Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
G12-nebylo to primo tak, ze jsem chtěla ulevit svymu svědomí, neříkám, ze me to netrapilo, ale poslouchat tři roky porad to stejný dokola a dokola a dívat se, jak ona je z něho na dne.. ale beru to. A žádné pro příště určite nebude. Presto díky za nazor
@Anonymní píše:
G12-nebylo to primo tak, ze jsem chtěla ulevit svymu svědomí, neříkám, ze me to netrapilo, ale poslouchat tři roky porad to stejný dokola a dokola a dívat se, jak ona je z něho na dne.. ale beru to. A žádné pro příště určite nebude. Presto díky za nazor
já vím, že se můj názor lidem (ženám) někdy nelíbí, přesto to tak mám, fakt bych mlčela
Já tě teda chápu a rozumím tomu, proč jsi to udělala a že jsi chtěla pomoct a otevřít oči.
Obecně skutečně platí pravidlo, že do těchto věcí se člověk nemá plést, málokdy se to neobrátí proti němu. Ale na druhou stranu bych nechtěla žít ve světě, kde můj partner podvádí horem dolem, všichni to vědí kromě mě a ani moje nejlepší kámoška mi to neřekne…
Tak podle mě poučení zní - někteří lidé holt chtějí být obelháváni, s tím nic nenaděláš. A nespi se zadanýma chlapama, nedělá se to a nestojí to za to ![]()
Já hlavně nedokážu pochopit, jak si jí to dokázala takovou dobu tajit, to není zrovna moc kamarádské… za mě si tohle měla udělat už dávno, to že jsi to udělala až teď jsi udělala hlavně pro sebe. Chudák holka, asi jí musí být teď skvěle..
No spíš je ponaučení, nespi se zadanýma, když pak máš potřebu to někde říkat
@Lomikára píše:
Já tě teda chápu a rozumím tomu, proč jsi to udělala a že jsi chtěla pomoct a otevřít oči.Obecně skutečně platí pravidlo, že do těchto věcí se člověk nemá plést, málokdy se to neobrátí proti němu. Ale na druhou stranu bych nechtěla žít ve světě, kde můj partner podvádí horem dolem, všichni to vědí kromě mě a ani moje nejlepší kámoška mi to neřekne…
Tak podle mě poučení zní - někteří lidé holt chtějí být obelháváni, s tím nic nenaděláš. A nespi se zadanýma chlapama, nedělá se to a nestojí to za to
jo, ale po tolika letech už měla být zticha. Ta pravá chvíle pominula.
Mám z tebe pocit, že jsi se před těmi 6 lety do něho zamilovala a prostě ses jim narvala do života. On na tebe kašlal, tak ses nabalila na ni. A dle toho, co asi píše druhá strana, tak jsi jí ho neustále rozmlouvala až jsi ji dala důkaz sama sebe. Je mi z tebe trochu ![]()
Aha, tak pozdě, už to tady je.
Tyhle věci se téměř vždy obrátí proti tobě. Každá napíše, že by chtěla vědět pravdu a nebýt za blbku, ale nakonec se to stejně otočí proti informátorce.
Já bych to vědět nechtěla a ostatním to neříkám, takže si stojím za mlčením.
@Ivana1000
pro mě ne