Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
10.6.11 12:36
lokofa píše:
Vítej.Zajímavé, kolik lidí chce třetátko. I v mém okolí snad každá známá, či kamarádka čekají třetátko.
A manžel říká, že dvě je na dnešní dobu akorát.

Tak moje kamarádky, co mají dva prcky, by i třetí chtěly, ale nakonec zůstávají u dvou hlavně kvůli financím a bydlení (málo prostoru)..Anebo chlapi už třetí nechtějí..Já si teda myslím, že když se v rodině v pohodě uživí dvě děti, tak i tři se zvládnou, spíš to bydlení chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.6.11 12:36

Já říkám, kde se nají čtyři lidi, nají se i pět.
Pravda až budou všichni ve škole už to bude horší. Ale zase já od 18 jsem chodila na brigády a na spousty věcí jsem si připlácela.

• Citovat
  • Upravit
4065
10.6.11 12:37
damia píše:
ahoj, taky tě tu mezi námi vítám a moc ti přeji, aby se vám ten chlapeček povedl :-D My bychom zase brali ke dvoum klukům holčičku :-D
Mě taky kdysi kamarádka po netu věštila, že budeme mít nový domeček a narodí se nám holčička. No narodil se kluk, ale nový domeček už máme, do měsíce se stěhujem, tak že by vyšla i ta holčička :think: Taky jsem už pátrala, že bych se ještě jednou u nějaké kartářky pozeptala, ale chtějí za to moc peněz… Můžeš mi prosím napsat buď sem nebo do vzkazíku nějaký kontakt? Musíme se sice snažit s manželem, ale i taková ta předtucha, že by možná snad se mimčo zadařilo, není na škodu :-D

Moc děkuju a vám teda držím palečky na princeznu :palec:
Jdu se mrknout na ty kontakty, určitě je můžu napsat přímo do diskuze, všechny jsem je našla na netu :-) Uvidíš, co se dozvíš zajímavého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 12:43

Holt nebudou mít všichni značkové hadýrky, ale to já bych nekupovala dítku, ani kdyby bylo jedno..

Tak ty kontakty na kartářky:

keiira@seznam.cz (moc milá paní, neříká pohlaví, ale přibližný čas početí ano)
xyra.vestba@seznam.cz
roccerka@centrum.cz (můžeš se zkusit zeptat i na pohlaví, odpoví dvě otázky)
Pak je možné zeptat se tady, buď fomou sms za 30 Kč, nebo zadarmo v poradně: http://vykladonline.webnode.cz/…_635720/150/
A úplně skvělý kartář je tady, u toho mi zatím všechno vyšlo: http://www.tetakaterina.cz/…iewforum.php?f=50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 12:48
MarinkaCu píše:
Děkuju za milé přívítání :) Kdybys chtěla, můžu ti dát kontakty na nějaké kartářky na netu, které odpovídají jednu, dvě otázky zadarmo a v té předpovědi u mě se přesně shodly :-) Jedna dokonce věděla, že to bude třetí mimi..Tak to můžeš zkusit :wink: Teď vyrážím s malou na procházku, pak se objevím..

Martinko, já mám strašnou chuť to zkusit, ale hrozně se bojím, že mi potvrdí to, co mi řekla ta „moje“.
Prý že další dítě tam vydí - možná i dvojčátka - ale až za dlouho, až ke čtyřicítce :cry: a to já fakt takhle dlouho nechci čekat.
Kéž by to vyšlo už tento měsíc :andel: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 12:50

Holky, máte pravdu, že kde se uživí 4 krky, další se také nají. Horší je to pak ve škole a kroužky, ale co, já nejsem náročná, manžel taky ne, máme rádi rodinnou pohodu. Jen teda bysme snesli větší bydlení, to ano, máme 3+1 a to byl ten důvod, proč jsme se rozmýšleli tak půl roku, či ano nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.6.11 12:55

