Poradna duly
Jana Čurdová
@Naomi14
já mám 64 kg a už jsem těhotná podruhé. O nějakých kopancích zatím vůbec nevím. Mám i placentu opět na přední stěně takže toho moc necítím. Občas nějaké bublinky a to jenom možná, ale ruku do ohně bych za to nedala. Spíš občas takové jakoby zatlačení, jak kdyby si malý protáhnul nožkou
klid, pohybů se dočkáš a myslím, že tvoje váha nehraje až tak velkou roli jak vidíš ![]()
@Naomi14 tak to koukám mě neposlali nikam zatím, ale mě to teda nevadí. ![]()
@marti.sucha mě ustavičně perovaly zhubnout zhubnout a teď jsem otěhotněla prirozene a cumely stejně blbě jako já
takže asi nehraje to máš pravdu
ale už se těším až tk bude vidět a cítit já čekám první že 4 těhotenství nebylo nic krom zklamání v 6 týdnu a teď ty jo řeším pohyby oblečení a do teď tomu nevěřím
![]()
@Naomi14
užívej si to
hele já i s dcerou byla vždy taková jakože: už aby lezla, už aby seděla, už aby jedla kašičky
a tak rychle to uteklo, že jsem si řekla, že tentokrát nebudu na nic pospíchat, budu si užívat každý okamžik a až to přijde tak to přijde
stejně tak i teď v těhotenství. Nedávno jsem počůrávala první testy a vůbec jsem to nevěřili a zítra už začínáme 5. měsíc
takže užívej a až začne pořádně kopat, tak to poznáš ![]()
@Naomi14 jo na monizoru jsme ho taky museli vzdy budit a jak padla 18:00 tak do 20 nebyl klid a pak se zase rozjel v 1rano do 3 a pak mu to zustalo i po narozeni dopoledne prospi i ted v pul roce a od 5 do 7 je to zivel 😁 a mezi 1 a 3 se v noci vzdy vzbudi ze chce dudlik
tak si to z toho briska pamatuji
Tak jsem se tam nepo…ale moc nechybělo…dokonce mi dal i malou dávku na umrtvení a z toho mi nebylo dvakrát…motala se mi i hlava, ale nakonec dobrý… Prej mi tahal nervy…půl huby mám umrtvené až k oku a bolí mě šíleně hlava, tak uvařím deckam oběd, páč je mám doma s rýmou a půjdu asi spát… To se jako musí i k obvodakovi jo?
To si už vůbec nepamatuju…a proč? Já ho úplně nesnáším a vůbec se mi tam jako nechce, hlavně když je to tam na půl dne. A mezi nemocnejma… To jste mě moc nepotěšili
@Pavla.kd Teda tak tk je ki líto to je mazec
taky mě to čeká z jednoho mi upadla plomba z druhého dostavba a 3 o tom nemluvě
ale bojím bojím je to. Moc stresu pro me
@marti.sucha to já ne to já se těším ale na nic nespěchám, dokonce jsem osobně ještě nic nekoupila, pořád ziju ve strachu
tak mám jen to málo co jsem. Prebrala od té kamarádky a to je vše ![]()
@Pavla.kd ty jo tak to na tebe budu moc myslet, sestrenka chodila. K zubaři podstive a stejně ji nedal razítko že přej ho to nezajímá tak ani nevím na co se tam chodi
mě nikdy nic není a jen co tam vlezu je mi vše a jsem nejméně o 10tis lehci ![]()
@Pavla.kd ahojky, tak to odpočívej, já byla u zubaře v pátek a dobrý, ale můj zubař je flegmoš, projel to rychle, dostala jsem razítko a za 5 min.jsem byla venku..
At je ti brzo líp ![]()
@Luuca10 díky…já musela, vypadli mi teď dvě plomby, co jsem těhotná, kdyby aspoň ta hlava nebolela