Poradna duly
Jana Čurdová
@Janivajan tak na jedné stránce mi vypočítali kluka a na druhé holku
já ovšem doufám a věřím v holčičku ![]()
Holky děkuji…už jsem v Brně…dám vám vědět k večeru až budeme doma… ☺️️ Nervózní jsem jako 🐷…
@Pavla.kd píše:
Holky děkuji…už jsem v Brně…dám vám vědět k večeru až budeme doma… ☺️️ Nervózní jsem jako 🐷…
Drž se! ![]()
Tak mam po kontrole dneska - úplně jiny přístup. Samozrejme screen. trval o mnoho dele.. Cca 20minut + jeste prizval meho syna, aby slysel srdicko a videl sourozence..
Byl z toho nadseny. Vse vypada pry dobře..jen je větší nez by melo v tomto tydnu byt.. Tak snad nebude mit tentokrat 5kg 🙈 😬
@Ketyshona tak super… gratuluji… A v kolikátém týdnů jsi a jak je mimco velké?
Ahoj holky
asi je už jasný podle těch smailu, že vše dopadlo výborně!!! Teda nemám ještě výsledky krve, ale říkali, že kdyby něco tak budou odpolko volat a zatím nikdo nevolal…
Doktorka byla úplně úžasná, hned na začátku mimco chválila jak je hodný, že se se hned otočilo tak jak má…ale…pak sebou začalo mrskat, takže hlásila co vidí, podle toho jak se jí zrovna chtělo ukázat, kolikrát musela najíždět víckrát a hledat, protože utíkalo… Prý je strašně akční 🤣 🤣 🤣 prý bude i strašně chytrý, že má velký mozek a tak..no srsela vtipem… No a termín porodu podle ms a prvního ulz si mimco na screeningu rozhodlo pěkně v půlce…takže už to není 12+4 ani 13+5,ale 13+1…
Jo a prý to je nejspíš holka 😁 😁 😁… Jsem to tipovala podle toho co jsem viděla a Dr jen potvrdila… Takže babský testy zatím fungují… 😁 😁 😁 😁
@Pavla.kd super
jestli babský testy fungujou a čekáme taky holčičku, tak nevim, jak to nastávajícímu tatínkovi oznámím, aby ho neklepla pepka
on chce tak moc chlapečka. Ale z holky pak bude úplně poprděnej, tím jsem si jistá ![]()
@Oneilka hele, ten můj chtěl taky víc kluka…a teď je po tom screeningu tak vyplesklej, že říkal, já vím že jsem chtěl víc kluka, ale důležitý je, že je to holka 🤣 🤣 🤣 mu říkám, nechtěl si říct zdravý? A on jo…to taky… Hold budu chodit do lesa dělat dříví zas sám no…a smál se… ( Máme totiž les) jo a pak jsem zas mluvila o mimcu ještě v neutrálu…a pořád říkal ona…ona… A já říkám ještě to není stopro…a on pořád…ne je to holka a hotovo