Poradna duly
Jana Čurdová
@Janivajan já dnes taky poslouchala, a slyšela jsem jak se posouvá z prava do leva 😁 😁 😁 jako kdyby schválně utíkalo 🤣
@Pavla.kd @Janivajan já si ho snad koupím taky. A říkala jsem si, že se bez toho obejdu, ale jak to tak píšete, asi neobejdu ![]()
Holky děkuji moc!
Bolí mě ale pěkně břicho jak na ms, celou dobu mě břicho nebolelo a co mě tam pobouchala tak to nechce přestat..Snad to bude v pohodě..
@Luuca10 mě potom taky bolelo, ale nijak výrazně. Dnešní ráno bylo horší, nevěděla jsem, jak si lehnout. A za půl hodiny se to vyřešilo prdíkem ![]()
@Oneilka já poslouchám jen chvíli…a ne každý den…ale je to fajn…akorát teď jsem poslouchala dva dny po sobě, včera jsem slyšela o kousek dál ještě jakoby jedno srdíčko…tak sem to musela dneska znovu prošetřit a bylo tam jen jedno😁 😁
@Dysis1 to je nádherná gratuluji, a v 10tz taky kontrola..? Proč všichni chodí na kontrolu jen já nic, ach jo jak já už se na něj těším
![]()
@Pavla.kd zkusila jsem objednat z Aliexpressu, skladem v ČR, tak by to mohlo přijít i rychle. Podle recenzí to i funguje, tak jsem zvědavá ![]()
Holky máte někdo už bříško, já furt nic akorát 1až 2 špeky původní. A když si lehnu na záda, tak skoro propadlý až na ty špeky. ![]()
@Oneilka hele těch pár vteřin fakt stojí za to…až mi poprvé i slza ukápla…takovej dusot koníků 👼 👼 👼
Jj jako ona mi to břicho tím ultrazvukem placala celé vyšetření, no snad to brzo přestane..Ještě 2h a budu mít celý výsledek na mejlu, už se nemůžu dočkat
Zároveň se ale bojím..
@TER2312 se máš…já ráno dobrý…ale jak zacnu jíst a pít tak se začína vyzdvihovat