Trestní oznámení za ublížení na zdraví? Podat - nepodat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@topazio Děláte u policie? Jak se mám bránit?
Jdi spát trolle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@B4RC3LON4 píše:
Na třídě obránců míru že?
Teď si nemůžu vzpomenout na které třídě v Praze se to stalo…ale pachatelku sužovali stejné nepříjemné pocity jako pisatelku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Božislava Jako vazne??? Ne nejsem Olga Hepnarova. Pro tebe asi ano.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Pokud jste skončila na psychiatrii, tak tam by Vám sociální pracovník měl poradit organizaci, která se zabývá těmito případy.
Nevzpomenu si, jak se organizace jmenuje, ale vím, že pomáhá lidem s úřady, právníky apod.
Další možnost před návštěvou policie je zavolat na linku důvěry. Objasnit situaci, oni Vás nasměrují, uklidní a dodají důvěru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si pro radu.Kdy si jsem otravovala jednu „Máňu“ (měla jsem těžce nemocnou mamku.) Byla jsem v purbertě..(Bylo mi 16 let.) Napsala jsem jí blbka dopis s adresou. Jen že Máně se to nelíbilo tak na mě poslala celou svojí bandu atd.
Třeba po mě vyběhl chlap s pěstí když jsem šla na brigádu. Když jsem chodila běhat vyběhly po mě dva chlapy a běželi po mě. Mám za celých 8 let takových historek strašně moc. Skončila jsem s psychiatrickou diagnozou. Cely jsem to odsrala. Mám to podávat? Díky
TO měla podat Máni máma už dávno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si pro radu.Kdy si jsem otravovala jednu „Máňu“ (měla jsem těžce nemocnou mamku.) Byla jsem v purbertě..(Bylo mi 16 let.) Napsala jsem jí blbka dopis s adresou. Jen že Máně se to nelíbilo tak na mě poslala celou svojí bandu atd.
Třeba po mě vyběhl chlap s pěstí když jsem šla na brigádu. Když jsem chodila běhat vyběhly po mě dva chlapy a běželi po mě. Mám za celých 8 let takových historek strašně moc. Skončila jsem s psychiatrickou diagnozou. Cely jsem to odsrala. Mám to podávat? Díky
Obavam se, ze mas smulu, kdyz si vzpomenes po x letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
V pondělí půjdu na policii a podám trestní oznamení.
Běž, aspoň se kluci trochu pobaví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ty jsi taky dobrá Máňa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Toužím po zdravém životním stylu.
- Rychlé zdravé recepty
- Zdraví dětí, smůla se lepí na paty
- Je sexuální půst zdravý?
- Informováni o trestném činnu
- Odkud je pozdrav "zdráva"?