Já jsem zkusila toho Mária. Tak uvidím.
Jedna holčina co jsem našla na netu mi dělala kyvadlo a předpovídala že třetí ano, ale narodí se v létě 2015. Tak doufám,že tak dlouho čekat nebudeme

• Citovat
  • Upravit
457
10.6.11 12:59
MarinkaCu píše:
Ahojte holky, můžu se přidat? :-) Máme doma dvě holčičky (3 a půl roku a rok a půl) a moc ještě toužím po chlapečkovi :-) Manžel se k tomu zatím staví tak, že třetí až za pár let, až budeme mít postavený baráček, ale kartářky mi shodně předpovídají třetí miminko hodně brzo, shodují se na přelomu léta a podzimu 8-) Antiko neberu, jen si manžílek dává pozor, takže myslím, že se to i může podařit :-) Jinak myslím, že zrovna dneska mám ovulku, jsem 15 DC a ráno byl předpisový hleník a už tři dny mě pobolívá podbříšek..

Ahoj Marinko!
To je bezva, kolik se nás tady sešlo! My zase máme dva kluky (skoro 6 a mladší zítra 4 roky). Je mě úplně jedno, jestli by třetí byl chlapeček nebo holčička. Ale ještě uvidíme jak to všechno dopadne.
Začnu svoje problémy řešit příští týden.
Ty kontakty na kartářky jsou zajímavé. Můj otec dokonce jednu kartářku zná osobně, ale asi se trochu bojím toho, co bych se dozvěděla.
Marinko, přeju Ti aby se vám brzo to třetí mimčo povedlo a byl to třeba ten chlapeček! Držím palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.6.11 13:01
lokofa píše:
Já říkám, kde se nají čtyři lidi, nají se i pět.
Pravda až budou všichni ve škole už to bude horší. Ale zase já od 18 jsem chodila na brigády a na spousty věcí jsem si připlácela.

To samé si myslím i já. Jinak vás holky všechny zdravím. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 13:03
lokofa píše:
Já jsem zkusila toho Mária. Tak uvidím.

I já :lol: :lol: Jsem zvědavá, jestli mi taky napíše ve čtyřiceti, tak to se mnou asi sekne :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 13:17

Tulinko, držím moc palečky, ať Marián vidí miminko dřív! On je fakt hodně dobrý!
My jsme teď taky v 3+1 a manžel souhlasil s třetím až tehdy, když jsme se dohodli, že budeme stavět ten domeček, jinak by do bytu tři děti nechtěl. Ale znám spoustu takových rodin, co vychovali v 3+1 tři děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 13:19

Děkuju moc Sýkorko, jsi hodná :kytka:
Jste tu všechny milé holky :srdce:
Mně by taky třetí holčička vůbec nevadila, ale přála bych si toho klučíka kvůli manželovi, vím, že by měl velkou radost, i když si jako první přál holčičky, ale teď by rád toho pokračovatele rodu :-)

Holky, a přemýšlíte si o jménech? Já to mám pořád v hlavně, jaké jméno dát, aby se to hodilo k těm našim prdelkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 13:22
Holky, a přemýšlíte si o jménech? Já to mám pořád v hlavně, jaké jméno dát, aby se to hodilo k těm našim prdelkám :lol:

No samozřejmě, že jsem blázen :lol: a přemýšlím o jménech i když uznávám, že je to brzo :pankac: :lol: .
Ovšem nic co bych chtěla 100% jsem zatím nevymyslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 13:24

Chi chi, tak to jsem ráda, že nejsem sama bláznivá :lol: Mně se zatím nejvíc líbí na chlapečka Kryštof a na holčičku asi Nina, ale taky si nejsem zatím jistá, jestli bych to opravdu dala..Holky máme Aničku a Leontýnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 13:30

Jméno Kryštof se mi moc líbí :palec: , kdybych neměla dceru, byl by to právě on.
Já mám Patrika a Denisu a pro opačné pohlaví jsme měli Terezu a toho Kryštofa :dance:
Mně se líbí Tobiáš, Filip, Alex … a holčičí Sára, Justýna … je jich moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital