Poradna duly
Jana Čurdová
@Janivajan já když to počítám tak na screeningu taky budu 21tt…
@Adri56 Vítej mezi námi ![]()
@Pavla.kd Já jdu na screening take v 21 tt a podle prvního screeningu budu dokonce ve 22 tt ![]()
Teď jsem koukala, že optimální čas k 2. screeningu je 21.-22. tt., ale asi to dělá každý podle sebe.
@Lorelay.cz no já budu 21+6, teď se balím k Dr na kontrolu do poradny a koukala jsem na karticku a tam je napsaný 2. screening 21_22tg… Takze to tam tak dělají běžně…
Ahojky nové členy vítám a já na 2.screening pode fiktivní MS jdu 21+5 a podle prvního screeningu 22+1 a na papíře doporučení bylo 20-22tt ![]()
Holky já mám na papíru napsáno že 2. screening je optimální ve 20. týdnu. A chtěla jsem se zeptat jestli se taky předtím bere krev jako u prvního screeningu? 🙂
@Adri56 krev se bude brát zase až u třetího screeningu kolem 30. týdne ![]()
Já jdu teda na krev 2.9. vývojové vady a výsledky mám vzít na screening 7.10.
@Adri56 taky jsem se u toho zasekla nemám ani zadanku na krev ani papír na zaplaceni screeningu
tak jsem ráda že se jic nemusí Teda ![]()
@Naomi14 No viď, já teda jsem po Ivf a na prvním screeningu jsem byla v Gennetu, tam dopadlo vše ok a Dr z Gennetu mi napsal papíru pro mého gyn. a tam je napsáno že optimální odběr krev je od 27.8- 10.9. 2020 a screening ve 2. trimestru ve 20. Týdnu. No říkala jsem to mému gynekologovi a ten mi řekl že druhý screening není potřeba když ten první dopadl dobře, což se mi nelíbí takový přístup raději bych měla vše vyšetřené. Tak jsem mu znova volala a řekli mi že si prý ve 20. týdnu dělají screening sami a nic víc nevím ![]()
@Adri56 možná to berou tak, že jsou ty screeningy v podstatě dobrovolný, když si je platíš sama… ![]()