Učitel autoškoly mi sahá na nohu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ucitel autoskoly mi saha na nohu
Mam Ucitele, kterej je klidnej a fakt nauci. Nerada bych ho poslala do haje, ale nechci, aby mi sahal na nohu ani nic podobneho.Uz to Jednou zkousel, pak byl pokoj, ale ted zacal znova a vic nahoru a Uz nejen letmo. jsem dost nervak a maloktery ucitel by mi vyhovoval, ale osahavat se nenecham.jde o kondicky.jak ho odpalkovat, aby se to neopavalo a neurazit.co rict. jak reagovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@tasa píše:
Mam Ucitele, kterej je klidnej a fakt nauci. Nerada bych ho poslala do haje, ale nechci, aby mi sahal na nohu ani nic podobneho.Uz to Jednou zkousel, pak byl pokoj, ale ted zacal znova a vic nahoru a Uz nejen letmo. jsem dost nervak a maloktery ucitel by mi vyhovoval, ale osahavat se nenecham.jde o kondicky.jak ho odpalkovat, aby se to neopavalo a neurazit.co rict. jak reagovat.
Aby se neurazil?
Proč toto vůbec řešíš? On se přece chová
nevhodně, takže bych nějaké urazil/neurazil vůbec neřešila a jasně bych
mu řekla, že pokud to ještě jednou udělá, budu si na něho stěžovat.
A požádala bych každopádně o změnu instruktora.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
- Upravit
Nahlásit ostatním holkám to určitě taky
nebude příjemné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Řekla bych at tu ruku da pryc ze ti to vadí a znervózňuje te to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
„Když na mě budete takhle sahat, budu nervozní a nerada bych strhla
volant tak moc, až bychom se někde s někým sťukli, proto to prosím
nedělejte.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@apocalypsa píše: Řekla bych at tu ruku da pryc ze ti to vadí a znervózňuje te to
Taky bych se zeptala, jestli tu ruku nemůže dát pryč, že tě to znervózňuje, že je ti to nepříjemné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Řekla bych mu, ať tu ruku okamžitě sundá. Po jízdě mu řekni, že si nepřeješ, aby se něco takového opakovalo a jsi na to ochotná pro tentorkát zapomenout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak píšou holky hned mu říct ať si tu ruku nechá u sebe! A dalším holkám co dělají autoškolu bych to také řekla. Pravděpodobně nebudeš jeniná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@tasa dupni prudce na brzdu
a pak řekni „pardon, lekla jsem se, raději to nedělejte“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky by se z toho chlapa mohlo vyklubat nějaké hovado.. aby vás pak tím
autem nenavedl někam kde nemá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Aby se neurazil? Měj trochu sebeúcty! To on se chová naprosto nevhodně, vůbec bych neřešila, aby se neurazil. Normálně bych mu přímo řekla, ať okamžitě sundá ruku z mojí nohy a už si to nikdy nedovoluje. A nahlásila bych to majiteli autoškoly. Když si tohle dovolí k dospělé klientce na kondiční jízdě, jak se asi chová k vyplašeným středoškolačkám, které si řidičák teprve dělají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kakika píše:
@tasa dupni prudce na brzdu a pak řekni „pardon, lekla jsem se, raději to nedělejte“
To by slo. a co kdyz budeme zrovna stat na miste, tedy auto bude stat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kassy píše:
Aby se neurazil? Měj trochu sebeúcty! To on se chová naprosto nevhodně, vůbec bych neřešila, aby se neurazil. Normálně bych mu přímo řekla, ať okamžitě sundá ruku z mojí nohy a už si to nikdy nedovoluje. A nahlásila bych to majiteli autoškoly. Když si tohle dovolí k dospělé klientce na kondiční jízdě, jak se asi chová k vyplašeným středoškolačkám, které si řidičák teprve dělají?
To neni o sebeucte.ty neznas souvislosti.on je jinak prima, az na tohle, ja proste jineho ucitele ted nechci, chci ho slusne odpalkovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rodič učitel na RD
- Dětská treková obuv na širokou nohu
- Randím s učitelem - prosím o rady a názory
- Papuče úzká noha
- Prasklinka na noze - roční dítě
- Pocit usínání svalu v nohou
- Stání v práci, co na bolest nohou?