Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 Toho zubaře, to už máš kontrolu v těhu? Přemýšlím, že už bych se asi měla objednat a vůbec se mi do toho nechce. A to už jsem si konečně našla hodnou zubařku, stejně ten strach trvá ![]()
@Dysis1 pamatuju si dobře, že ti nezabrala tenkrát ta injekce, jak ti škubal ty nervy?
@Oneilka nene objednala jsem se tam sama protože mám kaz a chci to řešit co nejdříve, ale nechám si rovnou potvrdit průkazku
@Pavla.kd jooo to jsem ja
doufám že kaz bude opravdu jen kaz
![]()
@Dysis1 budu držet pěsti aby jo…taky potřebuji k zubaři…ale ještě jsem stále ve fázi, že bych ho mohla poblejt…🤣
@Pavla.kd vidíš, to mi ani nedošlo, že se mi pravděpodobně navalí, až se mi bude hrabat v puse ![]()
@Oneilka píše:
@Pavla.kd vidíš, to mi ani nedošlo, že se mi pravděpodobně navalí, až se mi bude hrabat v puse
No mě se zvedá žaludek když si čistím zuby, tak držím palce u zubáka ![]()
Ahoj holky
gratuluji ke screeningu
já se taky těším hodně proto, že už jde semnou manzel
ale taky mám samozřejmě obavy, aby to bylo vsechno v pořádku. No už jen pár dní a budeme vědět. Dneska jsem byla u kamarádky, co má 7 měsíční princeznu
už je to pěkný ďáblík a zítra jedu za další kamarádkou. Ve středu k babičce a čtvrtek musím vydržet doma bez programu
![]()
@Dysis1 to jdeš na kontrolu tak brzyy? Já mám dojít až v půlce září.. soucitim s Tebou s tím zubařem😀 taky mi dnes říkala, že už končí prázdniny, ať si to začnu obíhat.. nechce se mi ani za nic!😂
@Janivajan mě jak po ránu už nebývá zle, tak do té doby než jsme šli na řadu mi od žaludku bylo divně, taky jsem měla trošku strach, aby bylo vše v poho☺️ ale jak jsem viděla mimčo na obrazovce, tak mi spadl kámen ze srdce.. manžel byl nadšenej a když nám pouštěla tlukot srdíčka, tak jsem už byla úplně v klidu☺️ pátek už je za chvíli😉
@Mandží Jojo. To budu mít určitě taky. Vždycky, když tam sedím, tak se mi dělá blbě z nervozity.
jojo už to bude zachvilku. Těším se, na výraz manzela ![]()
@Janivajan píše:
Ahoj holkygratuluji ke screeningu
já se taky těším hodně proto, že už jde semnou manzel
ale taky mám samozřejmě obavy, aby to bylo vsechno v pořádku. No už jen pár dní a budeme vědět. Dneska jsem byla u kamarádky, co má 7 měsíční princeznu
už je to pěkný ďáblík a zítra jedu za další kamarádkou. Ve středu k babičce a čtvrtek musím vydržet doma bez programu
![]()
![]()
@Janivajan píše:
@Mandží Jojo. To budu mít určitě taky. Vždycky, když tam sedím, tak se mi dělá blbě z nervozity.jojo už to bude zachvilku. Těším se, na výraz manzela
Já to samý😁
@Janivajan píše:
@Mandží Jojo. To budu mít určitě taky. Vždycky, když tam sedím, tak se mi dělá blbě z nervozity.jojo už to bude zachvilku. Těším se, na výraz manzela
Já to samý.😁
To si myslím, že je přirozený holky ten divnej pocit☺️.. jinak já teda manžela nějak nestíhala sledovat, protože jsem taky koukala na obrazovku, ale měl furt takový poznámky jakože, tyyjo to srdíčko pořádně bije a taak..a na hlase šlo poznat, že je šťastnej☺️