Trestní oznámení za ublížení na zdraví? Podat - nepodat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si pro radu.Kdy si jsem otravovala jednu „Máňu“ (měla jsem těžce nemocnou mamku.) Byla jsem v purbertě..(Bylo mi 16 let.) Napsala jsem jí blbka dopis s adresou. Jen že Máně se to nelíbilo tak na mě poslala celou svojí bandu atd.
Třeba po mě vyběhl chlap s pěstí když jsem šla na brigádu. Když jsem chodila běhat vyběhly po mě dva chlapy a běželi po mě. Mám za celých 8 let takových historek strašně moc. Skončila jsem s psychiatrickou diagnozou. Cely jsem to odsrala. Mám to podávat? Díky
Ne.
Vždyť si za to můžeš sama. Máňa může mít schovaný dopis a může taky
podat TO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Asi to podej. Jinak hrozí, že si uděláš řidičák na nákladní auto, v autopůjčovně si půjčíš nákladní auto a pak s ním schválně najedeš do houfu lidí, čekající na refýži na příjezd tramvaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co znamená, že jsi ji otravovala? A co tě k tomu vedlo? Aby se to ještě neotocilo proti tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@topazio TO. Myslím trestní oznamení. Myslím že by to vyhrála protože mám psychiatrickou diagnozu, díky za názor.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@topazio TO. Myslím trestní oznamení. Myslím že by to vyhrála protože mám psychiatrickou diagnozu, díky za názor.
A v té době jsi ji měla? Když si psala ten dopis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vyhrála? To si nemyslím.
Jestli jsi v 16 letech žádnou diagnózu neměla.
A na koho chceš podat TO?
Příspěvek upraven 02.01.22 v 01:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Božislava píše:
Asi to podej. Jinak hrozí, že si uděláš řidičák na nákladní auto, v autopůjčovně si půjčíš nákladní auto a pak s ním schválně najedeš do houfu lidí, čekající na refýži na příjezd tramvaje.
Na třídě obránců míru že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Serpentini Napsala jsem jeden pitomý dopis, vlastně dva. Tak nejak se za to stydím.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Božislava píše:
Nebo je dotyčná trollík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Serpentini Napsala jsem jeden pitomý dopis, vlastně dva. Tak nejak se za to stydím.
Ty budeš troll.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@topazio Ne ale potom co na me Mana nabehla tak jsem ji mela..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@topazio Ne ale potom co na me Mana nabehla tak jsem ji mela..
Nemáš šanci holka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Toužím po zdravém životním stylu.
- Rychlé zdravé recepty
- Zdraví dětí, smůla se lepí na paty
- Je sexuální půst zdravý?
- Informováni o trestném činnu
- Odkud je pozdrav "zdráva"?
- Trestní rejstřík (Amnestie)
- Krok pro zdraví - CPZP
Ahoj jdu si pro radu.
Kdy si jsem otravovala jednu „Máňu“ (měla jsem těžce nemocnou mamku.) Byla jsem v purbertě..(Bylo mi 16 let.) Napsala jsem jí blbka dopis s adresou. Jen že Máně se to nelíbilo tak na mě poslala celou svojí bandu atd.
Třeba po mě vyběhl chlap s pěstí když jsem šla na brigádu. Když jsem chodila běhat vyběhly po mě dva chlapy a běželi po mě. Mám za celých 8 let takových historek strašně moc. Skončila jsem s psychiatrickou diagnozou. Cely jsem to odsrala. Mám to podávat? Díky