Poradna duly
Jana Čurdová
@Luuca10 já mám z CAcka a jsem spokojená
ale nejvíc top jsou leginy a tuniky
nejvíc pohodlné ![]()
@Oneilka já doufám, že už to brzy přejde…i to nechutenství, chci se konečně najíst s chutí a ne s „odporem“že musím
@Dysis1 Jj leginy mám nejradši, ale chtěla jsem aspoň jedny rifle, když je chladnější počasí. Já se asi nějak blbě dívám, ale na těhu módu jsem v c&a nebo h&m vůbec nenarazila..Ale je fakt, že jsem to tenkrát jeste vyloženě nehledala..
@Luuca10 já si dnes koupila taky ty černé 44 a 46 a jsou mi malé, nebo ne malé jako malé ale jsou těsně na nohách ![]()
Koupila jsem si leginy L a ty mi sedí pěkně ale ty kalhoty mě prostě skrti ![]()
@Luuca10 v HM jsem bohužel nenašla ale v CA jo ale je to opravdu malý koutek a pár vecma
pak jsem šla do normálních obchodu a i tam se najde hodně věcí a o číslo větší a super
a v kik jsou super leginy s příjemným materiálem dnes jsem si jela pro další dvoje nejsou ale tehohotenske ale pod pupíkem je ani necítís ![]()
@Naomi14 já jsem se do nich taky docela rvala ale myslím si že to je tím strihem
když už si je narvu tak mi jsou dobře
ale je to boj..
@Dysis1 no já si myslela, že to přejde, ale u toho čištění zubů už je to každý den, což nebývalo. Možná je to ale tím, že už na to myslim, že mi bude šoufl a tím to hlava přivolá.
Do práce jsem vyzkoušela Lidl rifle, sjíždí mi, tak furt vytahuju, ale to mi dělávaly i normální rifle, tak jsem zvyklá. Dneska jsem vytáhla sukni z bonprixu. Jediný problém, který u ní mám, že bez kouknutí nevim, kam ji umístit. Jdu čůrat a pak ji stáhnu až moc dolů, že mám ten pás v půlce zadku
trička nosím zatím normální, ale minulý týden jsem pár dnů byla i v těhu. Doma legíny z Lidlu, jsou super pohodlné.
@Dysis1 mám to samé, sedeji mi oboje a sedeji dobře ale nacpat se do nich ![]()
Taky se do těch rifli trochu cpu, proto jsem měla pocit, že potřebuji větší, ale nechám si tyhle, je pravda, že ze zadku mi sjizdely i normální rifle, tak to snad přežiju, jinak se mi hodně líbí..A leginy jsem v lidlu taky vzala a nejake věci na mimi, jsou úplně boží takove maličké roztomiloučké
Jak já se ja toho prcka těším
![]()
@Naomi14 nošením určitě povolí, jako každé rifle, jen se do nich nacpat a nosit je ![]()
Po delší odmlce nestíhám číst 🙈 Každopádně zrovna resim take oblečení - dnes jsem si nakoupula v Lidlu jak těhu leginy tak pyžamo a bundu az bude chladněji (s tim pridavnym pruhem uprostřed kdyz bude prcek v nosítku) Leginy jsem i objednavala BIO z Lidlu a super - jinak me celkem svědí uz břicho.. A nevolnosti stale přetrvávají - nekdy jsou i lepší dny, ale uz me to fakt s…
Chci se v klidu najíst aniz bych nemela pak problém.. Nevim co jíst ani pít.. 17+5 a stále špatný 🙄 Zacinam pokoukavat po dětském.. Co vy? Bojím se nakupovat.. Ale láká me to ![]()
Holky, plánujete chodit na předporodní kurz? „Moje“ porodnice (Šternberk) ho má i s cvičením, tak si říkám, že asi jo. Doufám teda, že to k něčemu bude. Ale nevim, kdy tak začít. Má to 6 částí, podle webu jsem pochopila, že to jede pořád dokola.
@Ketyshona já se taky bojím nakupovat. Pepco jsem si zakázala
Ale stejně už mám doma hromadu věcí od sousedky a švagrové. Minulý týden jsem si objednala kojící polštář, že už s ním budu spát a přihodila jsem do košíku takového toho muchláčka (plyšová hlava se čtvercem látky).
Nešlo odolat