Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd taky se zadýchávám, někdy jen z mluvení
Chci se na to na kontrole zeptat..Ale nedělá mi to vždy, někdy to dělá min a někdy je to fakt mazec..
@Luuca10 tak to jsem zvědavá co řekne tobě… Já si někdy přijdu jak kdybych vyběhla na Sněžku 🤣
@Pavla.kd to jsme dvě, bydlím ve 4. patře bez výtahu a nahoře nemůžu popadnout dech, někdy odpočívám už ve 2. patře
Až budu mít pořádný pupek, tak si budu muset dat do každého patra židli
![]()
@Luuca10 to by mě zabilo a nebo bych nevycházela z domu 🤣 mně stačí jen schody do patra v domě…jako strašný 🙈 🙈 🙈
@Pavla.kd vycházet musím nejmíň 3× denně
se psem
A pokud jdu ještě do obchodu nebo dojde balíček atd tak i vícekrát, no jsem zvědavá, jak to budu dávat později ![]()
@Luuca10 tak to jsi dobrá, já doufám, že se to postupně nějak upraví a budu zas normálně fungovat
@Luuca10 taky bydlim ve 4. patre a je to mazec ke konci jsem odpocivala v kazdem patre a nejhorsi bylo kdyz jsem nesla jeste nakup vzdy kdyz jsem vysla nahoru tak jsem myslela ze z toho musim porodit 😁 😁 aspon ze ted uz mame vytah neumim si predstavit jak bych lezla jeste s tim prckem v ruce kdyz ma v pul roce uz 9 kg 😁 😁
@nnikuskaa no s miminkem to bude též mazec, snad aspoň pak spálím nějaké kalorie a pomůže mi to zhubnout ![]()
@Luuca10 po porodu s prckem, uz to bylo docela v pohode to je clovek plny energie a ma pocit, ze ho nic nezastaví nebo ja to aspon mela 😁
@Luuca10 to bude pak hubnutí…a ještě když člověk něco zapomene…taky jsem tak bydlela, a musím říct, že jsem byla jak laňka se svojí sklerózou 🤣 🤣 🤣
A já už se bála, že jako jediná nemám vůbec kondici😂 souhlasím se vším, zadychavam se i při blbým mluvení😀
@Mandží nejhorší je, že při předchozích tehu jsem to nemívala… Asi fakt starnu… 🙈 🙈 😭 😭 😭 🤣 🤣 🤣 🤣