráda, že mi sní všechno, začal celkem dobře spát a je veselej. Vyhraje si sám. A hlavně sedět tak, jak má :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100