Truhlíky s vřesem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
10.9.20 08:46

Mám je taky od lonského podzimu a celé jaro a léto byly zelené, ted se zase krásně zbarvily, v zimě jsem je nezalévala vůbec a nic se jim nestalo :nevim:
Zato se ale rozrostly a zvětšily objem, což třeba na zahradě nevadí, ale v truhlíkách asi začnou za chvíli přerůstat, tak se přilepím taky s dotazem - zastřihujete je nějak? Případně kdy a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12999
10.9.20 09:20

@nikdy niikdyy Vres se strihat musi, jinak vyholuje. Striham brzo na jare, v breznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.9.20 10:36
@větvička1 píše:
@nikdy niikdyy Vres se strihat musi, jinak vyholuje. Striham brzo na jare, v breznu.

Aha, díky a kolik toho ustřiháváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12999
10.9.20 11:01

@nikdy niikdyy Tak tretinu, snazim se nestrihat do staryho dreva, jen kdyz to necemu prekazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
10.9.20 11:50

@větvička1 ok, díky, jestli přežijí i letošní zimu, tak je tedy střihnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
11.9.20 21:27

Tak jsem nakoupila v Lidlu vřesy, měly sice malinkaté, ale za 19,90, k tomu jsem koupila cypřišek a drátovec, taky v Lidlu. Dneska jsem nasázela, a zatím si nemůžu zvyknout, měla jsem tam předtím truhlík s přerostlými pelargoniemi :mrgreen: a tohle je zatím nižší a není to tak hustý, ale snad se to rozroste. Tak se to pokusím zítra nafotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
11.9.20 22:34

@PapeJ určitě nafoť ať máme inspiraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
12.9.20 09:37

Tadááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
12.9.20 09:58

@PapeJ :palec:
Tohle jsem dělala loni, ale ještě jsem si teda z březových klacíků udělala plůtek kolem toho plastového truhlíku (zrovna se to sešlo, že manžel dělal dřevo a předtím nám vítr shodil pár březových větví, tak mi to na pile nařezal a já to takovým přírodním motouzem svázala k sobě).
Nemám vyfocené, vypadalo to podobně jako toto, ale z břízy:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.9.20 10:19
@PapeJ píše:
Tadááá

Krása. Včera jsme se těšila, že si užiji a udělám si podzim za oknem a teď tu ležím s bolavym krkem a rýmou. Trochu závidím. 🤕

• Citovat
  • Upravit
4215
12.9.20 12:52
@Alriga píše:
Krása. Včera jsme se těšila, že si užiji a udělám si podzim za oknem a teď tu ležím s bolavym krkem a rýmou. Trochu závidím. 🤕

Děkuji :mrgreen:
Mě v noci začal rýmovat čtyřletý synátor. Dneska se mu ze zahlenění přidal kašel, takže v pondělí to do školky nevidím :,( Ach jo, kdyby nebyla korona, tak s takovouhle rýmou by asi šel. Jen posmrkává. Dávám mu sinupret, aby se mu rýma pořádně spustila, mívá to ze začátku usazený vzadu, ale úplně zdravý v pondělí nebude. To v tý školce moc dlouho nepobyl. TAk doufám, že to nechytne dcera, druhačka, tam by mě ta škola dost mrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
12.9.20 12:53
@zrcadlo píše:
@PapeJ :palec:
Tohle jsem dělala loni, ale ještě jsem si teda z březových klacíků udělala plůtek kolem toho plastového truhlíku (zrovna se to sešlo, že manžel dělal dřevo a předtím nám vítr shodil pár březových větví, tak mi to na pile nařezal a já to takovým přírodním motouzem svázala k sobě).
Nemám vyfocené, vypadalo to podobně jako toto, ale z břízy:

Jeee, o vypadá moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.9.20 12:53
@PapeJ píše:
Děkuji :mrgreen:
Mě v noci začal rýmovat čtyřletý synátor. Dneska se mu ze zahlenění přidal kašel, takže v pondělí to do školky nevidím :,( Ach jo, kdyby nebyla korona, tak s takovouhle rýmou by asi šel. Jen posmrkává. Dávám mu sinupret, aby se mu rýma pořádně spustila, mívá to ze začátku usazený vzadu, ale úplně zdravý v pondělí nebude. To v tý školce moc dlouho nepobyl. TAk doufám, že to nechytne dcera, druhačka, tam by mě ta škola dost mrzela.

Je toho asi hodně a všichni raději vzorně zůstávají doma. Tak hlavně, že je to jen nachlazení!

• Citovat
  • Upravit
4215
12.9.20 13:06
@Alriga píše:
Je toho asi hodně a všichni raději vzorně zůstávají doma. Tak hlavně, že je to jen nachlazení!

Jo, je to jen rýma, bez teplot. On to takhle mívá, jakmile nastoupí studená rána a teplá odpoledne. TAkže i na jaře. A moje mamka pracuje ve školce a říkala, že jeden den přišlo 19 dětí a druhý den už jen 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.9.20 13:18
@PapeJ píše:
Jo, je to jen rýma, bez teplot. On to takhle mívá, jakmile nastoupí studená rána a teplá odpoledne. TAkže i na jaře. A moje mamka pracuje ve školce a říkala, že jeden den přišlo 19 dětí a druhý den už jen 7.

Já mám něco podobného. Měla jsem v plánu spoustu věcí a prd. Ležím v posteli. :roll: Ale udržet tam malé děti, to je horor, to si ještě pamatuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1