TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
1.2.23 11:41

@Ellie96 Mám to stejně..pořád běhám na záchod a dávím se, včera večer jsem zvracela 3×, jen co jsem se napila vody. A ty těhotenská lízátka mi vůbec nepomáhají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.2.23 11:46

Holky, co takhle většinou pijete přes den? Já vodu ani Colu nemůžu cítit a čaj se nedá pít celý den 👀.. hlavně mám hrozný problém s pitím, před těhu jsem vypila tak půl litru denně, teď jsem ráda když do sebe dostanu aspoň litr. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 15:34

Tak to naopak já piju furt, mi přijde :think: :lol: a nejvíc trochu džusu (jablka, pomeranč) a dolít vodou :) takhle mi jeden džus vydrží cca 3 dny ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.23 15:45

Jen mě děsí, jak vám všem je dost špatně a jaké máte příznaky, a u mě nic :think: jen mě občas pobolívá v podbřiše, mám pocit, že jsem furt přecpaná a přešla mě chuť na sladké, jakože úplně :D za to brambůrky, pizza apod.bych jedla nejraději furt, ale samozřejmě se ovládám :lol: a jinak mi nic není :think:

• Citovat
  • Upravit
80
1.2.23 16:42
@Anonymní píše:
Jen mě děsí, jak vám všem je dost špatně a jaké máte příznaky, a u mě nic :think: jen mě občas pobolívá v podbřiše, mám pocit, že jsem furt přecpaná a přešla mě chuť na sladké, jakože úplně :D za to brambůrky, pizza apod.bych jedla nejraději furt, ale samozřejmě se ovládám :lol: a jinak mi nic není :think:

Me take nic neni :D jen prsa, ta boli, zvláště dneska. V podbřišku me pichalo tak kolem 6tt a nemela jsem moc chut na jidlo.
Ted kdyz se najim male porce, jsem taky hned precpana, ale za hodinu uz me kručí v žaludku :lol: a vyloženě chute a nechute nemam :nevim:
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.2.23 16:48
@Ryuu píše:
@Veru.1616 já si po práci na hodinku po jídle odpočinu, než jdu zase makat, ale kdybych si pospala, tak zas nespím v noci, mám to tak celý život. :/ Spát přes den prostě nee. Samozřejmě jsem ze spousty věcí slevila, ale mi přijde, že nemám energii ani na ty základní věci. Hrozně se kopu a vše mi pak trvá ještě dvakrát déle. :(
Od zítřka budu zkoušet těhotenskou jógu, našla jsem nějaký online kurz s koučkou. Měla by prý pomoct i s tímto. :)

@helis0 nějaké jsem u Dr. zakoupila a krom toho, že jsem se z nich jednou málem pozvracela (a že snad udržují mimčo v pohodě) žádný účinek :lol:

No držím vám všem palce s tou únavou, je to opravdu nepříjemné. Držte se dámy :srdce:
Jinak jdu zítra konečně na další kontrolu. To bylo dlouheee. :potlesk:

Ja vim, ze to tak byva, ze kdyz se da šlofík pres den, ze vecer se spatne usina…ja tedy drive s tim problem nemela, obcas kdyz po ranni jsem byla fakt mrtva, tak jsem si hodinu pospals w večer uplne v poho usnula.
Ted v tehotenstvi mam s tim take problemy…ale i kdyz nejdu spat pres den, vecer stejne spatne usínám.
Kazdy to ma jinak a kazdemu vyhovuje neco jineho. Ja treba kdyz se po práci natahnu, tak to nevydrzim a stejne usnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.2.23 16:52

@Veru.1616 já se tomu právě zuby nehty ubráním, abych usnula. :D když cítím, že to na mě jde, okamžitě se zvedám a jdu obstarat koně. Kdybych usla, jsem schopná prospat i tři hodiny, bohužel si neumím dát tzv. „dvacet“. :lol: Jedině s budíkem. Ale mě ten časový harmonogram tak či tak moc šlofíky nepovolí. Příští týden mám odpo, tak snad doženu spánek dlouhým vyspáváním před směnou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.2.23 17:29

Já jsem taky téměř bez příznaků, dnes třeba vůbec nic. Na kontrolu jdu až 16.2, tak doufám, že bude vše OK.
Holek, co je jim špatně je mi líto. Držím pěsti, ať vám je brzy zase lépe :srdce:
A já třeba teď hodně piju ovocné čaje, udělám si velký džbanek a popijim cely den.. A i iontak, četla jsem, ze ten taky nevadí a nebo jen čistou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.2.23 18:06
@Ryuu píše:
@Veru.1616 já se tomu právě zuby nehty ubráním, abych usnula. :D když cítím, že to na mě jde, okamžitě se zvedám a jdu obstarat koně. Kdybych usla, jsem schopná prospat i tři hodiny, bohužel si neumím dát tzv. „dvacet“. :lol: Jedině s budíkem. Ale mě ten časový harmonogram tak či tak moc šlofíky nepovolí. Příští týden mám odpo, tak snad doženu spánek dlouhým vyspáváním před směnou. :)

Noo, to jsem si take rikala, ze aspon pred odpo se vyspím, ze nemusim vstavat v 5h…a ono prd…uz v pul 7 byvam vzhuru :zed: to driv nebyvalo, do budiku jsem chrněla jak mimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.2.23 18:44

Holky co nemáte příznaky, buďte rády a užívejte si těhu. Ty celodenní nevolnosti jsou fakt zlý, nemůžu ani projít kuchyní, protože mi tam pořád něco smrdí..a k myčce se ani přiblížit nemůžu, to jdu hned :poblion: dnes jsem 9+1, tak snad to brzy přejde, drží se mě to 14 dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
1.2.23 20:14

@dendena jsem myslela, když to není doteď tak zle, tak již nebude :think:. Včera mi bylo špatně, ro jsem hodně rozdychavála ale nezvracela jsem. Dnes se mi hodně zámotala hlava, ze jsem si musela 30cm před wc sednout na zem. Jinak bych sebou sekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.2.23 09:18

Holky mě je taky zle hrozně. Dnes 7+6, už třeba 2-3 týdny. Nezvracim, ale chce se mi 24/7. Ráno, večer, v noci, když se vzbudím, furt. Na psychiku hrozny, brečívám kvuli tomu dost protože to se nedá vydržet tak dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
2.2.23 09:46

Když tady čtu o těch nevolnostech, od kdy vás holky tak zhruba trápí? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.2.23 09:53

@ruzulka mně začaly okolo 6tt, ale to jsem měla jen nevolnosti 24/7. Teď, když jsem překročila 9tt, tak se přidalo zvracení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.2.23 10:11
@ruzulka píše:
Když tady čtu o těch nevolnostech, od kdy vás holky tak zhruba trápí? :?

přesně s úderem 8týdne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky