Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám je taky od lonského podzimu a celé jaro a léto byly zelené, ted se zase krásně zbarvily, v zimě jsem je nezalévala vůbec a nic se jim nestalo ![]()
Zato se ale rozrostly a zvětšily objem, což třeba na zahradě nevadí, ale v truhlíkách asi začnou za chvíli přerůstat, tak se přilepím taky s dotazem - zastřihujete je nějak? Případně kdy a jak?
@nikdy niikdyy Vres se strihat musi, jinak vyholuje. Striham brzo na jare, v breznu.
@větvička1 píše:
@nikdy niikdyy Vres se strihat musi, jinak vyholuje. Striham brzo na jare, v breznu.
Aha, díky a kolik toho ustřiháváš?
@nikdy niikdyy Tak tretinu, snazim se nestrihat do staryho dreva, jen kdyz to necemu prekazi.
@větvička1 ok, díky, jestli přežijí i letošní zimu, tak je tedy střihnu ![]()
Tak jsem nakoupila v Lidlu vřesy, měly sice malinkaté, ale za 19,90, k tomu jsem koupila cypřišek a drátovec, taky v Lidlu. Dneska jsem nasázela, a zatím si nemůžu zvyknout, měla jsem tam předtím truhlík s přerostlými pelargoniemi
a tohle je zatím nižší a není to tak hustý, ale snad se to rozroste. Tak se to pokusím zítra nafotit ![]()
@PapeJ ![]()
Tohle jsem dělala loni, ale ještě jsem si teda z březových klacíků udělala plůtek kolem toho plastového truhlíku (zrovna se to sešlo, že manžel dělal dřevo a předtím nám vítr shodil pár březových větví, tak mi to na pile nařezal a já to takovým přírodním motouzem svázala k sobě).
Nemám vyfocené, vypadalo to podobně jako toto, ale z břízy:
@PapeJ píše:
Tadááá
Krása. Včera jsme se těšila, že si užiji a udělám si podzim za oknem a teď tu ležím s bolavym krkem a rýmou. Trochu závidím. 🤕
@Alriga píše:
Krása. Včera jsme se těšila, že si užiji a udělám si podzim za oknem a teď tu ležím s bolavym krkem a rýmou. Trochu závidím. 🤕
Děkuji ![]()
Mě v noci začal rýmovat čtyřletý synátor. Dneska se mu ze zahlenění přidal kašel, takže v pondělí to do školky nevidím
Ach jo, kdyby nebyla korona, tak s takovouhle rýmou by asi šel. Jen posmrkává. Dávám mu sinupret, aby se mu rýma pořádně spustila, mívá to ze začátku usazený vzadu, ale úplně zdravý v pondělí nebude. To v tý školce moc dlouho nepobyl. TAk doufám, že to nechytne dcera, druhačka, tam by mě ta škola dost mrzela.
@zrcadlo píše:
@PapeJ
Tohle jsem dělala loni, ale ještě jsem si teda z březových klacíků udělala plůtek kolem toho plastového truhlíku (zrovna se to sešlo, že manžel dělal dřevo a předtím nám vítr shodil pár březových větví, tak mi to na pile nařezal a já to takovým přírodním motouzem svázala k sobě).
Nemám vyfocené, vypadalo to podobně jako toto, ale z břízy:
Jeee, o vypadá moc hezky…
@PapeJ píše:
Děkuji
Mě v noci začal rýmovat čtyřletý synátor. Dneska se mu ze zahlenění přidal kašel, takže v pondělí to do školky nevidímAch jo, kdyby nebyla korona, tak s takovouhle rýmou by asi šel. Jen posmrkává. Dávám mu sinupret, aby se mu rýma pořádně spustila, mívá to ze začátku usazený vzadu, ale úplně zdravý v pondělí nebude. To v tý školce moc dlouho nepobyl. TAk doufám, že to nechytne dcera, druhačka, tam by mě ta škola dost mrzela.
Je toho asi hodně a všichni raději vzorně zůstávají doma. Tak hlavně, že je to jen nachlazení!
@Alriga píše:
Je toho asi hodně a všichni raději vzorně zůstávají doma. Tak hlavně, že je to jen nachlazení!
Jo, je to jen rýma, bez teplot. On to takhle mívá, jakmile nastoupí studená rána a teplá odpoledne. TAkže i na jaře. A moje mamka pracuje ve školce a říkala, že jeden den přišlo 19 dětí a druhý den už jen 7.
@PapeJ píše:
Jo, je to jen rýma, bez teplot. On to takhle mívá, jakmile nastoupí studená rána a teplá odpoledne. TAkže i na jaře. A moje mamka pracuje ve školce a říkala, že jeden den přišlo 19 dětí a druhý den už jen 7.
Já mám něco podobného. Měla jsem v plánu spoustu věcí a prd. Ležím v posteli.
Ale udržet tam malé děti, to je horor, to si ještě pamatuju.