Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 tak snad ti brzy přijde, aby ses mohla vždy ujistit že je vše o. k…
![]()
@TER2312 Chápu jak ti je. Taky mám někdy stavy, kdy si říkám, že to je blbý, že mi nic není. Ale zase to přejde. Dobrá rada je naplánovat si program. Já jezdím hodně po kamaradkach atd a hlava je zaměstnaná dost
a ještě k tomu angelsounds. Může se stát, že ho nenajdeš. Myslím srdíčko. Já už jsem si teď zvykla, ale dneska třeba jsem hledala minutu. Minuta není dlouho, ale zase nechci to používat nijak dlouho. Pořád je tu miniultrazvuk. Ale slyšela jsem i šplouchání a sem tam kopanec do sluchatka. Ale taky to není vždycky. Někdy miminko spí
a je otoceny, tak, že nenajdu ani srdíčko. Hlavně neplas a zkus třeba večer nebo až další den. Je to NORMALNI!!!
píšu to tak důrazně, protože vím, jak jsem byla vyplašená já a až když jsem našla někde v nějaký diskuzi, že se to stává hlavně v odboru do 16 týdne, protože tam má prdola prostě hodně místa, tak jsem se uklidnila. Takže klid
ve středu ho už uvidíš a budeš v klidecku
jo a jak jsem dneska našla srdíčko, tak asi na deset vteřin. Protože se zase otočil a zmizel
jsou to potvůrky malinký ![]()
@Janivajan píše:
@TER2312 Chápu jak ti je. Taky mám někdy stavy, kdy si říkám, že to je blbý, že mi nic není. Ale zase to přejde. Dobrá rada je naplánovat si program. Já jezdím hodně po kamaradkach atd a hlava je zaměstnaná dosta ještě k tomu angelsounds. Může se stát, že ho nenajdeš. Myslím srdíčko. Já už jsem si teď zvykla, ale dneska třeba jsem hledala minutu. Minuta není dlouho, ale zase nechci to používat nijak dlouho. Pořád je tu miniultrazvuk. Ale slyšela jsem i šplouchání a sem tam kopanec do sluchatka. Ale taky to není vždycky. Někdy miminko spí
a je otoceny, tak, že nenajdu ani srdíčko. Hlavně neplas a zkus třeba večer nebo až další den. Je to NORMALNI!!!
![]()
![]()
píšu to tak důrazně, protože vím, jak jsem byla vyplašená já a až když jsem našla někde v nějaký diskuzi, že se to stává hlavně v odboru do 16 týdne, protože tam má prdola prostě hodně místa, tak jsem se uklidnila. Takže klid
ve středu ho už uvidíš a budeš v klidecku
jo a jak jsem dneska našla srdíčko, tak asi na deset vteřin. Protože se zase otočil a zmizel
jsou to potvůrky malinký
Děkuji za podporu a uklidnění, no už aby byla středa. Už jsem na tom začala pracovat, chodit víc ven atd. Já jsem právě měla hematom, tak jsem musela 14dní v kuse ležet a od tý doby jsem už chodila ven míň, protože doktor doporučoval do 12t klidový režim. Ale teď už to bude lepší po tý středě.
![]()
@Pavla.kd Dobré ráno, já jdu v pátek na normální kontrolu.. O víkendu jsem poprvé zvracela, žádná výhra.. Nejhůř je mi vždycky večer.. Občas mě někde píchne, ale beru to sportovně.. Asi bych měla přestat tahat děti a těžký bedny..
Co ty?
@petra432 já nezvracim, ale blbě mi teda je…přichází to cca dopoledne nejpozději do oběda a pak to už nechce zmizet. Nechápu kdo vymyslel termín ranní nevolnosti 🤣… Jinak břicho taky bolí..hlavně po námaze… Mě čeká až příští týden screening… Doufám, že bude vše o. k
Ahoj holky. Já už konečně v pátek screening
nemůžu se dočkat.
@TER2312 t už ve streduuuu
@Pavla.kd ranní nevolnosti vymyslel jistě chlap ![]()
@TER2312 ahoj aby jsi v tom nebyla sama, mě taky vůbec nic není, jak blbka si zkoumám i prsa jestli aspoň trošku bolí ale vždy mě uklidní to že když si chci kejchnout tak mě to okamžitě kopne
jinak taky mě občas pichne ale zle mi není přesně jak píšou holky zhruba od 8-9tt od té doby ne pociťují nic, jen občas mi přijde jak kdybych cejtila jak tam cestuje, jako je to hloupost ale mám ten pocit
![]()
Holky, ja bych vam strasne rada rekla ze po screeningu se vsechno zmeni a budete naprosto v poho, ale fakt je ze aspon u me se tak zcela nestalo
sice jsem klidna ze je mimi v poradku ale to nekonecny cekani na to az bude dalsi kontrola, to porad trva
bych to cely nejradsi nejak zrychlila ![]()
@Ali000 to je mi jasný… ten strach bude pořád…než se nám Mimi narodí, pak až se narodí…je to staly strach… Já se hlavně na ten screening těším i proto, že to bude něco jiného než obyč. ulz…ja na něm ještě nikdy nebyla a bude to premiéra i pro chlapa.. samozřejmě, že chci slyšet i to, že je mimi v pořádku