Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevim..zdá se mi to divné..mi nemužem otevřít pračku dokud tam je voda..takže to fakt nechápu.. ![]()
@chatwenna tak to je hustý, ale nám teda v pračce voda nezůstávala
buď byla zavřená a prala nebo v ní byla voda, ale pak prala a s vodou se otevřít nedala a to byl hodně starý model ![]()
Ja sice mam vrchem, ale nejde otevrit, kdy je zapnuta… A je 8 let stara, zadny „novy“ model v dnesni dobe. Vubec to nechapu. Mam 10ti mesicniho a tezko by se tam pres ty dvirka rval. Navic-vzdyt je to tak vysoko!!!
@smurfka Přesně, také to moc nechápu, ale mám tu klasickou bokem, tak to možná funguje jinak. Každopádně je to hodně podivné, že tam vůbec vylezlo a všechno, to snad musela udělat ta matka schválně. ![]()
Na vrchem plněnou pračku dítě určitě samo v tomhle věku vylézt nemohlo, i kdyby tam mělo žebřík
Nevím, myslím si, že to byla nějaká ta stará tatramatka, bo jak se jmenovaly, byly i nízké, protože si nedovedu představit, jak by roční dítě mohlo vlézt na automatickou pračku plněnou vrchem, přeci jen je vyšší, než ty staré tatramatky a dítě v roce ještě není tak fyzicky zdatné, aby se do ní vyšplhalo, jedině, že by u ní měli nějakou židli.
Každopádně to je obrovská tragédie ![]()
Já to taky nechápu, dyť to má zámek… dokud nedojede program a je tam voda, tak to nejde otevřít. To by jí tam musela napustit sama a dítě utopit
… to je taky dost možný, protože mi to přijde divný. ![]()
Leda tak stara tatramatka, jinak myslim ze je to technicky nemozny..
@paola white Tak my tedy máme u našich pračku, která šla otevřít i během praní (akorát zastavila buben), pamatuju si, jak tam máma přihazovala zapomenuté kousky…
Nikdy mi voda v pračce nezůstala, tyhle tragédie mají příčinu většinou úplně jinou než tvrdí rodiče, bohužel.
Edit: I když tohle dítě ještě žilo, když ho našli, tudíž fakt nechápu.
Příspěvek upraven 07.07.13 v 17:12
Mně stará pračka, s plněním shora, šla otevřít, i když v ní byla voda. Cca tak do půlky bubnu.
Je to hrozné ![]()
Taky jsem ten článek četla a je mi to divné, měli jsme i vrchem plněnou pračku a pokud je v ní tolik vody, tak by mě dovnitř zámek nepustil, navíc roční dítě si samo otevřelo pračku? dvířka i buben??to se mi taky nezdá, ale samozřejmě je to tragédie
@j.a.n.i1 píše:
@paola white Tak my tedy máme u našich pračku, která šla otevřít i během praní (akorát zastavila buben), pamatuju si, jak tam máma přihazovala zapomenuté kousky…
To jo, to jde, ale většinou mají časové pojistky, že musíš chvíli počkat, než jde otevřít a navíc nejde otevřít tak zlehka, aby jí otevřelo roční dítě + ještě otevřít buben ![]()
Taky to nechápu..My máme vrchem plněnou a otevřít se dá pouze když tam není voda..A hlavně proč by měla otevřenou pračku, která by ještě nedoprala a byla plná vody..? Pochybuju že si ji roční dítě otevře a taky je tam tlačítko na zámek.. A před praním i když dopere, to všechnu vodu vypustí..Moje máma taky měla vrchem plněnou a pokaždé když jsem do ní vlezla i v průběhu praní abych něco přihodila, musela jsem počkat na časovou pojistku a otevřít víko i buben, takže si to neumim představit.. ![]()
Příspěvek upraven 07.07.13 v 17:13
http://www.novinky.cz/…-pracce.html
Ma nekdo z vas vrchem plnenou pracku? Kolik je tam vody?
My mame bokem a pere na 19 litr vody. Ve vrchem plenene by to dosahovalo mozna do pulky bubnu…
Je mi z toho zle