TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1915
8.9.20 10:42
@Luuca10 píše:
Jinak holky zítra mam na 8.30 kontrolu a budu mít zase video miminka, tak snad mě bude držet chvíli nad vodou..Jinak od toho pátku mi ty hormony dávají taky pěkně zabrat, pořád bulim. Včera konečně dojel přítel a když jsme řešili tu mrtvicku psa tak mi ten vůl řekl, že stejně jednou umře. No myslela jsem, že ho nakopu do kouli, já se na něj tak těšila, že se mu vybrecim na rameni a v ten moment si brečím radši tajne. On fakt umí povzbudit, to jsem v tu chvíli opravdu potřebovala slyšet..No těším se na zítra na prcka, snad mu tím stresem moc neubližuju..

z toho si nic nedělej :* oni to ti chlapi tak nemyslí, pak něco plácnou a naše přehormonovaný mozky to poberou úplně jinak :hug:

video bude úžasné, já už mám asi 4 a jsem z nich vždycky úplně hotová, mají úplně jiný rozměr než fotky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.9.20 11:48

Ahoj holky, tak na kontrole všechno v pořádku, mám dvě úžasné videa, na jednom mimi zívá a na druhém otevírá pusinku jakoby plakalo, jsem z toho úplně na měkko a mám z čeho zase chvíli,,žít,,.Strašně mi to pomohlo :srdce: A pindika prý dr. neviděla, takže to vypadá opět na holčičku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.9.20 11:51

A tady je fotka :srdce: Mimi bylo dnes nějak blbě otočené, ale i tak je to pěkná fotka z vrchu :srdce: Přítel opět řekl, že je to fotka jak z hororu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
8.9.20 11:51

@Luuca10 to je krásný :srdce: já ani nevím, jestli můj dr. nabízí videa. Na fotce moc pěknej mimozemšťan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
8.9.20 12:25

@Luuca10 juu tak gratuluji k holčičce zatím co Teda pozoruju je sama holčička a jeden chlapak :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.9.20 12:31

@Luuca10 To je krásný gratuluji. :srdce: A kolik stojí to video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.9.20 13:29

Holky děkuji :* videa mám k nadstandardu za 1000kč, fotky nedělá, ale dnes jsem prostě vyžebrala aspon to vytištěné foto :) No ještě si nechám potvrdit na screeningu 30.tu holčičku a pak se dám do nakupování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.9.20 13:33

@Luuca10 Zítra se na to zeptám mám nadstandard za 1900kc a video nenabízel. :) To musím zjistit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
8.9.20 13:58
@TER2312 píše:
@Luuca10 To je krásný gratuluji. :srdce: A kolik stojí to video?

Ahoj :) moje dr. chce za fotky + videa na I. a II. screeningu 200 Kč. Při menších kontrolách, kdy mi dělá utz mezi screeningy, tak mi nahrává na flashku vždy 3-4 fotky a jedno dvě videjko zdarma :)

žádnou nadstandardní péči dopředu hrazenou nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
8.9.20 14:10
@Luuca10 píše:
Holky děkuji :* videa mám k nadstandardu za 1000kč, fotky nedělá, ale dnes jsem prostě vyžebrala aspon to vytištěné foto :) No ještě si nechám potvrdit na screeningu 30.tu holčičku a pak se dám do nakupování :)

tak to já nakupuju už dávno :D a hlavně šiju… jak už jsem dávala od začátku, tak šiju do barvy zvířátka a modrá minky (i s tím, že by v modré ležela holčička) :D ted doufám, že už ten chlapeček zůstane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.9.20 14:46

@marti.sucha Děkuji,to jsem zvědavá, co mi zítra řekne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.9.20 15:31

@TER2312 jj pozjišťuj :) @marti.sucha u nás to tak je, kazdou kontrolu udělá ultrazvuk a to video. Jinak pojišťovna prý hradí jen 3 ultrazvuky za celé těhu..Jinak něco málo už jsem samozřejmě koupila, nedalo mi to :mrgreen: Ale úplně růžové vše ještě radši ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.9.20 18:26

16+1

@Luuca10 :srdce: :hug: parada :mrgreen: @TER2312 zítra nezapomeň na fotku :lol: ať se můžeme taky kochat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.9.20 21:19

16+5

Holky já jsem dneska nervózní, jak prase zítra kontrola ve čtvrtek ta genetika a můj chlap se mnou chce řešit, co budu vařit :roll: nejhorší je, že já už fakt nevím, co furt vařit. Co budete vařit vy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.9.20 22:50

@Janivajan jj děkuji :* @TER2312 neboj, všechno bude v pořádku :hug: Já mám rizoto z dneška, takže zítra nevařím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí