Trestní oznámení na neplacení výživného
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Trestní oznámení na neplacení výživného
Dobrý večer, je tu některá maminka co podávala trestní oznámení na otce pro neplacení výživného v ČR a otec utekl záměrně do Německa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@piruetka píše:
Dobrý večer, je tu některá maminka co podávala trestní oznámení na otce pro neplacení výživného v ČR a otec utekl záměrně do Německa?
Ne, ale dodám..že najít a zažalovat pro neplacení výživného je na
delší etapu i kolikrát i když otec bydlí v ČR a zdráhá se..
Peníze nemusíš vidět i léta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bez na exekutorsky urad a vyrizuj to tam. Mam zkusenost a cekam az konecne prijdou penize. pokud otec pracuje pujde to snadno. drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Bez na exekutorsky urad a vyrizuj to tam. Mam zkusenost a cekam az konecne prijdou penize. pokud otec pracuje pujde to snadno. drzim palce
V Brně to podané mám. A nevím jestli to půjde snadno, když se všemu vyhýbá, tak zase radši uteče jinam. A v Nemecku je nezabavitelná částka 1080€,tak vůbec nevím jestli uspěju, když on pracuje pod agenturou tak moc mít nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@KahlanAmnel píše:
Ne, ale dodám..že najít a zažalovat pro neplacení výživného je na delší etapu i kolikrát i když otec bydlí v ČR a zdráhá se..
Peníze nemusíš vidět i léta.
Mám o něm informace v Nemecku jen nechce platit. Státní policie to bude předávat kriminální policii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ty taky řešíš výživné z Německa? Přes exekutorsky úřad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@piruetka zkusenost primo z nemecka nemam. Optej se kde to mas podane. Ja musela vyplnit vse co o neplatici vim. Vse jsem znala i zamestnavate, cislo uctu, adresu. Oni vzapeti posilali dopis o srazkach do zamestnani a strhli mu vylohy exekutora. Jenze ten blb si podal na soud zadost o zruseni exekuce a resilo se to pres soud, coz se to samozrejme protahlo. Soud jsem vyhrala. Meli by ti rict, jak to bude probihat v tvem pripade, kdyz je v nemecku a vyhyba se svym povinnostem. Drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Doklady, co kupuju z výživného
- Vyhrožování. Pomůže trestní oznámení?
- Konec rodičovské dovolené, neplacené volno
- Čistý trestní rejstřík z roku 2019 - je validní?
- Vyplacení vyživného od úřadu
- První gynda a oznámení těhotenství až v ordinaci
- Trestní příkaz vymáhání škody.
- Trestní oznámení na vládu ČR