Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezke odpoledne damy. Chci se zeptat nosite nektera tricka s potiskem mickey mouse? Ptam se proto, ze je to pohadkova postava a patri k detem. Ted se mi jedno trico over size libi a mamka ze potisk je tak pro deti, pritom je to damska velikost. Nosite nektera?
A není jedno, co si myslí mamka? Líbí se vám, kupte si ho. Je to normální, že podobné potisky nosí dospělí.
Já osobně ne, Mickey Mouse nesnáším a nedávám ho ani malé.
@Semtex píše:
Já jedno mám a nosim
Ja zadne nemam, ale jedno se mi hodne libi, je delsi viz odkaz vyse
@Suelinda píše:
A není jedno, co si myslí mamka? Líbí se vám, kupte si ho. Je to normální, že podobné potisky nosí dospělí.
Já osobně ne, Mickey Mouse nesnáším a nedávám ho ani malé.
Je to jedno, ale jeji nazor me tak rozhodil, ze jsem ho povesila zpet. Taky zadny nevlastnim ani dcera, ale moc se mi libi i to ze i delsi
Jako nenosim, ale zrovna tohle z pepca mi prijde decentni…kolik chlapu nosi tricko s oblibenou kapelou, nebo s marvel a dalsimi komiksovymi postavami…je to jen triko, hlavne, ze ti slusi barva a strih.. asi ti neni 50+, ze by to pusobilo infantilne
Ted se to nosi hodne.
ja osobne ne, ale klidne si vezmu to zminovany marvel ![]()
ale vidam to dospelych zenskych dost
No Marvel je trovhu jiny level, Mickey je fakt pro mrnata…ale jo, z nejakeho duvodu se to ted rozmnozilo na dospelackem obleceni, ja osobne nejsem moc fanda ale nejak to neresim, lidi v tom obcas potkavam, tak kdyz se jim to libi ![]()
Mně osobně to blbé přijde, ale to zase někomu moje šaty a boty na podpatku. V tom totiž mezi lidmi někdy působí člověk odlišněji, než v tričku s Mickeym ![]()
@migmina Mám tři a nosím…Kamarádka má i batůžek s potiskem a ani to nevypadá hloupě…Upřímně když kolikrát vidím co na sebe jsou schopni lidi vzít, vůbec bych se nějakýma myšima na triku netrápila ![]()
Mám Mickeyho, Minie, Shreka, medvídka Pú. Loni jsem si koupila ledové království. Moje máti taky dělala ksychty, že je to pro děcka. Tak jsem jí řekla, že si může leda chuchnout. Jsem dospělý člověk a můžu si nosit co se mi líbí ![]()