Trvalá na blond vlasy?

60
14.4.13 20:56

trvala na blond vlasy?

Ahoj holky:) mam uplne splihli vlasy, mam je odbarvovany na blond, takze docela zniceny a chtela bych si dat lehkou trvalou. Zkousela jste to nektera? bojim se, ze budu mit vlasy uplne jak vatu a nebude to hezky, no a taky aby mi neupadali:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
718
14.4.13 20:58

To radši nezkoušej, nebo ti opravdu upadají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.4.13 21:01

Myslis?:-D sakra je to muj sen, mit kudrnaty, ale nemam cas si to natacet:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.13 21:11

Jj. nedoporučuje se. Taky jsem chtěla jít jako blond na lehkou trvalou, ale kadeřnice mi ji odmítaly udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
14.4.13 21:21

Mě odmítá kadeřnice udělat trvalou i na neobarvený vlasy. Teda já je mám barvený, ale kdybych si je nechala odrůst. Prý ji nedělá nikomu, bojí se výsledku a to je moc šikovná. Nedokázala by žít s tím, že někoho donutila jít dohola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
14.4.13 21:34

Tak já jí mám a drží :mrgreen: nic neupadlo, před měsícem jsem na ní byla podruhý a pořád dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
14.4.13 21:47

Mně přijde, že kadeřnice to odmítaj kvůli tomu, že to není trendy, podle nich by všichni měli mít prostřihaný rovný vlasy. ale když jsem si ji prosadila, dopadlo to dobře, i když kadeřnice během toho furt remcala, že budu jako ovce, že budu mít moc velkou hlavu. jako odcházela jsem s velkou hlavou, ale to se mi právě líbí. Je fakt, že ze začátku jsem to nosila svázaný v drdolu, protože mi to přišlo až moc jako 80', ale po pár týdnech povolila a tři čtvrtě roku jsem měla parádní skoro přirozený vlny. přemýšlím, že bych zas někoho ukecala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
14.4.13 21:52

Já mám tedy vlasy tmavé, ale mám na nich jak trvalou, tak přeliv a jsem spokojená. Strašně se mi to mastí, musela bych to mýt skoro každý den, takhle to vydrží déle. Stejně to ale fénuju do rovna, já si ji dávám jen kvůli tomu maštění.
Několik kolegyň v práci dokonce dle mého vzoru navhlo trvalou svým kadeřnicím, protože se jim to líbilo, ale ty je všechny poslaly do háje.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
14.4.13 21:53

@emari taky mi to tak přijde. Moje kadeřnice mi to rozmlouvala, ale když jsem jí přinesla spirálový natáčky, aby to s nima zkusila, tak řekla, že to zkusí a byla překvapená, jak pěkný vlny z toho byly. Říkala, že je teď nabídla i jinejm zákaznicím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
14.4.13 22:00

Ja si delala trvalou kdysi davno, ono to na chvilu vlasy zlepsi, protoze vlastne ta trvala spali ty spatne vlasy, ale pak… nikdy bych to uz na vlasy nedala.. taky mam splihle vlasy a lepsi.je si. koupit kulaty kartac a vlasy vyfoukat.. urcite je to. mensi zlo.. ja teda po porodu mela tak zniceny vlasy, ze jsem si musela najit kadernici, co pouziva prirodni kosmetiku,.. je sice drazsi, ale odchazim od ni jako kralovna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
15.4.13 11:32

Mě trvalá po melíru (i když s odstupem) spálí vlasy a mám je jako chemlon.
Ale je pravda, že dříve po odbarvování mi to nedělávalo :nevim:
Každé vlasy jsou jiné, to chce vyzkoušet, když tak ostříháš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.13 18:44

No tak teda furt nevim no:-Dale asi do toho pujdu:-)))ale strihat nechci!!:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
15.4.13 20:58

Zkusila bych ji tam nechat hodně kratinko, takovou slaboučkou.. v tom případě by to spálení nemuselo být tak hrozné :lol: a podle toho se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elsebinka
11.6.13 17:35

Trvalá na blond vlasy

Já mám udělanou trvalou na odbarvené blond vlasy, trvalá s názvem,,Headlines,, Vlasy mám jemnné a mám jich hodně a v kadeřnictví mi ho kadeřník udělal. Asi to chce zajít do salónu, kde mají trvalé na výběr a kadeřník je profík, jako ten můj :-) :)

• Citovat
  • Upravit
laurinkakkkkk
11.6.13 21:44

Jsem blondyna, barvím se na blond, a byla jsem na trvale pred měsicem přesto, že mi to kadernice nedoporučila.. trvala nechytla, a vlasy padaj o sto sest. akorat zniceny :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml