TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1499
10.8.20 17:14

@Dysis1 Toho zubaře, to už máš kontrolu v těhu? Přemýšlím, že už bych se asi měla objednat a vůbec se mi do toho nechce. A to už jsem si konečně našla hodnou zubařku, stejně ten strach trvá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
10.8.20 17:17

@Dysis1 pamatuju si dobře, že ti nezabrala tenkrát ta injekce, jak ti škubal ty nervy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
10.8.20 17:32

@Oneilka nene objednala jsem se tam sama protože mám kaz a chci to řešit co nejdříve, ale nechám si rovnou potvrdit průkazku :) @Pavla.kd jooo to jsem ja :lol: :lol: doufám že kaz bude opravdu jen kaz :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
10.8.20 17:35

@Dysis1 budu držet pěsti aby jo…taky potřebuji k zubaři…ale ještě jsem stále ve fázi, že bych ho mohla poblejt…🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
10.8.20 17:38

@Pavla.kd vidíš, to mi ani nedošlo, že se mi pravděpodobně navalí, až se mi bude hrabat v puse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
10.8.20 18:46

@Oneilka snad se ti to nestane 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
10.8.20 18:57
@Oneilka píše:
@Pavla.kd vidíš, to mi ani nedošlo, že se mi pravděpodobně navalí, až se mi bude hrabat v puse :lol:

No mě se zvedá žaludek když si čistím zuby, tak držím palce u zubáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
10.8.20 18:58

12+1

Ahoj holky :) gratuluji ke screeningu :hug: já se taky těším hodně proto, že už jde semnou manzel :) ale taky mám samozřejmě obavy, aby to bylo vsechno v pořádku. No už jen pár dní a budeme vědět. Dneska jsem byla u kamarádky, co má 7 měsíční princeznu :srdce: už je to pěkný ďáblík a zítra jedu za další kamarádkou. Ve středu k babičce a čtvrtek musím vydržet doma bez programu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.8.20 19:52

@Dysis1 to jdeš na kontrolu tak brzyy? Já mám dojít až v půlce září.. soucitim s Tebou s tím zubařem😀 taky mi dnes říkala, že už končí prázdniny, ať si to začnu obíhat.. nechce se mi ani za nic!😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.8.20 19:58

@Janivajan mě jak po ránu už nebývá zle, tak do té doby než jsme šli na řadu mi od žaludku bylo divně, taky jsem měla trošku strach, aby bylo vše v poho☺️ ale jak jsem viděla mimčo na obrazovce, tak mi spadl kámen ze srdce.. manžel byl nadšenej a když nám pouštěla tlukot srdíčka, tak jsem už byla úplně v klidu☺️ pátek už je za chvíli😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
10.8.20 20:04

@Mandží Jojo. To budu mít určitě taky. Vždycky, když tam sedím, tak se mi dělá blbě z nervozity. :roll: jojo už to bude zachvilku. Těším se, na výraz manzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
10.8.20 20:12

@TER2312 jo, kartáček umí divy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
10.8.20 20:28
@Janivajan píše:
Ahoj holky :) gratuluji ke screeningu :hug: já se taky těším hodně proto, že už jde semnou manzel :) ale taky mám samozřejmě obavy, aby to bylo vsechno v pořádku. No už jen pár dní a budeme vědět. Dneska jsem byla u kamarádky, co má 7 měsíční princeznu :srdce: už je to pěkný ďáblík a zítra jedu za další kamarádkou. Ve středu k babičce a čtvrtek musím vydržet doma bez programu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Janivajan píše:
@Mandží Jojo. To budu mít určitě taky. Vždycky, když tam sedím, tak se mi dělá blbě z nervozity. :roll: jojo už to bude zachvilku. Těším se, na výraz manzela :mrgreen:

Já to samý😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
10.8.20 20:28
@Janivajan píše:
@Mandží Jojo. To budu mít určitě taky. Vždycky, když tam sedím, tak se mi dělá blbě z nervozity. :roll: jojo už to bude zachvilku. Těším se, na výraz manzela :mrgreen:

Já to samý.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.8.20 21:02

To si myslím, že je přirozený holky ten divnej pocit☺️.. jinak já teda manžela nějak nestíhala sledovat, protože jsem taky koukala na obrazovku, ale měl furt takový poznámky jakože, tyyjo to srdíčko pořádně bije a taak..a na hlase šlo poznat, že je šťastnej☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí