TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1834
14.9.20 10:19

Juuu holky já mám nové emimino to je hezké :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
14.9.20 10:21

17+5

@Naomi14
já mám 64 kg a už jsem těhotná podruhé. O nějakých kopancích zatím vůbec nevím. Mám i placentu opět na přední stěně takže toho moc necítím. Občas nějaké bublinky a to jenom možná, ale ruku do ohně bych za to nedala. Spíš občas takové jakoby zatlačení, jak kdyby si malý protáhnul nožkou :D klid, pohybů se dočkáš a myslím, že tvoje váha nehraje až tak velkou roli jak vidíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
14.9.20 10:25

@Naomi14 tak to koukám mě neposlali nikam zatím, ale mě to teda nevadí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 10:27

@marti.sucha mě ustavičně perovaly zhubnout zhubnout a teď jsem otěhotněla prirozene a cumely stejně blbě jako já :D :lol: ;) takže asi nehraje to máš pravdu ;) ale už se těším až tk bude vidět a cítit já čekám první že 4 těhotenství nebylo nic krom zklamání v 6 týdnu a teď ty jo řeším pohyby oblečení a do teď tomu nevěřím :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
14.9.20 10:45

@Naomi14
užívej si to :) hele já i s dcerou byla vždy taková jakože: už aby lezla, už aby seděla, už aby jedla kašičky :D a tak rychle to uteklo, že jsem si řekla, že tentokrát nebudu na nic pospíchat, budu si užívat každý okamžik a až to přijde tak to přijde :) stejně tak i teď v těhotenství. Nedávno jsem počůrávala první testy a vůbec jsem to nevěřili a zítra už začínáme 5. měsíc :D 8o takže užívej a až začne pořádně kopat, tak to poznáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
14.9.20 11:03

@Naomi14 jo na monizoru jsme ho taky museli vzdy budit a jak padla 18:00 tak do 20 nebyl klid a pak se zase rozjel v 1rano do 3 a pak mu to zustalo i po narozeni dopoledne prospi i ted v pul roce a od 5 do 7 je to zivel 😁 a mezi 1 a 3 se v noci vzdy vzbudi ze chce dudlik :wink: tak si to z toho briska pamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.9.20 11:08

Tak jsem se tam nepo…ale moc nechybělo…dokonce mi dal i malou dávku na umrtvení a z toho mi nebylo dvakrát…motala se mi i hlava, ale nakonec dobrý… Prej mi tahal nervy…půl huby mám umrtvené až k oku a bolí mě šíleně hlava, tak uvařím deckam oběd, páč je mám doma s rýmou a půjdu asi spát… To se jako musí i k obvodakovi jo?
To si už vůbec nepamatuju…a proč? Já ho úplně nesnáším a vůbec se mi tam jako nechce, hlavně když je to tam na půl dne. A mezi nemocnejma… To jste mě moc nepotěšili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 11:14

@Pavla.kd Teda tak tk je ki líto to je mazec :,( :,( taky mě to čeká z jednoho mi upadla plomba z druhého dostavba a 3 o tom nemluvě :,( ale bojím bojím je to. Moc stresu pro me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.9.20 11:16

@Naomi14 no mě čeká 6.10 pokračování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 11:17

@marti.sucha to já ne to já se těším ale na nic nespěchám, dokonce jsem osobně ještě nic nekoupila, pořád ziju ve strachu :roll: :nevim: :zed: :zed: tak mám jen to málo co jsem. Prebrala od té kamarádky a to je vše :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
14.9.20 11:18

@Pavla.kd ty jo tak to na tebe budu moc myslet, sestrenka chodila. K zubaři podstive a stejně ji nedal razítko že přej ho to nezajímá tak ani nevím na co se tam chodi :zed: mě nikdy nic není a jen co tam vlezu je mi vše a jsem nejméně o 10tis lehci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
14.9.20 11:32

@Pavla.kd
kvůli EKG :) musíš kolem 20.týdne k obvoďákovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
14.9.20 11:36

@Pavla.kd ahojky, tak to odpočívej, já byla u zubaře v pátek a dobrý, ale můj zubař je flegmoš, projel to rychle, dostala jsem razítko a za 5 min.jsem byla venku.. :) At je ti brzo líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.9.20 12:10

@marti.sucha tak to mi stopro nedělali ani u jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.9.20 12:11

@Luuca10 díky…já musela, vypadli mi teď dvě plomby, co jsem těhotná, kdyby aspoň ta hlava nebolela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí