Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 to nejde nečíst, když to je všude😂..ale hlavně ty se zbytečně stresuješ místo toho aby si byla v pohodě a užívala si to☺️
@Mandží Kdyby sis prošla tím čím já, tak bys to taky vnímala jinak.
![]()
A ignoruj teda.
@TER2312 a kdy tě čeká ten screening?
neboj se.. Já to mám jak na houpačce jednou nic jednou bolesti, ale to k tomu patří
vždy jsem si říkala, když nemáš krvácení vše je v pořádku a až uvidíš prcka na ultrazvuku a řeknou ti že je v pořádku tak pak bude vše jen dobré ![]()
@Dysis1 píše:
@TER2312 a kdy tě čeká ten screening?neboj se.. Já to mám jak na houpačce jednou nic jednou bolesti, ale to k tomu patří
vždy jsem si říkala, když nemáš krvácení vše je v pořádku a až uvidíš prcka na ultrazvuku a řeknou ti že je v pořádku tak pak bude vše jen dobré
Ve středu, pak už budu určitě v pohodě. Už aby to bylo. Děkuji za podporu
![]()
@TER2312 Nestresuj se. Mě nikdy nebylo zle, ale pobolivalo mě břicho a prsa a to vše jeden den přešlo a je mi fajn. Sem tam někde trošku píchne a to je vše. Tak si užívej že už začíná období klidu
Čím déle ti bude dobře tím se víc přestaneš sledovat a bát se. Určitě je vše v pořádku, tak se nenervuj ![]()
@Lorelay.cz píše:
@TER2312 Nestresuj se. Mě nikdy nebylo zle, ale pobolivalo mě břicho a prsa a to vše jeden den přešlo a je mi fajn. Sem tam někde trošku píchne a to je vše. Tak si užívej že už začíná období kliduČím déle ti bude dobře tím se víc přestaneš sledovat a bát se. Určitě je vše v pořádku, tak se nenervuj
Asi to tak opravdu je, děkuji moc.Ve středu ten sreening a budu v klidu
Už si chci taky jen užívat mimi v bříšku.
Díky jsi hodná ![]()
@TER2312 mě břicho taky vůbec nebolí a ani nebolelo, jen kolem termínu menses předtím, když jsem měla pozitivní těhu test, jinak fakt vůbec..Zaměstnej hlavu, naplánuj výlet nebo něco a užij si to, bude ti to lépe utíkat, já pořád něco vymýšlím, jinak bych se z toho zbláznila
@Pavla.kd to teda nezávidím, mě bývá hrozně blbě jen večer, polykam sliny, je mi blivno, bojím se něco sníst, aby mi nebylo ještě hůř, pomalu už jídlo nesnáším, nerada chodím do obchodu, všude samé žrádlo
Moje nervy když se mě přítel zeptá, co bude na oběd nebo na večeři
Přes den, už to není tak hrozné, ale nesmím myslet na jidlo, večer hrůza..
@Luuca10 mám to stejný…jen to slyším a je mi blivno…nezvracim…ale šílené mě to nakopává…ráno ještě dobrý a dopoledne už to začíná…až do večera…už aby to přešlo
@TER2312 ono když ti to teď řeknu na tvrdo, tak to že by ti bylo zle taky ještě v podstatě nic neznamená, ono zamkly těhotenství se třeba neprojevuje, protože tělo o tom nevi skrz ten hormon HCG…tím tady nechci stresovat, jen to prostě není taky výhra, že je ti zle a tak a že je vše o. k… hlavně se nestresuj, teď si nejsem jistá jestli máš ten angel sound, nebo sis ho teprve objednávala?
@Pavla.kd snad to brzy přejde, já to celodenně měla kolem 7.-8.-9.týdne, fuj, ani nevzpominat..a taky naštěstí nezvracím, to by mě už úplně odrovnalo..