TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
8.8.20 19:39

@Mandží Tak to nečti když ti to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.8.20 19:41

@Pavla.kd To zas závidím já :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
8.8.20 19:49

@TER2312 to nejde nečíst, když to je všude😂..ale hlavně ty se zbytečně stresuješ místo toho aby si byla v pohodě a užívala si to☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.8.20 19:51

@Mandží Kdyby sis prošla tím čím já, tak bys to taky vnímala jinak. :cert: :roll:
A ignoruj teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
8.8.20 20:00

12+6

@TER2312 a kdy tě čeká ten screening? :) neboj se.. Já to mám jak na houpačce jednou nic jednou bolesti, ale to k tomu patří :) vždy jsem si říkala, když nemáš krvácení vše je v pořádku a až uvidíš prcka na ultrazvuku a řeknou ti že je v pořádku tak pak bude vše jen dobré :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.8.20 20:03
@Dysis1 píše:
@TER2312 a kdy tě čeká ten screening? :) neboj se.. Já to mám jak na houpačce jednou nic jednou bolesti, ale to k tomu patří :) vždy jsem si říkala, když nemáš krvácení vše je v pořádku a až uvidíš prcka na ultrazvuku a řeknou ti že je v pořádku tak pak bude vše jen dobré :dance:

Ve středu, pak už budu určitě v pohodě. Už aby to bylo. Děkuji za podporu :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
8.8.20 20:10

@TER2312 to už máš za pár :) :potlesk: dej vědět.. Budeme se tesit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.8.20 20:18

@Dysis1 Dám určitě. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.8.20 20:29

15+1

@TER2312 Nestresuj se. Mě nikdy nebylo zle, ale pobolivalo mě břicho a prsa a to vše jeden den přešlo a je mi fajn. Sem tam někde trošku píchne a to je vše. Tak si užívej že už začíná období klidu ;) Čím déle ti bude dobře tím se víc přestaneš sledovat a bát se. Určitě je vše v pořádku, tak se nenervuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.8.20 20:37
@Lorelay.cz píše:
@TER2312 Nestresuj se. Mě nikdy nebylo zle, ale pobolivalo mě břicho a prsa a to vše jeden den přešlo a je mi fajn. Sem tam někde trošku píchne a to je vše. Tak si užívej že už začíná období klidu ;) Čím déle ti bude dobře tím se víc přestaneš sledovat a bát se. Určitě je vše v pořádku, tak se nenervuj :mrgreen:

Asi to tak opravdu je, děkuji moc.Ve středu ten sreening a budu v klidu :mrgreen: Už si chci taky jen užívat mimi v bříšku. :srdce: Díky jsi hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.8.20 20:52

@TER2312 mě břicho taky vůbec nebolí a ani nebolelo, jen kolem termínu menses předtím, když jsem měla pozitivní těhu test, jinak fakt vůbec..Zaměstnej hlavu, naplánuj výlet nebo něco a užij si to, bude ti to lépe utíkat, já pořád něco vymýšlím, jinak bych se z toho zbláznila :mrgreen: @Pavla.kd to teda nezávidím, mě bývá hrozně blbě jen večer, polykam sliny, je mi blivno, bojím se něco sníst, aby mi nebylo ještě hůř, pomalu už jídlo nesnáším, nerada chodím do obchodu, všude samé žrádlo :mrgreen: :mrgreen: Moje nervy když se mě přítel zeptá, co bude na oběd nebo na večeři :zed: Přes den, už to není tak hrozné, ale nesmím myslet na jidlo, večer hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
8.8.20 21:15

@Luuca10 mám to stejný…jen to slyším a je mi blivno…nezvracim…ale šílené mě to nakopává…ráno ještě dobrý a dopoledne už to začíná…až do večera…už aby to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
8.8.20 21:20

@TER2312 ono když ti to teď řeknu na tvrdo, tak to že by ti bylo zle taky ještě v podstatě nic neznamená, ono zamkly těhotenství se třeba neprojevuje, protože tělo o tom nevi skrz ten hormon HCG…tím tady nechci stresovat, jen to prostě není taky výhra, že je ti zle a tak a že je vše o. k… hlavně se nestresuj, teď si nejsem jistá jestli máš ten angel sound, nebo sis ho teprve objednávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.8.20 21:24

@Pavla.kd snad to brzy přejde, já to celodenně měla kolem 7.-8.-9.týdne, fuj, ani nevzpominat..a taky naštěstí nezvracím, to by mě už úplně odrovnalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
8.8.20 21:25

@Pavla.kd To já vím. Angelsounds objednaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí