Trable s nynějším přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.5.20 00:50

Tak jsem zjistila, že partner neodepisuje vůbec nikomu, takže se začínám bát. V pátek večer si zprávu zobrazil, během dneška aktivní byl, ale sekaně a ani ne minutu dohromady.
Pracuje tak od začátku března, sám přiznal že ho to už nebaví. Ale situace se má konečně lepšit. Říkal že je to prostě záhul.
Já nechci být stíhačka, to vůbec. Ale za den jsme si minimálně tři zprávy vždycky napsali. Až poslední tři dny mi přestal přát i na dobrou noc, nikomu neodepisuje. Tak se bojim co je. Mám mu dát čas? Někdy to je s ním těžké, je flegmatik. Někdy mívá depky, kdy se s nikým nebaví a potřebuje být v klidu, má to tak odmalička. I jeho sestra mi teď napsala, že když se něco děje nebo má práci, tak nepíše a ani neodepisuje. Musím si asi zvykat, uznávám že jsem mladá a nevím jak to chodí když je někdo zaneprázdněný..

• Zakladatelka
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.21 19:53

Ahoj, také si přiživím, protože tím nechci kamarádky otravovat.
S přítelem jsem druhým rokem, vidíme se často, ač spolu nebydlíme, jsem spolu každý den nebo obden na telefonu. Vcera když jsme se loučili navrhnul, že mi dneska udělá oběd. Souhlasila jsem, počítala s tím, že tedy přijedu…

Asi hodinu nebo půl hodiny předtím mi psal, že dnešek se ruší a teď se podržte, protože mu přivezou uhlí 8o
(Záležitost 15 minut, vysypat-skladat ho asi nebude ještě ten den).
Popravdě absolutně jsem nechápala, proč teda vykládku nevyřídí a následně pro mě nepřijede (jak jsme byli domluvení) a na to mi neodepsal.
8o 8o
Celý den už se neozval. Ani já ne-ostatně JÁ nemám podle mého důvod. Setkání jsem nezrušila já, neodepsala jsem já.

Celý zbytek dne jsem tak tedy ztratila po svém :lol:, ale je večer a mě tak nějak hlodá červíček, že… Je asi konec. Protože to jeho chování je zvláštní.

Prosím anonym, jinak smazat. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
28.1.21 20:02

Skládala jsi někdy uhlí? Asi ne že? Jinak by jsi nemohla psát, že je to otázka 15 minut a neurazila by jsi se kvůli tomu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.21 20:04

@smajlik345 Překvapivě ano, od dětství. Jak jsem psala: uhlí měli jen přivést. Skládat ho zřejmě nebude - sněží - dle mého.

• Citovat
  • Upravit
20912

A co kdyz ho celej den skladal? :think: no kazdopadne rozchod. Udelas pro nej to nelepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897

No tak u nás se uhlí skládalo vždy okamžitě, aby do něj nenapršelo nebo nenasněžilo. A zrovna dnes tu leje jako z konve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 20:06

U nás také. Ale jak ho znám, nehrne se do toho. Není to poprvé co mu dovezli fůru.

• Citovat
  • Upravit
1086
@Anonymní píše:
Ahoj, také si přiživím, protože tím nechci kamarádky otravovat.
S přítelem jsem druhým rokem, vidíme se často, ač spolu nebydlíme, jsem spolu každý den nebo obden na telefonu. Vcera když jsme se loučili navrhnul, že mi dneska udělá oběd. Souhlasila jsem, počítala s tím, že tedy přijedu…

Asi hodinu nebo půl hodiny předtím mi psal, že dnešek se ruší a teď se podržte, protože mu přivezou uhlí 8o
(Záležitost 15 minut, vysypat-skladat ho asi nebude ještě ten den).
Popravdě absolutně jsem nechápala, proč teda vykládku nevyřídí a následně pro mě nepřijede (jak jsme byli domluvení) a na to mi neodepsal.
8o 8o
Celý den už se neozval. Ani já ne-ostatně JÁ nemám podle mého důvod. Setkání jsem nezrušila já, neodepsala jsem já.

Celý zbytek dne jsem tak tedy ztratila po svém :lol:, ale je večer a mě tak nějak hlodá červíček, že… Je asi konec. Protože to jeho chování je zvláštní.

Prosím anonym, jinak smazat. Děkuji

Uhlí se většinou skládá hned ten den. Spíš jdi mu měla nabídnout pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
@Anonymní píše:
@smajlik345 Překvapivě ano, od dětství. Jak jsem psala: uhlí měli jen přivést. Skládat ho zřejmě nebude - sněží - dle mého.

Tak to mě upřímně udivuje, protože jinak by se uhlí mělo skládat okamžitě, nemělo by zmoknout.
Jinak to že mu přivezou uhlí pravděpodobně nevěděl, my jsme šli objednat uhlí, oni nám řekli že ho přivezou, ale už neřekli v který den, jen nám třeba (a to ne vždy) zavolali hodinu předem, že jedou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.21 20:08

Holky, já vám rozumím :mrgreen: a i souhlasím s tím, že se má složit ještě ten den, jak kvůli vlhkosti, tak hlavně, že je to z krku :mrgreen:
Ale znám ho a vím, že leckdy ho přikryje a nabízí další den nebo dny.

Mě jen udivuje a dotklo se mě, že mi prostě, ani neodepsal na to, že nevidím důvod, proč až mu ho složí na hromadu, nemůže pro mě přijet. Neodepsal/neozval se. Prostě nic 8o :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1086
28.1.21 20:09
@Anonymní píše:
Holky, já vám rozumím :mrgreen: a i souhlasím s tím, že se má složit ještě ten den, jak kvůli vlhkosti, tak hlavně, že je to z krku :mrgreen:
Ale znám ho a vím, že leckdy ho přikryje a nabízí další den nebo dny.Mě jen udivuje a dotklo se mě, že mi prostě, ani neodepsal na to, že nevidím důvod, proč až mu ho složí na hromadu, nemůže pro mě přijet. Neodepsal/neozval se. Prostě nic 8o :pocitac:

Třeba skládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 20:13

@Hrozina Tak to mohl napsat a vést normální komunikaci jako jindy. :think: A ne mlčet a několikrát za den být online ( ano používáme kecalky ) na netu. A ne ignorovat moji, otázku,. Ignorovat mě

• Citovat
  • Upravit
392
28.1.21 20:14
@Anonymní píše:
Ale znám ho a vím, že leckdy ho přikryje a nabízí další den nebo dny.Mě jen udivuje a dotklo se mě, že mi prostě, ani neodepsal na to, že nevidím důvod, proč až mu ho složí na hromadu, nemůže pro mě přijet. Neodepsal/neozval se. Prostě nic 8o :pocitac:

A není to tím, že z tvé strany to bylo spíše konstatování, než otázka a prakticky není co na ní odpovědět? Je pravda, že třeba můj chlap by hned volala, že to a to a že to necháme na jindy, ok? Ale zase ne každý je takový „pisálek“ :nevim: já fakt nechápu, proč by kvůli tomuto měl být konec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.21 20:18

@Májovka1234 proč? Protože i on by hned odpověděl, to je jeho standartní chování

• Citovat
  • Upravit
7742
28.1.21 20:18
@Hrozina píše:
Uhlí se většinou skládá hned ten den. Spíš jdi mu měla nabídnout pomoc.

Prd, at´mu pomůžou nějaký chlapi. Já si spíš říkám, že to nevěděl, že mu ho dnes povezou? Ale někdo je prostě schopný na to i zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí