Poradna duly
Jana Čurdová
@petra432 jo chvilku mi k tom povídej celou dobu si říkám pořádně kyselé jídlo úplná bomba to bude 100% kluk a pleť jak nikdy (v životě jsem neměla tvar bez pupíku ale nebylo to tak strašně jako teď kdy mě přepadla chuť na bílou cokoladu
) vlasy se mi zatím masti stejně mám s tím problém od puberty obden musím umejvat jinak je to hnus, ale pupeny nikdy ale opravdu nikdy nezmizely ale teď Ježíš jsem zoufalá
![]()
Ahoj holky, prosím, jste tu některá, která závaděla utrogestan, brala estrofem a prednison? Jsem po KETu a mám začít pomalu vysazovat, co 2 dny, to 1 prášek min.. A mám samozřejmě strach, spinila/krvácela jste některá po vysazení? Bylo vše v pořádku? 🙈 Jsem dnes po screeningu. Děkuji za Vaše zkušenosti
@katka-365 Já měla utrogestan a poslední 4dny jsem měla už jen 1 na noc začínala jsem 2ráno a 2 večer pak 1ráno 2 večer, potom 2 večer a ty 4dny ten 1 na noc. Vysadila jsem a úplně v pohodě.
@TER2312 já jsem už dávno neměla brát když mi řekly že je vše v naprostém pořádku ale po 4 potratech jsem opatrnější, teď jedu 3den jednu večer a premejslim zda ne dojet platicko nebo si alespoň nechat nějaké do kapes abych náhodou mohla začít včas při komplikací h, teď jak mi daly zoladex a gynprodyl tak já za 4 dny na to našla pozitivní tt a nasadila utros že zásob a dostala jsem pochvalu že jsem udělala dobře sice zbytečně ale dobře a to jejich zbytečně mi nasadili dalších 5 krabek ![]()
@Naomi14 já to taky nevysadila hned, když mi řekli, ale snižovala, taky se mi to nechtělo hned vysadit.Ale je pravda, že v těhlech týdnech už je to zbytečný. Kdyby bylo něco špatně, tak nám to doktor zas nasadí.
@Adri56 @Lorelay.cz mě krev na druhý screening brali - jednu zkumavku. Tak nevim ![]()
Ahoj holky, pridávám se k vám
, jsem 14+3 a mám po druhém screeningu. Řekli nám, že to bude holčička
.
@Pajka27 14+3 a druhéj screening? Nebude to opožděně první nebo spíše vyšetření navic kvůli genetice? Druhý se dělá okolo 20tydne
ale jinak moc koc gratuluji je to krásné
![]()
@TER2312 jo tak to je jasný že je to zbytečné, ale vtipné až děsivé je že do screeningu jsem cejtila pichani dloubani a teď když vím že je vše v pořádku necítím nic, všichni už se radují z bříška a já jsem tlustá jak cune tak ani to bříško nemám, úplně mě děsí zda je vše v pořádku
![]()
@Naomi14 určitě je vše v pořádku, myslí pozitivně a buď ráda, že ti je dobře… Mně je pořád zle a bolí mě břicho… Každý těhotenství je prostě jiný
@katka-365 Ahoj. Brala jsem estrofem do potvrzení srdeční akce. Pak hned vysadila že dne na den. Utrogestan jsem brala do konce 13. týdne a pak hned vysadila. Dr říkala, že se může hned vysadit. Že v tomhle týdnu už jede placenta a stejně je už k prdu. No a prednison jsem brala a ten jsem vysazovala postupně po ukončení 12. týdne. Tři dny menší dávka, další tři dny menší a pak už nic. Prednison by se neměl vysazovat najednou. Jak máš vysokou dávku? Pokud máš petkovej, jeden denně, tak stačí tři čtyři dny půlka a pak už nic. @Pajka27 vítej
gratuluji k holčičce. To jsi měla druhý screening nějak brzy ne?
@Janivajan já beru jen 5tkovej, ale jen půlku celou dobu
utrouš beru 6tbl a estrofem 2mg 3tbl.
@Mandží Jakou máš tu slupovací masku? Jako manža mi ráno řekl, že si žádných pupínků nevšiml..
Je to zlatíčko.. ![]()
@Naomi14 já to mám úplně stejně najednou žádné natahování vazů, žádné píchání nic.
To bude dobrý, tyhle týdny už má být klid všude píšou. ![]()
@Pajka27 Ahoj vítej, to se mi taky zdá brzy na 2.screening, já na něj jdu až 21.týden.
Jinak moc gratuluji ![]()