Třetí dítě, maminky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
6.4.13 18:47
@emjee píše:
@jitina Ahojky dnes jsem 10+5 tt tak to budeme přibližně na stejno na screeningu budu 12+4tt tak také doufám, že už něco bude vidět :palec:

No tak dle PM jsem 12+1,ale miminko je mladší a dle ULZ jsem taky 10+5 :mrgreen:
Já jdu na sreening když budu 12+1,taky jsem zvědavá, jestli to uvidí. U mladšího syna jsem byla ve 13 týdnu a řekl mi to. Už se těším.

Můžu se vás tady zeptat, jaký měl nazor na to váš partner? Můj nadšenej nebyl a není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
6.4.13 18:51

@jitina Tak to je super tak ty to budeš vědět dřív tak potom musíš dát vědět ;) jinak můj manžel také nebyl nadšený, ale už se stím smířil a snad už se i těší hůř to vzali naši :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
6.4.13 19:06

Já jsem tak sotva 5 tt, podle měsíčků by to bylo daleko víc, ale to nesedí:-),ty jsem měla naposledy 15.2.
jinak mm byl celkem dost zoufalí a pořád co budeme dělat..no co už..už raději nic neříká, ani o tom nemluví a nechce mluvit, ale chodím často na kontroly, ochotně pohlídá malýho, přehodí si směny a říká at mě pořádně vyšetří..
takže úplně jedno mu to není..
už to nějak dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.4.13 19:18

No muj chlap říkal, pokud si to chci nechat, ať si najdu sponzora :pocitac: :think:,strašně se mě to dotklo, že se tak hnusně chová, vždyť jsem to neplánovala a že jsme hold oba šíleně plodní, já chytlavá, tak se stalo :oops:,a říkala jsem, že pokud to bude všechno v pořádku, že si to nechám. No, ale pořád se neví skrz tyy léky, brala jsem prestarium neo combi na vysoký krevní tlak a reakce kardiologa byla, že mi vypsal žádanku na miniinterupci :,( :pocitac:,kterou jsem probrala s mým gynekologem a genetikem, oba se shodli, že by to mělo být v pohodě a vlastně jsem ještě vysadila léky, kdy nebylo embrio spojené se mnou, ale riziko tam je a vlastně genetik mi měřil mimi a je o týden mladší, což je ještě lepší. Při nejhorším interupci bych ještě měla stihnout :? :,(,snad k tomu nedojde, strašně by mě to mrzelo, ale postižené dítě na svět nepřivedu, na to nemám :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.4.13 19:23

A teda já kromně partnera, nejlepší kamarádky a moji mamky a pár nezávislých lidí na moji rodině, tak to nikdo neví :oops:.Já chci právě počkat do toho sreeningu, jak to dopadne a taky. Mám ještě babičku a dědu a ty se na to teda nějak valně tvářit nebudou a taky tchýně-ta už vůbec ne :mrgreen:,tak jim to chci říct, až bude po období interupce, že jsem na to přišla pozdě, páč se mi nechce nikomu zpovídat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
6.4.13 19:39

U nás to ví taky jen tatínek, moje dcerka, která teda taky není nadšená, dost ju provokuje tan malý 2 letý rarach a moje nej. kámoška a jinak nikdo, chci to nechat co nejdýl v utajení, minimálně do výsledů všech testů atd..
U malýho to taky nevěděl hodně dlouho, do 25tt skoro nikdo, pak jen rodina a nejebližší přátelé a asi 2 měsíce před porodem jsem to už odtajnila:-) skoro nic jsem nepřibrala, pouze 7 kg:-),,tak jsem ani moc bříško neměla, celé těhu sem prozvracela, u dcerky mi nebylo naprosto nic :-)
pár lidí bylo i hodně překvapěných že to dítě co vozím v kočárku je moje, si mysleli, že ho jen někmu hlídám :-)a to mě vidívali téměř denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
6.4.13 20:22

@jitina Já si myslím, že to bude dobrý jak píšeš tak si léky včas vysadila, tak se to k miminku ani nedostalo. U nás to vědií jen naši tchýně a pár dobrých kamarádek také čekám po screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
6.4.13 20:34

Já ještě než jsem zjistila že jsem těhu, tak jsem skoro týden brala coldrex a ibuprofen, tak snad to neohrozilo..byla jsem pěkně nemocná, takyjsem ještě před tím slavili..no prostě s etoho sešlo víc a pak najdu //
u malýho jsem pěkně jedla vitamínky, zdravě jedla, ještě dlouho před tím než sme ho čekali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
6.4.13 20:46

@martas22 Jo, zdraví je nejdůležitější…

No, tak já jsem chtěla nejméně 3 děti. Jako třetí se narodily dvojčata, tak co jsem mohla dělat :D A ještě jsme měli jedno volné místo v autě, tak jsem si pohrávala s myšlenkou, že až bude dvojčatům trochu víc, tak si pořídíme ještě nějakého „benjamínka“ :D. No a ono to vyšlo trochu dřív, no.

Jo, řešení interrupce nebylo vůbec příjemný :,( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
6.4.13 20:49

Holky všem vám držím palečky ať jsou fazolky v pořádku :hug: určitě budou.
Trošičku vám závidím, občas se mi po bříšku zasteskne ale když se podívám na ten náš poklad smutek je hned pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
6.4.13 20:49

@Gituš no mi auto nemame takže mužu mit dětíííííííííí :mrgreen: :mrgreen: a jakou antikoncepci jsi brala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
6.4.13 21:52

@jitina Jéé teď koukám, že starší děti máme od sebe jen o 2 dny tak to je dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
6.4.13 22:56

Aho rada se k vam pridam. Cekame treti detatko. Mame doma dve holcicky 11 a 7 let. Dnes jsem 10+6 a pozitri v pondelijdu na screening na krev a 22.4. na ultrazvuk. Nechame si poprve rici, kdopak je to tam schovany. Jsem nervozni z toho screeningu doufam ze dopadne dobre. Myslite ze se da uz takhle brzy urcit pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2051
6.4.13 23:02

Tak můj manžel to vzal úžasně, no ještě také aby ne, však je to nás obou, my jsme třetí plánovali, jen s větším rozestupem, aby jsme si dětičky řádně užili a vůbec, aby to nebylo tak těžké, to tahání miminka je náročné, kor když je člověku špatně, to prostě mrňouskovi nevysvětlím, musím ho přebalit, musím ho nakrmit, i když se mi zvedá žaludek už jen z toho pohledu na to jeho papkání :) Co to bude je nám jedno, hlavně aby bylo miminko zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
7.4.13 07:54

@stampulka Ahojky tak to máš také stejný TP pohlaví může už být poznat, ale záleží na kvalitě utz a jak je mimčo natočený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová