TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
11.9.20 12:54

20+0

Ahoj hlásím se po další kontrole. Vše je prý v pořádku. Dnes to brali dost hopem. Pohlaví mi potvrdili na 70 % holčičku, ale vehementně si to chtěla nechat pro sebe :mrgreen: Termín porodu zase přepsali podle screeningu a nechápali proč mi to psala minule sestra podle menstruace. Takže se oficiálně zase vracím k 20+0 a TP 29.1. Fotku nemám, ale příští čtvrtek jdu na druhý screening tak jsem si o ní ani neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
11.9.20 13:36

18+6

@Lorelay.cz :srdce: a nakonec to bude kluk :lol: :lol: :lol: To jsem zvědavá, jestli stihneš porodit ještě v lednu anebo to bude únorové miminko. Já mám screening až 21., utíká to tak pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
11.9.20 13:47

Holky gratuluji ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
11.9.20 13:50

17+1

@Lorelay.cz Gratuluji a jsem zvědavá, jak ti to teda dopadne. :mrgreen: @Oneilka to máš pravdu, že to utíká pomalu já screening až 7.10. A kontrola až 14.10. aspoň se máme na co těšit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.9.20 14:00

@Lorelay.cz jeee máš termín na moje narozeniny :srdce: rodí se od 38tt tak třeba moje by to taky mohlo dat :lol:

Všem ostatním gratuluji ke kontrole že je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
11.9.20 15:30

@Oneilka Holčičku nám řekli už z genetiky, prý na 98%, ale také jsem četla, že se už i spletli. To byli ty zbylé 2%. Tak se chci ujistit, že to bude holka a že nás po porodu nepřekvapí kluk :mrgreen: Navíc už mám od známé spoustu oblečení na holčičku :lol: Rodit budu císařem tak pokud nezačnu rodit sama dříve, tak mi asi dají sami termín. A po termínu to asi nebude. Těžko říct v kolikátý týdnu to bývá. :nevim:

@Dysis1 Držím palce ať ti to vyjde. To by byl nejlepší dárek k narozeninám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
11.9.20 16:14

@Lorelay.cz Proč budeš rodit císařem? To už ti řekli teď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
11.9.20 18:05

Teda holky samé krásné zprávy, jak na bych taky chtěla holcicku :lol: :lol: :lol: :lol: u nás mají všichni kluka a já chci prostě tu krásnou princeznicku s culickama :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
11.9.20 18:08

@Lorelay.cz císaře prý často plánují na termín porodu, ale co je na tom pravdy… Já měla v 16tt placentu částečně dole, tak doufám, že vyleze nahoru, abych na císař nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
11.9.20 18:11

@Naomi14 to já chtěla taky…a co myslíš…do tří let neměla skoro vlasy. jen takové chmýří, kde culicky skoro nedržely, sponecky klouzaly…čelenky na nic…a když už se mi podařilo něco vykouzlit tak to sundala…a šatičky? Možná tak ty první roky, než objevila kouzlo stromů a prolizacek…no třeba se mi teď taky poštěstí ta princezna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
11.9.20 18:20

@Pavla.kd jeeeee teď nevím zda napsat jestli nejsem tvá dcera úplně dokonale si mě vyztihla :lol: :lol: :lol: :lol: a proto bych své mamce chtěla dopřát tu princeznu když já byla více kluk :zed: :lol: samozřejmě se za kluka zlobit nebudu hlavně že budeme v pořádku ale holka je holka kluků už mám až nad hlavu jediná holčička kterou mám v blízkosti bude mít za měsíc rok a jinak sami kluci a to je třeba 10 možná 15 kluků v rozmezí od mimina do 3 let 🤦‍♀️a holčičky 3 od roka do 3let ji fakt bych raději tu princeznu :lol: ale co hlavně že tam je a je zdravé :* :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.9.20 20:05

@Naomi14 to si člověk fakt nevybere. My máme doma kluka a strašně jsem se upnula na to, že to druhé bude holčička. Už jsem si ji úplně představovala i jsem pro ni měla jméno.. No když mi doktor 2 tydny nazpět oznamoval, že to bude kluk, tak mi vytryskly slzy 😀. Je to fakt hrůza, až se za sebe stydím, nekdo řeší, že deti vubec nemůže mít a já řeším takovou kravinu. Ale už jsem se vnitřně pripravila na dalšího kluka a těším se na něj, aspoň vyuziju věci malého a bude mít parťáka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
11.9.20 21:55
@Haleyy píše:
@Naomi14 to si člověk fakt nevybere. My máme doma kluka a strašně jsem se upnula na to, že to druhé bude holčička. Už jsem si ji úplně představovala i jsem pro ni měla jméno.. No když mi doktor 2 tydny nazpět oznamoval, že to bude kluk, tak mi vytryskly slzy 😀. Je to fakt hrůza, až se za sebe stydím, nekdo řeší, že deti vubec nemůže mít a já řeším takovou kravinu. Ale už jsem se vnitřně pripravila na dalšího kluka a těším se na něj, aspoň vyuziju věci malého a bude mít parťáka :)

Me spis desi, aby synkovi ten pindik jeste neupadnul :lol: predtim mi bylo jedno jestli kluk nebo holcicka ale ted jak nam rekli, ze kluk, tak jsem se na nej tak upnula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
11.9.20 22:41

@TER2312 Kvůli myomu který brání přirozenému průchodu. Asi by se musel stát zázrak aby zmizel. Moc s tím nepočítám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
11.9.20 23:21

@Lorelay.cz jak máš ten myom velký? Já mám taky, asi 1,5 cm a ptala jsem se mojí doktorky, jestli budu muset na císař a říkala, že to se uvidí, podle situace..Já bych radši teda rodila přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí