Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já už mám po screeningu, bylo to krásné, mimčo absolutně zdravé a jak si hezky leželo, mělo hlavu podloženou ručičkou😀
Příští kontrola už budeme vědět pohlaví, tak jsem zvědavá, manžel furt říká, že to bude holka😀 ☺️
Ahojky, já mám kontrolu až 27., takže se ještě načekám. Občas se mi udělá nevolno, ale zatím to zvládám bez blitíčka. Jak zvládáte vedro? Mě to rychleji unaví, ale jinak to jde. Co nedávám, tak je dusno. Z toho jsem vyřízená a jsem co nejvíc doma.
@Oneilka vedro nedávám moc ani normálně…teď úplně trpim
@Naomi14 píše:
@TER2312 ahoj aby jsi v tom nebyla sama, mě taky vůbec nic není, jak blbka si zkoumám i prsa jestli aspoň trošku bolí ale vždy mě uklidní to že když si chci kejchnout tak mě to okamžitě kopne![]()
![]()
![]()
jinak taky mě občas pichne ale zle mi není přesně jak píšou holky zhruba od 8-9tt od té doby ne pociťují nic, jen občas mi přijde jak kdybych cejtila jak tam cestuje, jako je to hloupost ale mám ten pocit
![]()
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
už si připadám, jak blbec s tím pozorováním
. S tím kýcháním to mám taky a teď mám teda dost bolesti hlavy, jinak nic. Ještě jsem si asi natáhla třísla, tak to je nepříjemný. Po screeningu bude líp věřím tomu. Tak se drž a díky
![]()
@Janivajan píše:
Ahoj holky. Já už konečně v pátek screeningnemůžu se dočkat.
@TER2312 t už ve streduuuu
@Pavla.kd ranní nevolnosti vymyslel jistě chlap
Já už jsem taky moc natěšená. ![]()
@TER2312 jo a co je mazec tak únava, jako normálně jsem usinala kolem 23:00 třeba a teď když mám vydržet do té doby tak usínám pomalu za chůze
po screeningu se to taky nezmění tk víme všechny toto už je doživotní strach jak říká každej od 2 čárek se bát nepřestane ![]()
@Pavla.kd nejde tam moc dobře vidět prďola😀..když kontrolovala, tak to byly krásný záběry a jakmile chtěla udělat fotku, tak polorozmazaný😀
@Pavla.kd já jsem byla zvyklá sebou plesknout na lehátko a absorbovat vitamin D ve velkým. Teď to úplně nejde. Vždycky na chvilku a pak do stínu. Ale z toho dusna je mi blbě. Dneska u nás podle radaru mělo dopoledne pršet a prd. Tak třeba večer něco bude, aby se ten vzduch trochu pročistil.
@Oneilka aby to nebylo jak včera u nás…ve 3 mělo pršet…jednu chvíli to vypadalo na bouřku, párkrát zabourilo spadlo 5 kapek a bylo po všem…
Ahoj holky tak se to tu zase rozjelo koukám
tady prší supeeer
jinak abych vás uklidnila zase po vysazení utrogestanu to špinění bylo jednorázové takže v pohodě… Nic mě nebolí jsem happy nevolnosti nic
a já tedy po screeningu jsem v pohodě na kontrolu jdu 21 srpna to mi uteče
co mě čeká horšího je v pátek zubař ouuuu
toho se bojím víc než jsem bála umělého oplodnění
![]()
@Dysis1 Gratuluji,že je všechno v pořádku, to je super jen tak dál! ![]()