Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bája6 já jdu na gyndu až 26.7., to budu 17+4, to už by mi mohli říct pohlaví, tak uvidíme. Dneska mi známá řekla, že mám bříško špičaté, takže to bude určitě kluk, no tak uvidíme 😁 jinak já bych možná o trošičku více holčičku a manžel zas kluka 🙂
@kambalaka hlavní je, aby miminka byla zdravá a pohlaví už je to vedlejší.
Já mám teď kontrolu 21.7.
@Bája6 přesně… mne první screening nedopadl úplně nejlépe a 28.7. jdu ještě na integrovaný screening s tripple testy, pak mě možná čeká ještě plodovka 🙈
@Bája6 no nevím jsem v 16tt a mám břicho jak při prvním v 7mesici a pan doktor říkal že ti výpada na kluka
![]()
Včera volali z genetiky, že je vše v pořádku, tak snad je to na dobré cestě. Kluk potvrzen.
@veve.m Moc ti gratuluju. Musí to být úleva, že. Jak se bude chlapeček jmenovat? My nakonec odhlasovali Evu.
@MadameBovary píše:
@veve.m Moc ti gratuluju. Musí to být úleva, že. Jak se bude chlapeček jmenovat? My nakonec odhlasovali Evu.
Adam
Děkuji moc, ještě se bojím úplně radovat, uvidíme co ta nosní kost. Na velký utz jedu do HK 10.8.
@veve.m Jee, tak to máme do páru. Budou slavit na Štědrý den svátek. Kdy máš termín? Já na Mikuláše, ale půjde planovanym císařem nejspíš o dva týdny dřív. Rozumím ti, taky mám pořád strach, aby bylo vše ok. Hlavní ale je, že genetika je v pořádku.
@MadameBovary píše:
@veve.m Jee, tak to máme do páru. Budou slavit na Štědrý den svátek. Kdy máš termín? Já na Mikuláše, ale půjde planovanym císařem nejspíš o dva týdny dřív. Rozumím ti, taky mám pořád strach, aby bylo vše ok. Hlavní ale je, že genetika je v pořádku.
no termín právě 24.12., ale pochybuju, že by to vyšlo takhle na den
Pro svůj klid jsem se raději ještě objednala do prenatalu na utz. Zaplatím 1500 ale to mi nevadí, hlavně ať už mám klid. Jdu tam v sobotu 24.7. na naše výročí
Tak a mám to dnes za sebou, teda povím nic moc, opravdu to nebolí, je to jen tlak, ale ke konci už mi málem slzy vytekly
ještě p. doktor dal žádanku aby z vody udělali testy na cystickou fibrózu, páč se mu nelíbili střevní kličky
, teď ležím na odpočívám, bříško poboliva a občas ke chytne menší křeč, ale zatím nic drastického. Takže pro všechny maminky co je to v budoucnu nebo bližší době čeká NEBOJTE SE!! Opravdu to není nic bolestivého
![]()
@Denča96 myslela jsem na tebe Denco, věřím, ze to bude v pořádku
já jdu za 14 dni na ten integrovaný screening s kontrolním ultrazvukem. Tak uvidíme, jestli mě plodovka nemine… jak dlouho máš odpočívat? Bereš si nějakou neschopenku?
@kambalaka jsem na neschopence od začátku, měla jsem blbou práci co jsem nemohla dělat, nesmím teď nic tahat atd a spíše odpočívat ![]()
@Denča96 tak to máš dobrý, já chodím normálně do práce, ale jestli půjdu na plodovku, tak si vezmu neschopenku. Neřekli ti, jak dlouho po odběru je to rizikové?
@kambalaka vůbec nic mi neřekli právě, ale týden si určitě neschopenku vezmi, píšou to všude, lepší ležet nez aby se něco stalo
prckove za to stojej
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat