Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to je fajn, že tom nejsem sama
A není to brzo si myslím, za chvíli do toho ještě vánoce, pečení atd., myslím si, že budeme rády, že už skoro vše na mimi budeme mít
Já bych to do toho listopadu chtěla vše aspoň zhruba mít, pak ty vánoce a v lednu pomalu chystat věci do porodnice a zasloužený odpočinek ![]()
@Luuca10 já mám jen dvě věcičky a to od babiček
a nemám to ani doma.. Zda se mi ještě brzo.. Možná to beru jinak po tom co jsem si zažila a nechci nic uspechat.. Času dost ještě a možná začnu nakupovat pomalinku v 6 měsíci.. Takže neboj nejsi v tom sama
já jsem si nakoupila věci na sebe ať se do něčeho vejdu
těhotenská móda katastrofa takže jen kalhoty a zbytek o číslo větší v normálním krámu ![]()
@Luuca10 Mě to právě připadá brzy, já začnu až tak po 6.měsíci nakupovat. @Dysis1 já taky tak. Už mám objednaný kalhoty, aby mě to netlačilo, jinak nic. ![]()
Budete si kupovat holky těhotenskou rolničku? Slyším na to samou chválu ![]()
Holky, tak jsem teď vytrvale ležela s rukou na bříšku a fakt jsem cítila takovou vlnu přímo do tý ruky
mě se chtělo úplně brečet. ![]()
Já ještě taky nemám vůbec nic koupeného😀 kromě mini trička, kterým jsem to manželovi oznámila..hlavně se budeme stěhovat v říjnu, tak chci začít nakupovat až potom😊
@Dysis1 já dostala rolničku od kamarádky, doma ji teda nenosím, ale jinak jo. První den mě to cinkání vytáčelo
Od druhého dne už jsem ji nevnímala. Jsem zvědavá, jestli na ni pak bude mimčo reagovat.
@Dysis1 Pořád nad ní přemýšlím, jen nevím jestli to má smysl.
Názory na ni nikde neslyším. ![]()
@Lorelay.cz podle mě je na každém kdy začne, a když je něco výhodného tak proč ne…kdyby jsi měla už sviště, tak už máš taky třeba něco doma, nebo ne?
@Dysis1 To je ta bola? Já už na to taky koukala a něco si přečetla, ale zkušenosti taky nevím nic..
@Lorelay.cz @TER2312 tak nakonec jsem usoudila že za ty peníze koupím radši prckovi
a jestli to cinka jak tady nějaká holčina psala tak bych to vyhodila
![]()
@Dysis1 jj chápu, taky jsem si říkala, ať to nespěchám, ale když se mi naskytne nějaký dobrý kup nebo je něco v akci, tak to prostě už vezmu, věřím, že se teď už nic s mimi nestane, že to spolu do toho února prostě dáme
![]()
@Luuca10 jasně já už taky řeším nějaké věci a dám to k rodičům zatím
už si domlouvam fusak zimní ![]()