Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ja se k vam taky pridam. Mame po screeningu a mame termin 14.2.
Jsem po IVF, ale v nativu, takze maly velky zazrak
Muzu se zeptat, kdo rodite v Praze, kam se registrujete? Ja byla s prvnim u Apo, ale nevim, zda ted nejit jinam
Nejhorsi je, ze uz mam jen tyden na rozhodnuti ![]()
No holky na to jak jsem jasala že po vysazení dobrý tak dneska takové lehké špinění no tak doufám že se to uklidní
máte s tím někdo zkušenost třeba u prvního mimi některá?
@Candies ahoj a vitej 🙂 ja jsem taky z Prahy a chci zkusit registraci v Podoli. Termin mam 10.2.
@Dysis1 Tak to jsi mě vyděsila, že se budu bát vysadit. Plánuju v pondělí naposledy.
@Dysis1 No to me nedes, taky ho planuji vysadit
Ale mam uz jen 2 vecer, tak to asi snizim na 1 a uvidim.
@Dysis1 No prosimtě? Ale to může být tím prokrvením. Zase ten progesteron už bychom měly mít tak vysoko, že vysazení utrouse by neměl být problém. Kamarádka krvácela na začátku 4 měsíce a de ji řekl, že jí nic nedá, protože všechny tyhle léky jsou do třetího. Pak už jede placenta a hotovo. Nakonec jí řekli, že se moc přepíná a že musí víc odpočívat. Zavolej Dr a pořád se s ní. Určitě tě uklidni
@Janivajan doktorka má dovolenou.. Snad to bude dobré
třeba to byl jen šok pro tělo
jen mě zaráží že každý doktor to říká jinak někdo vysazuje už před 12tydnem někdo 12tyden a někdo třeba až 15tyden ![]()
@Dysis1 nevím no. Mě taky říkali v caru po skončení 12 týdne. Ale protože ještě mám a k Dr jdu v pátek, tak ještě budu brát. Takže budu skoro na konci 13 týdne. @Candies gratuluji ![]()
Holky mě už vůbec nebolí břicho ani jako že by se roztahovala ta děloha už nic. Není to divný?
Dneska zase prsa splasklý no už potřebuju ten screening už mi hrabe ![]()
@TER2312 ty by ses už opravdu měla přestat pozorovat😑..nezlob se, ale to je skoro každý den příspěvek o tom, jak Ti nic není atd😂
A jestli toto budeš psát dalších x měsíců, tak z toho hrábne mě😂.. hej jako fakt buď ráda, že Tě nic netrápí a furt v tom nehledej problém..
Mě například taky nic není až na to, že je mi po každým jídle děsně těžko a co bych dala za to, aby mi tak nebylo😉 ![]()