Poradna duly
Jana Čurdová
@Lorelay.cz taky si myslim, ze uz pohyby citim
nejsem si stopro jista, protoze mam opet placentu na predni stene. Ale obcas to tak zatlaci. A jelikoz uz je to druhe tehotenstvi tak si myslim, ze v 15+6 je to realne ![]()
@Mandží tak to jsme na tom uplne stejne
ja jsem stoprocentne otehotnela bud 24. nebo 25.kvetna (urcite jeden z techto dnu) protoze manzel jezdi do zahranici tak se vidime malo. Tyden na to jsem stihla rozlucku se svobodou a dalsi tyden svatbu. Jeste v den svatby 5.6. jsem mela snehove bily test (takze alkoholu jsem se nevyhybala). No az 9.6. v den kdy jsme odjizdeli na svatebni cestu se mi objevila slabounka carka ![]()
@Pavla.kd
Moc dekuji
proste zkousim a siju pokus omyl. Z detske vybavicky toho moc nemam (pro aktualni miminko). pridam nejake oblecky a taky soft botky k nositku a vyrobky z minulosti ![]()
Snad vam to tady moc nezahltim
sila jsem jeste dalsi veci, treba povleceni, obal na ockovaci prukaz a dalsi ![]()
@marti.sucha ahojky, vítej
teda moc krásné výrobky, mě šití baví, ale nějak se mi nechce se něco učit atd a taky na to nemám žádný prostor, takže si vše taky objednám..
Holky vy cítíte přes ES i ty pohyby? Já vždy najdu jen
a slyším tep, ale jinak nic ![]()
@Luuca10 Já když poslouchám přes AS tak slyším tep srdce a když je vzhůru tak někdy v průběhu toho poslouchání slyším sem tam ránu jak mimčo kopne. Škoda že sem nejde přidat nahrávku. Tam je to slyšet ![]()
Tyyyyjo tedy to je nádhera!
Kamaradka mi take nabizi, ze mi usije do postylky komplet tak se moc tesim. Jak tak ctu tak koukám, ze nejsem sama. Boli me zada i hlava a fakt nemuzu jist
Jsem otrávená, ale denne mam ted makacku tak musim prezit.. Jinak nevim ted kdy se dela test na cukrovku
nepamatuji se… Ale pro me nepříjemná vzpomínka vzhledem k nechutenství. Mozna si to zhorsuju psychikou.. Je toho ted moc 🙄 Chci klid a radovat se ❤️️
@marti.sucha tak to je sranda😂 já zas vím, že u nás buď 22 nebo 23 a termín mám na valentýna😂..Ja si naopak vůbec nepřipouštěla, že bych mohla být těhotná už na svatbě, takže tam alkohol tekl ve velkým a dozvěděla jsem se to až koncem června na preventivce😀
@nnikuskaa Tak pro tenhle případ kdyžtak přestěhují manžela na tu mou tvrdou. Jemu nic nevadí. Vyspí se všude. Kam lehne, tam spí ![]()
Holky zdravím, jsem sice az březnova (8.3.), ale poradíte prosím? Berete ještě 800mg kyseliny listové?
nebo už méně nebo něco jiného? Ja beru ty mama vitamíny z DM. Děkuji ![]()
@Pavla.kd koukala jsem, že prodávají nejake MAMA doplnky, ale přijde mi to jen zbytečně nadražený ![]()
@katka-365 mně Dr říkala ať beru tu listovku a zbytek že je na mě, že si myslí, že je to zbytečný… Jinak beru ještě magnesko na břicho a pak vápník a vitamic c…
@Pavla.kd magnesko i vapnik (obsahuje i trochu Dcka) beru taky, pak beru vitaminy na vlasy - Veniru, takže ta obsahuje taky ruzne vitaminy
@katka-365 Já beru femibion 2. Je tam všechno. Ale beru obden. Přijde mi 560 Kč na čtyři týdny dost. Takže to natahuju. Ale jim i dost ovoce a zeleniny. Lněné semínko. Takže si myslím, že to úplně stačí. ![]()