Trvalý pobyt u otce dítěte

131
17.3.16 13:43

Trvalý pobyt u otce dítěte

Zdravím maminky, prosím poradí mi některá, jak změnit trvalé bydliště dítěte po porodu? Nebo jak to mám udělat tak, aby mělo narozené miminko ihned trvalý pobyt u přítele. Mám trvalý pobyt jinde a zatím ho měnit nebudu, vím, že trvalý pobyt dítěte je tam, kde má matka. Jde to nějak nahlásit na otce? Děkuji za info a přeji hezký zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
17.3.16 13:46

Zajdete na evidenci obyvatel s rodným listem a to je všechno. Ale měl by ten na koho je smlouva v miste prihlaseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.3.16 13:56

Děkuji za odpověď, musí tam tedy majitel nemovitosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.3.16 14:04

@barus62 kdyz jsme hlásila děti já tak mi říkali že je lepší když přijde ten na koho je smlouva (jsem v najmu) ale mozna by stacil souhlas majitele. si na tu evidenci zavolej to mas nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.3.16 14:30
@barus62 píše:
Zdravím maminky, prosím poradí mi některá, jak změnit trvalé bydliště dítěte po porodu? Nebo jak to mám udělat tak, aby mělo narozené miminko ihned trvalý pobyt u přítele. Mám trvalý pobyt jinde a zatím ho měnit nebudu, vím, že trvalý pobyt dítěte je tam, kde má matka. Jde to nějak nahlásit na otce? Děkuji za info a přeji hezký zbytek dne

po porodu dojděte s RL na úřad a přihlašte ho. Buď je třeba chlap jakož majitel nemovitosti /někde stačí kupní smlouva, někde LV/, nebo nájemní smlouva na chlapovo jméno. stojí to tuším 50 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.3.16 14:44

Super, moc děkuji všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 18:54

Střídavá péče a trv. pobyt

Dobrý den, mam otazecku. Byvaly partner si chce naší dceru, narozenou v roce 2010, nahlásit na trvalý pobyt k sobě, ale já s tim nesouhlasím.
Potřebuje můj souhlas a co mám dělat když s tím nesouhlasím??? Chci si ji dát k sobě a s tím zase nesouhlasí on.Nyni ho má dcera u babičky.
Předem děkuji
 Zlata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová