Poradna duly
Jana Čurdová
@Ketyshona teda…to byl pěkný „cvalik“… Já měla jen 4 kiloveho… 😁
@Ketyshona Pokud myslis do Motola jako do porodnice, tak registrace je uz ve 14+0. To plati pro vsechny prazske porodnice ![]()
@Ketyshona píše:
@Sisi666 ahoj, mě říkali cele tehotenatvi holka(tedy 3 ruzni doktoři) a mela jsem obr kluka. Ja bych ted rada zase holku samozřejmě..
Děkuji
naděje umírá poslední
. Švagrové zas řekli hned kluk a pak ve 20tt holka
.
Tak jsem dneska zase zkoušela moč a sodu a vyšla zase holka
tak jsem zvědavá, co se dozvim za měsíc ![]()
@Janivajan no já jsem taky zvědavá jak dopadnou ty babský testy pak ve skutečnosti…
mně zatím ve všem vychází holka… akorát u těch kalendářů to mám půl na půl… protože nevím kdy přesně byla ovulace, tak se mi to míjí na přelom měsíce…ale podle zadání tp, mi datum vychází na konec měsíce, tudíž holka 😁 dneska mě čeká odpolko screening, tak na mě holky myslete… Začínám být trochu nervózní, jsem od 4 vzhůru…chlap šel do práce a to pak musím čůrat jak mě vzbudí to že odchází a na WC jsem zjistila, že krvácím…teď už dobrý… bylo to jen po ránu, ale už jsem z toho neusla…
@Pavla.kd tak hlavně, že to bylo jen chvilkový. To mohla být jen nějaká žilka, co praskla. Pak hoď fotečku ![]()
@Oneilka mně už se to párkrát stalo a Dr říkala že to může být myomem…tak se tím vždy uklidnim…
@Pavla.kd Myslíme
to se stává. Já čas od času zaspinim. Ale jen jednorázové a taky už to beru, jako součást těhotenství. Mě podle kalendářů vychází kluk ![]()
@Janivajan to já taky, Dr. rikala že mi to může dělat myom…tak se tím vždy uklidnim, a když se to nerozjede nějak tak neplasim…ale víš jak… člověk se i tak lekne..
@Pavla.kd taky mám myom, ale naštěstí nekrvacim, protože já bych určitě hysterčila
Držím pěstičky na dnešek
Na kolik to máš?
@Pavla.kd Držím palce ať je všechno v pořádku! Odpo napiš a budeme se těšit na fotečku! ![]()
@Sisi666 čínský kalendář, odkaz: https://www.mamaaja.cz/…lavi-ditete/