Ukončit nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
19.4.23 16:47
@Královna Kosmíru píše:
Sex byl s oběma. Doktora mam už dlouho, ale na chvilku jsem ho odstavila.. Oba by chteli asi víc. Furt mi píšou a tak.. Dobre rano, jsk ses vyspala, co mas v planu, jaky byl den.. atd. Mne vadí, ze jsou mrňaví.. :roll: :roll: :oops: Chci nosit podpatky a tak.. ja vim povrchni

Co by(sme) za to některe daly! Kdyby ti milenci chtěli vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 16:48
@Anonymní píše:
Tak to já zcela chápu, chlap pod 180 by neměl šanci u mně ani v sexu :zed: a to jsem drobná…

To jsem přehlídla! Jako, pod 180 a bez vousů u me nemá šanci! Mam totálně zúžený výběr od toho milence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 16:50
@Sonarka píše:
Hele mela jsem to se svym exmilencem, ze na me totalne kaslal, ozyval se jen za ucelem sexu, jinak psal sporadicky a sex byl teda super, to jo, ale uz bych do toho v zivote nesla, aby se takhle chlap choval a daval mi najevo, ze me ma jen na jedno…ani po rozvodu, nikdy. Je to fakt ponizujici.

Přesne muj postoj. Na to je u ženské dobrá hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 16:53
@Malá bobina píše:
Jj sexy hlas u chlapa je úplně super!
Mne je jasný, ze tam mas ego + zamilovanost. Jenže co s tím. Ten si chce vyloženě užívat, ne se vazat.

To já vím, že jo, myslím, že to tak má od začátku a je jedno co jsem mu napsala nebo ne, on vi, že jsem divoká :zed: nevím co s tím, buď to utnu, nebo si nechám pomasírovat ego, jak už to s jinou dělat nechce :mrgreen: ale nevím jestli tahle chemie fyzická bude ještě s někým takhle fungovat :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 16:54
@Malá bobina píše:
To jsem přehlídla! Jako, pod 180 a bez vousů u me nemá šanci! Mam totálně zúžený výběr od toho milence…

Jo fousy :think: doprcic a uz myslim na sex :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 16:55
@Anonymní píše:
Asi tak… popravdě, když jsem ho poprvé viděla, tak jiskra nebyla, asi se mi nelíbíl úplně tolik, ale jsem ulítla na ruce a on je má tak silné a zkérované, hrál hokej a je to znát a sexi hlas, tím mně fakt dostal..na druhou stranu je přišerně namachrovanej pražák prostě, na to že mu bude brzo 50 je takovej, jakože by si mu furt hladila ego, jestli chápete, jakoby si potřeboval něco dokazovat :nevim: a ano, jsem asi pořád nevyzrála, vždy ma přitahovali muži co si ze mně nesedli na zadek a i tady jsem.si myslela, že budu mít navrch…bohužel no.. :zed:

Kdyby muj milenec nebyl z jinyho mesta, tak si myslim, ze mame stejnyho… bejvalej hokejista, krasny velky a silny ruce, kerky, krasnej hlad a bude mu 50

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 16:56
@Anonymní píše:
Jo fousy :think: doprcic a uz myslim na sex :mrgreen:

A sakra, tak zsrostlej je taky, tmavy vlasy…

• Citovat
  • Upravit
5113
19.4.23 17:03
@Anonymní píše:
To já vím, že jo, myslím, že to tak má od začátku a je jedno co jsem mu napsala nebo ne, on vi, že jsem divoká :zed: nevím co s tím, buď to utnu, nebo si nechám pomasírovat ego, jak už to s jinou dělat nechce :mrgreen: ale nevím jestli tahle chemie fyzická bude ještě s někým takhle fungovat :zed:

No chemika potkas jen párkrát za život, nekdy jen jednou. Záleží na tvých pocitech. Ja mam třeba hrdost a mne sex nestačí. Chci mít pocit, ze o me ma zajem a chce JENOM me. To raději chvíli sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.4.23 17:10
@Malá bobina píše:
Co by(sme) za to některe daly! Kdyby ti milenci chtěli vic…

Oni vetsinou prave chteji vic ti, ktere my nechceme :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.4.23 17:12
@Malá bobina píše:
Přesne muj postoj. Na to je u ženské dobrá hrdost.

A mne hlavne pomohla ta zkusenost…tam byl dobry jen ten sex, ostatni na nic a ted i kdyby ho mel ze zlata, tak tohle uz ne…chlap se musi zajimat a snazit alespon trochu, ne ze bude pravidla urcovat on.

• Citovat
  • Upravit
5113
19.4.23 17:14
@Sonarka píše:
Oni vetsinou prave chteji vic ti, ktere my nechceme :lol:

Pravda:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 17:15
@Sonarka píše:
A mne hlavne pomohla ta zkusenost…tam byl dobry jen ten sex, ostatni na nic a ted i kdyby ho mel ze zlata, tak tohle uz ne…chlap se musi zajimat a snazit alespon trochu, ne ze bude pravidla urcovat on.

Hele někde jsem četla, ze je dobře, když ve vztahu chlap miluje víc, nez ta žena. Snaží se úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.4.23 17:16
@Malá bobina píše:
No chemika potkas jen párkrát za život, nekdy jen jednou. Záleží na tvých pocitech. Ja mam třeba hrdost a mne sex nestačí. Chci mít pocit, ze o me ma zajem a chce JENOM me. To raději chvíli sama..

Jo presne, mne by taky vadil ten pocit, ze me ma jen sex a ze me ma tezce na salamu…a i kdyby me jen na sex mel, tak se ale musi snazit, abych to nepoznala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 17:32
@Anonymní píše:
A sakra, tak zsrostlej je taky, tmavy vlasy…

Hele svetlejší a prošedivělé :mrgreen: ale tvůj bude taky kousek asi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 17:39
@Malá bobina píše:
No chemika potkas jen párkrát za život, nekdy jen jednou. Záleží na tvých pocitech. Ja mam třeba hrdost a mne sex nestačí. Chci mít pocit, ze o me ma zajem a chce JENOM me. To raději chvíli sama..

To on chce jenom me, to uz mi rekl nekolikrat, ze uz nikoho ineho suk*at nechce :mrgreen: spis si myslim, ze on vztah nehleda vubec nikde..jeho rodinna situace, ac s ex neni, je komplikovana a myslim si, ze on neni schopnej se prizbusobovat…sem rada za ty odpovedi tady, vzdycky se mi to trochu upravi v hlave..ted mi. poslal fotku z prace,mimoch.rad se foti a rikam si, jakoze proc tvl :mrgreen: :zed: vzdyt vypada tak na 55 :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky